Emeibaby

Emeibaby ontwikkelt unieke draagsystemen voor het dragen van een baby. Er is bij een Emeibaby draagzak sprake van een perfecte combinatie. Het comfort van een draagdoek wordt namelijk gecombineerd met een praktisch kliksysteem van een draagzak.

Er zijn veel babydragers afgeleid van de draagdoek, maar een Emeibaby Carrier is in dat opzicht pas e...

Emeibaby ontwikkelt unieke draagsystemen voor het dragen van een baby. Er is bij een Emeibaby draagzak sprake van een perfecte combinatie. Het comfort van een draagdoek wordt namelijk gecombineerd met een praktisch kliksysteem van een draagzak.

Er zijn veel babydragers afgeleid van de draagdoek, maar een Emeibaby Carrier is in dat opzicht pas echt uniek te noemen. Als basis wordt namelijk een draagzak met gespen gebruikt en dat zorgt voor praktisch gemak. De draagdoek vormt de basis om je kindje in te dragen.

Als jij eigenlijk een voorkeur hebt voor een draagdoek, maar wel van optimaal gemak wilt profiteren, dan is het draagsysteem van Emeibaby perfect voor jou. Bij het enkel gebruiken van een doek is het namelijk nodig om knopen te leggen. Dat is bij de Emeibaby draagzak echter niet nodig, want die klik je heel eenvoudig vast.

Je kunt de draagzak van Emeibaby al vanaf de geboorte gebruiken, waarbij je baby in de M-positie gedragen kan worden. Baby’s groeien natuurlijk snel en daar is dan ook aandacht aan besteed bij het ontwerpen van de draagzakken. De stof is namelijk groot genoeg, zodat als je kindje groeit je steeds wat meer doek kunt gebruiken om je kindje comfortabel te dragen.

Het ergonomische comfort is groot, zodat je niet gehinderd wordt door bijvoorbeeld schouder- of rugklachten. De heup- en schouderbanden van de Emeibaby draagzak zijn gevoerd. De draagdoekstof is eenvoudig aan te trekken door de ringen aan de zijden van de body te gebruiken.

Emeibaby brengt verschillende uitvoeringen op de markt en wij hebben zowel de babyversie in de vorm van de Emeibaby Carrier beschikbaar als de Emeibaby Toddler die geschikt is vanaf het moment dat je kindje kledingmaat 86/92 heeft. De Toddler is te gebruiken tot je peuter ongeveer 18 kilo weegt.

De keuze voor een Emeibaby draagzak is een uitstekende keuze, waarbij je direct vanaf de geboorte er al plezier van kunt hebben of als je kindje al wat ouder is en je graag van de voordelen van het comfortabel dragen van je baby of peuter wilt profiteren. Wij bieden je uit beide opties de keuze en zorgen voor een snelle levering met gratis verzending.

Minder
Meer

Sort by:

Draagzak type
Draagpositie
Geschikt voor