Gezicht naar voren

Een aantal draagzak merken heeft een draagzak met de optie om je kindje op je buik maar  met het gezicht naar voren te dragen.

Filteren op

Merk

Merk

Prijs

Prijs

  • € 89,00 - € 250,00

Kleur

Kleur

Warm weer

Warm weer

Kledingmaat kind

Kledingmaat kind

Draagpositie

Draagpositie

Item 1-16 van 44 in totaal item(s)

Actieve filters

Baby draagzakken met verschillende draagposities waaronder het gezicht naar voren

De meest voorkomende manier van dragen van je baby is in de draagzak met het gezicht naar je toe. Deze buik op buik draagmethode geeft je klein de meeste geborgenheid en zorgt er over het algemeen voor dat je baby (en jij) rustig worden. Jij hebt je handen vrij en je kleine kan lekker tegen papa of mama aan liggen. Ook kun je met de meeste draagzakken rugdragen wanneer je baby iets ouder is. 

Met een draagzak je kindje naar voren laten kijken

Baby draagzakken met de optie om je kindje met het gezicht naar voren op je buik te dragen hebben een kleine toelichting nodig. Met nadruk is dit een optie die je gebruikt wanneer je kindje zelfstandig kan zitten en het hoofdje zelf recht kan houden. Je kindje heeft dan namelijk de mogelijkheid om weg te draaien. Samen kunnen jullie de wereld ontdekken en jouw kindje ziet wat jij ziet. Let wel op, je kindje doet heel veel indrukken op en kan niet makkelijk de veiligheid opzoeken door tegen je aan te gaan liggen. Elk kindje is anders en kijk goed wat jouw kindje leuk vindt. Over het algemeen is het advies, bouw het rustig op en draag je kindje niet langer dan 30 minuten in deze draagpositie. 

Met welke baby draagzakken kan je kindje met het gezicht naar voren kijken?

Wanneer je denkt dat jouw kindje het leuk vindt om de wereld samen met jou te ontdekken in de draagzak met het gezicht naar voren, doe dit dan alleen met draagzakken die hier ook voor gekeurd zijn. Deze draagzakken zijn ook in deze draagpositie ergonomisch voor je kindje en voor jou.

Zo heeft Tula draagzakken van het type Tula Explore. Deze draagzak voor baby’s vanaf maat 56 tot en met maat 92 kun je ook in de draagpositie gezicht naar voren gebruiken.

En ook heeft Ergobaby de Ergobaby Omni 360 draagzak en de Ergobaby Embrace baby draagzak. Met deze babydraagzakken kan je kleine samen met jou de wereld in kijken.

ANDERE ERGONOMISCHE DRAAGPOSITIES

Zoek je een draagzak waarmee je je kindje op de rug kunt dragen, kijk dan hier: rugdrager

Zoek je ene draagzak waarmee je kunt heupdragen, kijk dan bij heupdrager baby