Kleuterdrager

Voor ouders die graag lange wandelingen maken die voor hun kleuter nog een stapje te ver zijn, is de kleuterdrager ideaal. Als je kleuter te moe is van het wandelen, kun je je kind op je rug dragen. Ook op (wandel)vakantie of voor het maken van een stedentrip biedt de kleuterdrager een uitkomst. 

Filteren op

Merk

Merk

Kleur

Kleur

Warm weer

Warm weer

Bio katoen

Bio katoen

Kledingmaat kind

Kledingmaat kind

Item 1-16 van 34 in totaal item(s)

Actieve filters

Draagzak voor kleuters

In ons aanbod vind je een selectie met kleuterdragers die geschikt zijn voor kinderen in de leeftijd tot ongeveer 5 of 6 jaar. Het gewicht is hier met name van belang. De meeste kleuterdragers zijn geschikt voor kinderen met een gewicht tot 27 kilogram. 

Een kleuterdrager is overigens al geschikt vanaf de leeftijd van ongeveer twee jaar. Zo kun je er jaren plezier van hebben. 

Vanwege het gewicht van je kleuter is het dragen op de rug het meest ideaal. Alle kleuterdragers zijn van stevig en comfortabel materiaal gemaakt zodat ze optimaal comfort bieden voor jou en je kind.

We hebben de keuze uit verschillende kleuterdragers. De ene draagzak biedt meer comfort, een ander is weer gebruiksvriendelijker in het omdoen. En we hebben ze in allerlei leuke kleuren en designs. Alle modellen in ons assortiment zijn verstelbaar, zodat je tailleband, schouderband en borstriem helemaal kunt afstemmen op wie het kindje draagt. Van alle kleuterdragers die wij aanbieden, staan de eigenschappen vermeld. Je ziet in een oogopslag voor welke leeftijd het model geschikt is en welke afmetingen de drager heeft. Zo kun je de voor jou en je kleuter ideale draagzak kiezen.