Whatsapp je vraag!

Buikdrager

De aanschaf van een buikdrager is een perfecte keuze om je baby op je buik te dragen. Dat biedt een gevoel van geborgenheid en veiligheid. Je baby kan je namelijk voelen, maar ook zien en ruiken. Er zijn verschillende soorten buikdragers beschikbaar, zoals een draagzak die later ook gebruikt kan worden om je kindje op de heup of op de rug te dra...

De aanschaf van een buikdrager is een perfecte keuze om je baby op je buik te dragen. Dat biedt een gevoel van geborgenheid en veiligheid. Je baby kan je namelijk voelen, maar ook zien en ruiken. Er zijn verschillende soorten buikdragers beschikbaar, zoals een draagzak die later ook gebruikt kan worden om je kindje op de heup of op de rug te dragen.

Een draagzak als buikdrager biedt de gelegenheid om je baby rechtop te dragen. Een pasgeboren baby kun je met het gezicht naar je toe dragen. Baby´s die wat ouder zijn, vinden het geweldig om naar de omgeving te kijken. Zo biedt een buikdrager de gelegenheid om je kind naar jou of naar de omgeving te laten kijken. Er zijn overigens ook andere typen buikdragers beschikbaar, zoals een draagdoek, Mei Tai of een ringsling.

Een buikdrager in de vorm van een draagzak biedt meerdere voordelen. Zo is er sprake van een voorgevormd model en hoef je geen knopen te leggen. De sluitingen zijn bovendien verstelbaar zodat niet alleen jij, maar ook je partner zich met de baby op de buik vrij met de handen kan bewegen.

De voorgevormde babydragers die de gelegenheid bieden om je baby op de buik te dragen, bestaan uit verschillende onderdelen die één geheel vormen. Zo is er bij een draagzak sprake van een rugpaneel, schouderbanden en een heupband. Baby´s kunnen vanaf de geboorte al gedragen worden in een draagzak en de buikdrager is bovendien heel gemakkelijk om te doen.

In ons aanbod wordt een ruim assortiment met buikdragers geboden, zodat er voor iedereen een ideale draagzak beschikbaar is. De merken onderscheiden zich ten aanzien van het design, verstelbaarheid, kleur, prints, materiaal en functionaliteiten. Je kunt natuurlijk rekening houden met je voorkeur ten aanzien van het kopen van een draagzak of draagdoek, want beide opties zijn geschikt om je baby op de buik te dragen.

Bij enkele modellen van verschillende merken wordt overigens de gelegenheid geboden om een zitverkleiner aan te schaffen om je baby vanaf de geboorte op je buik te kunnen dragen.

Minder
Meer