Whatsapp je vraag!

Kleuterdrager

Een kleuterdrager is doorgaans geschikt voor kleuters met een gewicht tot 27 kilogram. Gelet op het gewicht van kleuters is het dragen op de rug de meest ideale manier om met je kind te wandelen. Het spreekt voor zich dat een kleuterdrager van stevig en comfortabel materiaal gemaakt dient te zijn om voor je kleuter en jezelf van optimaal comfort...

Een kleuterdrager is doorgaans geschikt voor kleuters met een gewicht tot 27 kilogram. Gelet op het gewicht van kleuters is het dragen op de rug de meest ideale manier om met je kind te wandelen. Het spreekt voor zich dat een kleuterdrager van stevig en comfortabel materiaal gemaakt dient te zijn om voor je kleuter en jezelf van optimaal comfort te kunnen spreken.

In ons aanbod vind je een selectie met kleuterdragers die geschikt zijn voor kinderen in de leeftijd tot ongeveer 5 jaar of 6 jaar, waarbij het gewicht uiteraard wel een belangrijke rol speelt. Een kleuterdrager is overigens ook geschikt voor peuters vanaf de leeftijd van ongeveer 2 jaar, zodat je er jaren plezier van kunt hebben.

Bij het maken van een keuze voor een kleuterdrager kun je met bepaalde voorkeuren rekening houden. Bijvoorbeeld met de gebruiksvriendelijkheid om de draagzak om te doen en het comfort dat je kind ervaart tijdens het gedragen worden. Wij bieden je door de diversiteit in ons aanbod de gelegenheid met allerlei aspecten rekening te houden, waarbij ook het design en de kleur een rol kunnen spelen.

Een kleuterdrager is ideaal voor ouders die lange wandelingen maken die voor de kleuter nog net een stapje te ver zijn. Als je kleuter moe is van het wandelen, dan kun je je kind op de rug dragen. Ook voor op vakantie of tijdens het maken van een stedentip biedt een draagzak voor je kleuter of peuter uitkomst. De modellen die wij in het aanbod hebben, zijn afkomstig van verschillende topmerken die de beste kwaliteit bieden (bijv. Beco Toddler, Tula Toddler of Rose and Rebellion). De uitvoeringen zijn verstelbaar, zodat je de tailleband, schouderband en borstriem op de ideale maat kunt afstellen.

Peuters en kleuters vinden het vooral fijn om gedragen te worden als de beentjes vermoeid zijn en dat kan natuurlijk prima met een draagzak bij de hand. Ook als je peuter aan een slaapje toe is, kan de kleuterdrager daarvoor dienst doen. Per kleuterdrager die wij aanbieden, staan de exacte kenmerken vermeld, zoals voor welke leeftijd het model geschikt is, maar ook welke afmetingen van toepassing zijn. Je kunt een vergelijking maken om daarna de voor jou en voor je kleuter ideale kleuterdrager te bestellen.

Minder
Meer