Emeibaby

Ben je op zoek naar een combinatie tussen draagdoek en draagzak? Emeibaby combineert het comfort van een draagdoek met het praktische kliksysteem van een draagzak.

Filteren op

Kleur

Kleur

Kledingmaat kind

Kledingmaat kind

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Actieve filters


Emeibaby; draagdoek met gespen

De combinatie tussen draagdoek en draagzak van Emeibaby is vrij uniek. Geef je eigenlijk de voorkeur aan een draagdoek, maar vind je gebruiksgemak ook belangrijk? Dan is het draagsysteem van Emeibaby perfect voor jou. Geen ingewikkelde knopen, gewoon klikken, klaar! Erg praktisch.


De Emeibaby is soepel en verstelbaar

Baby’s groeien snel. Maar ook daar is aan gedacht. De stof is namelijk groot genoeg en groeit met je baby mee. Een Emeibaby is te gebruiken vanaf de geboorte. Je neemt daarna steeds wat meer doek om je kindje comfortabel te dragen. De doek van Emeibaby is ook comfortabel voor jou. De heup- en schouderbanden van de Emeibaby draagzak zijn namelijk gevoerd. Ook is de stof eenvoudig aan te trekken zodat je hem snel passend en daardoor ergonomisch maakt. Dit doe je door de ringen aan de zijden van de body te gebruiken. Hierdoor heb je minder snel last van schouder- of rugklachten.


Verschillende printjes van Emeibaby

Emeibaby brengt verschillende uitvoeringen op de markt. Vaak zijn de printjes limited editions. Wees er dus snel bij! Wij hebben zowel de babyversie als de Emeibaby Toddler in ons assortiment. Deze laatste gebruik je vanaf het moment dat je kindje kledingmaat 86/92 heeft. De Emeibaby Toddler is te gebruiken tot je peuter ongeveer 18 kilo weegt.