Babydrager

Voor een pasgeboren baby is het heerlijk om dicht bij jou te zijn. Je te voelen, te zien en te ruiken. Ook als je baby al wat ouder is biedt een babydrager veel praktisch gemak. Jij kunt vrij bewegen en je kindje is lekker dichtbij in de baby drager.

Item 1-16 van 115 in totaal item(s)

Actieve filters

Draagzak babydrager of draagdoek?

Bij de aanschaf van een babydrager heb je ontzettend veel keuze. Er zijn namelijk verschillende manieren om je baby te dragen in babydragers. Kies je een handige draagzak of een draagdoek die je met knopen vastmaakt? Daarnaast zijn er nog allerlei variaties op de draagdoek, zoals een ringsling met ringen en de Mei Tai, een mix tussen een draagdoek en een draagzak.

Wat vind jij belangrijk bij de keuze van een babydrager

Bedenk bij het maken van een keuze voor een drger baby wat jij persoonlijk belangrijk vindt. Vind je het prettig om je baby in een flexibele doek te dragen, die je zelf om je heen knoopt? Of geef je de voorkeur aan praktisch gemak bij e keuze van een baby drager? In dat geval past één van de kant-en-klare babydragers, die je snel en eenvoudig vast klikt, waarschijnlijk beter bij je.

Neem de tijd voor de juiste keuze van een babydrager draagzak

Neem vooral de tijd om te kijken welke baby drager het beste bij je past. Iedereen heeft een eigen voorkeur. En elke babydrager heeft weer andere kenmerken. Vergelijk de modellen die je aanspreken en kies zo uit de beschikbare babydragers welke het beste bij jouw wensen aansluit. Dan hebben jij en je baby er jarenlang plezier van. Sommige ouders kiezen ervoor om zowel een draagdoek als draagzak aan te schaffen. Voor iedere situatie een passende babydrager!

Ruim assortiment draagzakken

In onze webshop vind je babydragers in allerlei soorten en maten. Buikdragers, rugdragers, heupdragers of babydragers waarin je baby met het gezicht naar voren kijkt. Ook vind je hier babydragers die multifunctioneel zijn. Met deze dragers draag je je baby op alle mogelijke manieren. Wij selecteren voor jou alleen de beste merken, elk met unieke mogelijkheden en kwaliteiten. Zodat jij altijd slaagt in het vinden van de beste babydrager!  

Bestel je bij ons een babydrager, dan betaal je geen verzendkosten (bij verzending binnen Nederland en België).