Hoppediz

Het Duitse merk Hoppediz heeft een breed assortiment dragers. 

Filteren op

Kleur

Kleur

Kledingmaat kind

Kledingmaat kind

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Actieve filters

 

Over het ontstaan van Hoppediz

In 1999 kreeg de oprichster van Hoppediz, Annette Schröder, haar eerste kindje. Ze wilde haar baby graag gaan dragen en bestelde stof om een eigen draagdoek te ontwikkelen. Ze wilde dat het betaalbaar zou zijn, maar van hoge kwaliteit en slijtvast. Na een aantal creatieve pogingen was de eerste Hoppediz draagdoek geboren. Kennissen werden enthousiast en Annette begon in opdracht een vrienden en kennissen draagdoeken te maken. Uiteindelijk richtte ze het bedrijf Hoppediz op. Vanaf 2007 zijn ook draagzakken aan het assortiment toegevoegd, als praktisch alternatief voor de draagdoek. Zo kwam de Bondolino Plus draagzak er en recent is de Hoppediz Hop Tye Buckle toegevoegd.

De Bondolino Plus heeft een klittenband sluiting en knoopbare schouderbanden. De Hoppediz Hop Tye Buckle heeft een heupgordel met gesp en brede stoffen schouderbanden.

Hoppediz draagzakken en draagdoeken

Het Duitse merk Hoppediz heeft een breed assortiment dragers. Wij leggen hier uit welke dragers wij in ons assortiment hebben.

Hop-Tye Buckle - Hoppediz draagdoek en draagzak in één

De draagzak Hop-Tye Buckle is de gespversie van de Hoppediz draagdoeken. De draagzak is gebaseerd op de Aziatische Mei Tai en is gemaakt van geweven Hoppediz draagdoekstof. Deze draagzak van Hoppediz heeft een gesp sluiting aan de heupgordel en knoopbare schouderbanden en is daarmee een kruising tussen een draagzak en een draagdoek. Deze draagzak kun je direct vanaf de geboorte gebruiken tot in de peutertijd (kledingmaat 50 tot 86/92).

De Bondolino Plus draagzak van Hoppediz

De Bondolino Plus is de draagzak zonder gespen en clips. De Bondolino Plus One Size past iedereen! Je hoeft geen banden te verstellen en dat is heel handig wanneer je van drager wisselt. De brede gewatteerde schouderbanden zitten comfortabel rond je nek en schouders en maak je vast door ze onder de billetjes van je baby te knopen. De heupband sluit met een sterke klittenband sluiting. Je kunt je kindje met de Bondolino zowel op de buik als op je rug dragen.

De Bondolino draagzak heeft een extra brede zitting voor je baby waardoor de beentje in de juiste positie worden gespreid. Dit bevordert een gezonde groei van de heupen. 

Hoppediz draagcovers

Hoppediz heeft ook een aantal kwalitatieve draagcovers voor wanneer het weer niet helemaal meewerkt. Zo is er de Hoppediz 3in1 fleece cover met fleece voor de warmte en een regenbescherming tegen de regen. Deze twee kunnen ook gecombineerd worden. Daarnaast is er ook een losse regencover van Hoppediz verkrijgbaar. deze beschermt tegen wind en regen.

Hoppediz Ringsling

De Hoppediz Ringsling is gemaakt van Hoppediz draagdoekenstof en wordt over één schouder gedragen. De Ringsling is gemakkelijk en snel om te doen omdat je niet hoeft te knopen. Het enige wat je doet, is de stof door de twee ringen halen en aantrekken. De Hoppediz Ringsling is een eenvoudig verstelbare draagdoek zodat iedereen, ook van verschillende omvang, deze kan gebruiken.