Poppendraagzak

Met een handige poppendraagzak kan de lievelingsknuffel of pop van jouw kindje altijd mee wanneer je samen op stap gaat. Het poppenkind in de draagzak pop en jouw poppenmoedertje (of -vadertje) is klaar om op avontuur te gaan!    

Filteren op

Merk

Merk

Prijs

Prijs

  • € 22,00 - € 40,00

Kleur

Kleur

Item 1-9 van 9 in totaal item(s)

Actieve filters

Twinnen met de poppendraagzak 

Een lief, klein poppenmoedertje (of vadertje), die pas een broertje of zusje heeft gekregen of zelf nog weleens gedragen wordt, maak je ontzettend blij met een leuke draagzak pop om de meest favoriete knuffels en poppen overal mee naar toe te nemen. Niets is toch leuker dan net zoals mama (of papa) het poppenkind te dragen en samen op avontuur te gaan!    

Draagzak pop  

We hebben verschillende poppen draagzak in het assortiment met veel leuke printjes en verschillende sluitingen. Een poppendraagzak met kliksluiting, maar ook poppendragers met klittenbandsluiting, heel geschikt voor jonge kindjes die graag hun poppen draagzak zelf om en af willen doen. Alle draagzakken zijn gemaakt van katoen en verstelbaar. De poppen en knuffels kunnen zowel op de buik als op de rug gedragen worden in de poppendrager.  

Een draagzak voor pop is het perfecte cadeau  

Een draagzak voor pop is het perfecte cadeau voor een kindje dat graag zijn of haar knuffels en poppen mee op stap neemt en zo toch de handjes vrij heeft. Een draagzak speelgoed is leuk om te geven als kraamcadeau aan de grote broer of zus, maar ook als verjaardagscadeau of Sinterklaascadeau zal de draagzak pop het heel goed doen! De poppen draagzak kan ook handig zijn om je kindje over te halen een stukje mee te gaan wandelen mocht de zin hierin er even niet zijn. 

Wij hebben draagzakken voor pop of knuffel van de volgende merken: poppendraagzak Tula, de Ergobaby poppendraagzak, de Boba poppendraagzak en de Isara poppendraagzak

Koop je poppendraagzak bij Draagzak.nl 


Op Draagzak.nl vind je de leukste draagzakken voor pop, knuffel of speelgoed. De selectie poppendragers is gebaseerd op de kwaliteit, gebruiksgemak en het draagcomfort voor je kindje.  

Cadeauservice Draagzak.nl

Je kunt bij de bestelling aangeven dat de poppendraagzak ingepakt moet worden. Wij zullen er dan voor zorgen dat poppendrager ingepakt wordt.