Heupdrager baby

Een heupdrager is om meerdere redenen ideaal om je baby op een natuurlijke manier dicht bij je te dragen. Bovendien wordt je rug zo ontlast doordat het gewicht van je kindje op de heup steunt en heb je de handen vrij. Als je voorkeur uitgaat naar een draagzak om je baby op de heup te dragen, dan wordt aangeraden om voor een goede kwaliteit te kiezen.

Filteren op

Merk

Merk

Prijs

Prijs

  • € 115,00 - € 250,00

Kleur

Kleur

Warm weer

Warm weer

Bio katoen

Bio katoen

Kledingmaat kind

Kledingmaat kind

Draagpositie

Draagpositie

Item 1-16 van 57 in totaal item(s)

Actieve filters

Het comfort van een heupdrager baby

Het omdoen van een heupdrager baby gaat zeer snel en binnen een minuut kun jij je baby dan ook al in de draagzak op de heup dragen. Bij een heupdrager voor baby draagzak wordt eerst de riem om je middel bevestigd en is er sprake van één schouderband die over de schouder gedragen wordt. Door de unieke vormgeving van een baby heupdrager en uitgekiende ontwerp wordt het gewicht van je baby bij het heupdragen uitstekend verdeeld en loop je gewoon rechtop zonder opzij te hellen. 

Groot aanbod heupdragers voor baby

In ons aanbod zijn uitsluitend kwaliteitsmerken opgenomen en vind je uitstekende draagzakken die de gelegenheid bieden om als heupdrager gebruikt te worden. Bij ons kun je altijd de keuze maken voor een heupdrager voor baby in de vorm van een draagzak die ergonomisch gevormd is. Je baby ervaart dan het optimaal comfort en jij als ouder kunt je baby op een aangename manier op je heup dragen zonder last te krijgen van pijnklachten of drukpunten.

In ons assortiment zijn zoals gezegd meerdere kwaliteitsmerken beschikbaar. Merken als Ergobaby en Manduca bieden babydragers die multifunctioneel zijn en als heupdrager gebruikt kunnen worden.

De voordelen van een baby heupdrager

Het is natuurlijk afhankelijk van de leeftijd en gewicht van je baby op welke manier je kindje het beste gedragen kan worden. Doorgaans wordt aangeraden dat een draagzak als heupdrager gebruikt kan worden als je kindje zelfstandig kan zitten. Bij het dragen van een baby is het voor jou als ouder nog vaak prettiger om zicht te hebben op je kind. Als het op de buik dragen door het gewicht niet meer aangenaam aanvoelt, dan kun je de draagzak als heupdrager baby gebruiken. Als je kindje dan nog weer groter is en meer gewicht heeft, kun je de draagzak nog als rugdrager gebruiken.

Ergonomische rugdrager

Zoek je een draagzak waarmee je je kindje op de rug kunt dragen, kijk dan hier: rugdrager