Marsupi

De draagzak van Marsupi kun je al vanaf de eerste dag van de geboorte van je kindje gebruiken en is zeker voor de eerste negen maanden ideaal te noemen. Je kunt je baby op de buik of op de heup dragen en het draagsysteem is te gebruiken tot je kindje een gewicht van 15 kilogram heeft bereikt.

Filteren op

Categorieën

Categorieën

Prijs

Prijs

  • € 67,00 - € 75,00

Kleur

Kleur

Warm weer

Warm weer

Kledingmaat kind

Kledingmaat kind

Item 1-8 van 8 in totaal item(s)

Actieve filters

Marsupi draagzak is één van de meest compacte modellen

Marsupi ontwikkelt unieke en compacte draagzakken om je baby op een comfortabele manier bij je te dragen. Je kunt een keuze maken uit verschillende modellen, zodat je altijd de ideale Marsupi draagzak in ons aanbod vindt.

De Marsupi draagzak heeft een uniek draagsysteem

Het unieke van het draagsysteem van de Marsupi draagzak is dat er geen sprake is van gespen of andere harde sluitingen, want je kruist de banden op je rug en maakt vervolgens de banden aan de voorzijde vast met klittenband. Uiteraard is het klittenband stevig en veilig genoeg.

Er zijn nog veel meer voordelen op te noemen. Het handige van de Marsupi draagzak is namelijk dat deze volledig uit stof bestaat en door de compacte vorm meegenomen kan worden in bijvoorbeeld de luiertas. Zo heb je onderweg altijd de mogelijkheid om je baby te dragen.

Bij het bestellen van een Marsupi draagzak heb je de gelegenheid om uit drie maten een keuze te maken. Zo kun je het model kiezen dat perfect aansluit bij je lengte en bij de omvang van je taille. Bij twijfel is het aan te raden om de kleinere maat te selecteren.

De Marsupi draagzak is ergonomisch

Je kunt de ergonomische Marsupi draagzak bestellen in een uitvoering van 100 procent biologisch katoen met keuze uit verschillende kleuren. Er is echter ook een Marsupi Breeze Light model beschikbaar die gezien kan worden als de lichtere versie van de standaard Marsupi Plus.

Het Marsupi Breeze Light model is gemaakt van 60 procent katoen en van 40 procent linnen. Dit maakt deze draagzak ideaal om je baby bijvoorbeeld in huis te dragen of op warme dagen in de zomer. De stof is namelijk lichter en laat meer lucht door. Bekijk op je gemak de beide modellen en bestel met gratis verzending de voor jou en je baby ideale Marsupi draagzak.

De Marsupi draagzak is verkrijgbaar in 4 verschillende maten 

  • Maat S/M: voor ouders met een tailleomvang van 65-100 cm 
  • Maat L: voor ouders met een tailleomvang van 75-105 cm 
  • Maat XL: voor ouders met een tailleomvang van 85-120 cm 
  • Maat XXL: voor ouders met een tailleomvang van 100-135 cm (alleen in de grijze kleur) 

Het verschil tussen de Marsupi Classic en de Marsupi Breeze is het soort stof waar de Marsupi draagzak van gemaakt is. De Marsupi Classic baby draagzak is gemaakt van 100% biologich katoen. De Marsupi Breeze baby draagzak is geamaakt van 60% katoen en 40% linnen. De Marsupi Breeze is luchtig en ventilerend. Ideaal voor warmere temperaturen. 

De Marsupi draagzak is geschikt voor baby's vanaf circa 3,5 kilo. Bij De Marsupi draagzak zit een verkleinsysteem voor het verkleinen van het rugpand in de breedte. Hiermee kan ook een newborn in de ergonomische draagpositie in de draagzak zitten. 

Ja, de Marsupi draagzak is ook verkrijgbaar in maat XL. De Marsupi draagzak is verkrijgbaar in 4 verschillende maten 

  • Maat S/M: voor ouders met een tailleomvang van 65-100 cm 
  • Maat L: voor ouders met een tailleomvang van 75-105 cm 
  • Maat XL: voor ouders met een tailleomvang van 85-120 cm 
  • Maat XXL: voor ouders met een tailleomvang van 100-135 cm (alleen in de grijze kleur)