Kleuterdrager

Voor ouders die graag lange wandelingen maken die voor hun kleuter nog een stapje te ver zijn, is de draagzak kleuter ideaal. Als je kleuter te moe is van het wandelen, kun je je kind op je rug dragen in een kleuter draagzak. Ook op (wandel)vakantie of voor het maken van een stedentrip biedt de kleuterdrager een uitkomst. 

Filteren op

Merk

Merk

Prijs

Prijs

  • € 125,00 - € 179,00

Kleur

Kleur

Warm weer

Warm weer

Bio katoen

Bio katoen

Kledingmaat kind

Kledingmaat kind

Draagpositie

Draagpositie

Item 1-16 van 20 in totaal item(s)

Actieve filters

Tot welke leeftijd draagzak kleuter

In ons aanbod vind je een selectie van kleuter draagzakken, die geschikt zijn voor kinderen in de leeftijd tot ongeveer 6 - 8 jaarr. Het gewicht is hier met name van belang. De meeste kleuterdragers zijn geschikt voor kinderen met een gewicht tot 27 - 32 kilogram. Bij elke draagzak kleuter op onze website staat een gewichtsindicatie en een indicatie van kinderkledingmaten. Hiermee kun je bepalen of de kleuterdrager geschikt is voor jouw kleuter.

Vanaf wanneer is een draagzak kleuter geschikt

Een kleuterdrager is vaak al geschikt vanaf de leeftijd van ongeveer twee jaar. Zo kun je er jaren plezier van hebben. Bij elke draagzak kleuter op onze website staat een gewichtsindicatie en een indicatie van kinderkledingmaten. Hiermee kun je bepalen of de kleuterdrager geschikt is voor jouw kleuter.

Vanwege het gewicht van je kleuter is het dragen op de rug het meest ideaal. Alle kleuterdragers zijn van stevig en comfortabel materiaal gemaakt zodat ze optimaal comfort bieden voor jou en je kind.

Keuze uit diverse kleuter draagzakken

We hebben de keuze uit verschillende kleuterdragers. De ene draagzak biedt meer comfort, een ander is weer gebruiksvriendelijker in het omdoen. En we hebben ze in allerlei leuke kleuren en designs. Alle modellen in ons assortiment zijn verstelbaar, zodat je tailleband, schouderband en borstriem helemaal kunt afstemmen op wie het kindje draagt. Van alle kleuterdragers die wij aanbieden, staan de eigenschappen vermeld. Je ziet in een oogopslag voor welke leeftijd het model geschikt is en welke afmetingen de drager heeft. Zo kun je de voor jou en je kleuter ideale draagzak kiezen.

Offline. Klik voor meer contactinfo.