Babydrager

Voor een pasgeboren baby is het heerlijk om dicht bij jou te zijn. Je te voelen, te zien en te ruiken. Ook als je baby al wat ouder is biedt een babydrager veel praktisch gemak. Jij kunt vrij bewegen en je kindje is lekker dichtbij.

Item 1-16 van 202 in totaal item(s)

Actieve filters

Draagzak of draagdoek?

Bij de aanschaf van een babydrager heb je ontzettend veel keuze. Er zijn namelijk verschillende manieren om je baby te dragen. Kies je een handige draagzak of een draagdoek die je met knopen vastmaakt? Daarnaast zijn er nog allerlei variaties op de draagdoek, zoals een ringsling met ringen en de Mei Tai, een mix tussen een draagdoek en een draagzak.

Wat vind jij belangrijk bij de keuze van een draagzak

Bedenk bij het maken van een keuze wat jij persoonlijk belangrijk vindt. Vind je het prettig om je baby in een flexibele doek te dragen, die je zelf om je heen knoopt? Of geef je de voorkeur aan praktisch gemak? In dat geval past een kant-en-klare babydrager die je snel en eenvoudig vast klikt waarschijnlijk beter bij je.

Neem de tijd voor de juiste keuze van een draagzak

Neem vooral de tijd om te kijken wat het beste bij je past. Iedereen heeft een eigen voorkeur. En elke babydrager heeft weer andere kenmerken. Vergelijk de modellen die je aanspreken en kies zo de babydrager die het beste bij jouw wensen aansluit. Dan hebben jij en je baby er jarenlang plezier van. Sommige ouders kiezen ervoor om zowel een draagdoek als draagzak aan te schaffen. Voor iedere situatie een passende babydrager!

Ruim assortiment draagzakken

In onze webshop vind je babydragers in allerlei soorten en maten. Buikdragers, rugdragers, heupdragers of dragers waarin je baby met het gezicht naar voren kijkt. Ook vind je hier dragers die multifunctioneel zijn. Met deze dragers draag je je baby op alle mogelijke manieren. Wij selecteren voor jou alleen de beste merken, elk met unieke mogelijkheden en kwaliteiten. Zodat jij altijd slaagt!  

Bestel je bij ons een babydrager, dan betaal je geen verzendkosten (bij verzending binnen Nederland en België).