Rose and Rebellion

De draagzakken van Rose and Rebellion herken je direct aan de vrolijke designs. Bij elk model heb je de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende kleuren en prints. De draagzakken zijn makkelijk in gebruik en er zijn verschillende modellen waardoor je je kindje vanaf baby tot peuter of kleuter kunt blijven dragen. Alle draagzakken van Rose and Rebellion kun je zowel op je buik als op je rug dragen, net wat jouw voorkeur heeft.

Item 1-9 van 9 in totaal item(s)

Actieve filtersRose and Rebellion draagzak - van baby tot kleuter (toddler)

Van baby tot kleuter kun je met Rose and Rebellion eenvoudig de deur uit gaan en je handen vrij hebben. Rose and Rebellion draagzakken zijn er in 4 maten. De Rose and Rebellion Baby Carrier kun je gebruiken vanaf ongeveer 3,5 kg tot je kindje een gewicht heeft van 20 kilo. De Rose and Rebellion In-Between Carrier is de peuterdrager van Rose and Rebellion. Deze maat kies je als je kindje kledingmaat 80/86 heeft. Het Rose and Rebellion Preschool model is voor kindjes van ongeveer 2,5 tot 5 jaar. Een echte kleuterdrager dus. En dan is er nog de Rose and Rebellion Big Kid, voor kindjes tussen de 4 en 6 jaar. Vooral de Rose and Rebellion Toddler draagzakken (Preschool en Big Kid) zijn zeer populair en door de vrolijke printjes zitten kindjes er ook graag in.

In het kort: 

Rose and Rebellion draagzak is zeer gebruiksvriendelijk

De draagzakken van Rose en Rebellion zijn zeer gemakkelijk om te doen met het kliksysteem. Daarnaast zijn de schouderbanden en heupband gevuld waardoor de draagzak comfortabel aanvoelt.

Vrolijke prints zijn het kenmerk van Rose and Rebellion

Bij elk model heb je de keuze uit verschillende kleuren en prints. Kies de Rose and Rebellion draagzak die helemaal bij jou en je kindje past. Wil je een keer wat minder opvallen, dan draai je de draagzak eenvoudig binnenste buiten en heb je een mooie zwarte draagzak.

De Rose and Rebellion draagzakken zijn compact en wasbaar

De Rose and Rebellion Kleuterdrager is gemaakt van 85% katoen en 15% polyester, weegt ongeveer 750 gram en is handig compact op te vouwen en op te bergen. Je doet hem thuis eenvoudig in de wasmachine op 30° als hij aan een wasbeurt toe is.

Online ma-vr 10-17u