Rose and Rebellion

Rose and Rebellion is een merk dat staat voor kwaliteit en design op het gebied van draagzakken. Een Rose and Rebellion draagzak ziet er niet alleen fantastisch uit, maar biedt ook optimaal comfort en is bovendien gemakkelijk in gebruik.

Met een Rose and Rebellion Carrier draag jij je baby altijd in stijl en dat blijft ook zo als je kindje al w...

Rose and Rebellion is een merk dat staat voor kwaliteit en design op het gebied van draagzakken. Een Rose and Rebellion draagzak ziet er niet alleen fantastisch uit, maar biedt ook optimaal comfort en is bovendien gemakkelijk in gebruik.

Met een Rose and Rebellion Carrier draag jij je baby altijd in stijl en dat blijft ook zo als je kindje al wat ouder is. Er wordt aangeraden om de Baby Carrier te gebruiken vanaf een leeftijd van ongeveer vijf maanden. Je kunt er plezier aan beleven tot je kind een gewicht van 20 kilo heeft bereikt.

Er is tevens een peuterdrager beschikbaar in de vorm van de Rose and Rebellion draagzaak in het model In-Between Carrier. Je kunt voor deze uitvoering kiezen als je kindje kledingmaat 80/86 heeft en je hebt de keuze om de draagzak op je buik of op je rug te dragen.

In ons aanbod zijn meerdere uitvoeringen beschikbaar van Rose and Rebellion Carrier, zoals het Preschool model (kleuterdrager) dat geschikt is als je kindje de leeftijd van ongeveer 2,5 jaar heeft bereikt en tot de leeftijd van 5 jaar kan worden gebruikt.

De schouderbanden zijn gevuld en de heupband van de Rose and Rebellion Carrier is stevig, zodat optimaal draagcomfort wordt geboden. De draagzak is heel gemakkelijk om te doen met het kliksysteem dat zeer gebruiksvriendelijk is te noemen.

Jij kunt met de aanschaf van een draagzak van Rose and Rebellion altijd eenvoudig met je baby of kind de deur uitgaan en hebt altijd je handen vrij. Niet alleen baby’s vinden het heerlijk om gedragen te worden, maar ook je peuter vindt het fijn om bij vermoeidheid op je rug de wandeling voort te zetten.

Het design van de draagzakken is uniek en bijzonder te noemen met fraaie prints die direct tot de verbeelding spreken. Bij elk model heb je de mogelijkheid om een keuze te maken uit verschillende kleuren en prints. Zo kun je altijd de Rose and Rebellion draagzak bestellen die perfect op je voorkeuren aansluit. Wij bieden je een snelle service qua levering en bovendien is de verzending gratis.

Minder
Meer