info@yippee.nl

Draagzak warm weer

Zoek je een draagzak voor in de zomer of voor een warme vakantiebestemming? Bekijk dan hier ons assortiment van peuter en baby draagzakken voor in de zomer en voor warm weer. Onderaan de pagina lees je meer over het materiaal van draagzakken voor warm weer en tips waar je op kunt letten als je je baby in de zomer gaat dragen.

Filteren op

Merk

Merk

Kleur

Kleur

Warm weer

Warm weer

Bio katoen

Bio katoen

Kledingmaat kind

Kledingmaat kind

Item 1-16 van 32 in totaal item(s)

Actieve filters

Draagzakken voor de zomer van Mesh materiaal

Wil je een draagzak die geschikt is voor warm weer? Kies dan een draagzak die gemaakt is van luchtdoorlatend Mesh materiaal. Dit ademende 3D Cool Air Mesh materiaal zorgt voor een betere ventilatie van de draagzak. Mesh is een stof met kleine gaatjes die zorgen voor een betere ventilatie. Daardoor blijven jij en je kindje ook bij warme temperaturen zo koel mogelijk.
Deze baby draagzakken hebben ook een afneembaar kapje dat beschermt tegen de zon en privacy biedt tijdens het geven van borstvoeding of rust biedt als je baby slaapt.
Meestal hebben draagzakken voor de zomer Coast, Cool of Air in de naam, zoals bij de draagzakken van Tula, Beco en ErgoBaby.


Baby draagzakken warm weer

Als je boven in het keuzemenu ‘draagzak warm weer’ selecteert, zie je al onze draagzakken voor de zomer. Vind je het moeilijk om te kiezen? Wij raden met name de volgende draagzakken voor warm weer aan: Beco Toddler Cool, Tula Coast Carrier, Tula Toddler Coast draagzak, of Ergobaby Cool Air Mesh. Dit zijn goede ergonomische draagzakken die lekker luchtig zijn om je baby, peuter of kleuter mee in warm weer te dragen. Kortom, heerlijke draagzakken voor in de zomer of op vakantie!

Enkele draagzakken voor de zomer uitgelicht

De Ergobaby Omni 360 Cool Air Mesh is geschikt voor pasgeboren baby’s en kinderen tot 20 kg. Het 3D Air Mesh stof van de Ergobaby 360 Omni Cool Air Mesh draagzak zorgt voor een goede ventilatie van de draagzak waardoor je baby koel blijft, ook bij warme temperaturen. Lekker luchtig in de zomer of op vakantie!

De Beco Toddler Cool Carrier is een perfecte draagzak voor wandelingen in warm weer met een peuter of kleuter (vanaf 18 maanden tot 27 kg). Deze draagzak is gemaakt van 3D Air Mesh materiaal en vochtafvoerend SPF 50-stof. Dit biedt een goede luchtventilatie en bescherming tegen de zon. De Beco Toddler is verder een ergonomische draagzak met een extra breed zitvlak: meer comfort voor je kleintje!

Ook de Tula Toddler Coast kleuter draagzak is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf ongeveer 18 maanden (kledingmaat 80/86) tot 5 jaar. Omdat hij gemaakt is van het ademende Cool Air Mesh materiaal is hij bijzonder geschikt voor warm weer. Deze ergonomische draagzak is ideaal voor op vakantie of bijvoorbeeld tijdens langere wandelingen met je peuter of kleuter!

En tenslotte, de Tula Coast baby draagzakken: Tula heeft een aantal modellen draagzak die geschikt zijn vanaf geboorte (3,5 kg, maat 56), zoals de Tula Free to Grow, de Tula Explore en de Tula Standard Baby (vanaf maat 68 of met aparte insert vanaf maat 56). Al deze baby draagzakken van Tula hebben een aantal varianten die gedeeltelijk met de ademende stof zijn gemaakt, te herkennen aan het woord "Coast"in de naam.


Welke draagdoek in de zomer?

Ook draagdoeken kun je in de zomer gebruiken om je baby te dragen. Bedenk wel dat elke laag doek die je om je baby heen wikkelt een extra laag warmte betekent. Pas daarom jullie kleding aan op de hitte, voor je baby is soms alleen een romper of luier al voldoende. Draag zelf ook luchtige kleding, want je geeft je eigen warmte aan je baby af. En smeer jullie beiden, zeker bij meer blote huid, goed in tegen de zon! Zie hier onze collectie baby draagdoeken.