WhatsApp je vraag!

Hoppediz

Draagsystemen van Hoppediz

Het Duitse merk Hoppediz heeft een breed assortiment dragers. 

Filteren op

Categorieën

Categorieën

Kleur

Kleur

Kledingmaat kind

Kledingmaat kind

Item 1-7 van 7 in totaal item(s)

Actieve filters


Hop-Tye Conversion

De Hop-Tye Conversion van Hoppediz is een draagzak in de uitvoering van de Aziatische Mei Tai maar dan gemaakt van Hoppediz draagdoekstof. De draagdoekstof vormt zich perfect om het lichaam van je baby en dat van jou en de vier banden maken de draagzak eenvoudig en comfortabel in gebruik. 


Hoppediz Ringsling

De Hoppediz Ringsling is gemaakt van Hoppediz draagdoekenstof en wordt over één schouder gedragen. De Ringsling is gemakkelijk en snel om te doen omdat je niet hoeft te knopen. Het enige wat je doet, is de stof door de twee ringen halen en aantrekken. De Hoppediz Ringsling is een eenvoudig verstelbare draagdoek zodat iedereen, ook van verschillende omvang, deze kan gebruiken.


Hop-Tye Buckle 

De draagzak Hop-Tye Buckle is de gespversie van de Hop-Tye draagzakken.De draagzak is gebaseerd op de Aziatische Mei Tai en is gemaakt van geweven Hoppediz draagdoekstof. Deze draagzak kun je direct vanaf de geboorte gebruiken tot in de peutertijd (kledingmaat 50 tot 86/92).

De Bondolino Plus van Hoppediz

De Bondolino Plus is de draagzak zonder gespen en clips. De Bondolino Plus One Size past iedereen! Je hoeft geen banden te verstellen en dat is heel handig wanneer je van drager wisselt. De brede gewatteerde schouderbanden zitten comfortabel rond je nek en schouders en maak je vast door ze onder de billetjes van je baby te knopen. De heupband sluit met een sterke klittenband sluiting. Je kunt je kindje met de Bondolino zowel op de buik als op je rug dragen.

De draagzak heeft een extra brede zitting voor je baby waardoor de beentje in de juiste positie worden gespreid. Dit bevordert een gezonde groei van de heupen. 

Hoppediz draagcovers

Hoppediz heeft ook een aantal kwalitatieve draagcovers voor wanneer het weer niet helemaal meewerkt. Zo is er de Hoppediz 3in1 fleece cover met fleece voor de warmte en een regenbescherming tegen de regen. Deze twee kunnen ook gecombineerd worden. Daarnaast is er ook een losse regencover van Hoppediz verkrijgbaar. deze beschermt tegen wind en regen.