Tula

Tula is een bekend merk op het gebied van babydragers. Je herkent producten van Baby Tula aan de leuke en originele designs en het hippe en stijlvolle karakter. Baby Tula heeft draagzakken voor zowel baby’s als peuters. 

Item 1-16 van 43 in totaal item(s)

Actieve filters

Tula heeft een aantal verschillende modellen draagzakken zoals de Tula free to growde Tula Toddler, Tula Explore en Tula Lite. Maar wat zijn nou de verschillen tussen deze modellen, wij zetten het op een rij.

De Tula free to grow draagzak carrier is een draagzak voor baby's gelijk geschikt vanaf geboorte, maat 56 (3,5 kg) tot maat 86/92 (20 kg). De baby draagzak is verstelbaar in hoogte en breedte en groeit zo met je baby mee. Hiermee is deze Baby Tula draagzak ook gelijk het populairste model en in zeer veel verschillende hippe printjes verkrijgbaar. Je kunt je kindje op de buik met het gezicht naar je toe en op de rug dragen.

De Tula Explore carrier heeft deze naam gekregen omdat je kindje op je buik met het gezicht naar voren gedragen kan worden, naast op de rug en op je buik met het gezicht naar je toe. Door je kindje met het gezicht naar buiten te dragen in de Tula baby carrier, kunnen jullie samen de wereld ontdekken. Deze draagpositie kan pas vanaf het moment dat je baby zelfstandig het hoofd recht kan houden en sommige kindjes vinden het veel lekkerder om met het gezicht naar voren lekker tegen papa of mama aan te liggen. Kijk goed wat jouw baby het fijnst vindt in de draagzak. De Baby Tula Explore draagzak heeft ook een opklapbaar kraagje waarmee je het hoofdje van je baby goed kunt ondersteunen. Ook deze draagzak is gelijk geschikt vanaf geboorte, maat 50 (3,5 kg) tot maat 86/92 (20 kg).

De Tula Standard Baby draagzak is geschikt vanaf kledingmaat 68/74 (circa 7 kg) tot kledingmaat 86/92. Je kunt je kindje op de buik met het gezicht naar je toe en op de rug dragen. Hiermee is deze draagzak ideaal wanneer je bijvoorbeeld begonnen bent met dragen in een draagdoek en nu je kleintje iets ouder is, wilt overstappen op een draagzak. Of je gaat op vakantie en wilt een handige draagzak meenemen, dan is de Baby Tula Standard ook zeer geschikt. Wil je de Tula Baby Standard vanaf geboorte gebruiken, dan kun je een aparte Tula insert kopen, of naar één van de andere draagzakken van Tula kijken.

De Tula Toddler carrier is de draagzak voor iets oudere kindjes, vanaf kinderkleding maat 86/92 tot maat 104/110 (tot 27 kg). Deze draagzak is een mooie oplossing wanneer jij het dragen van je peuter of kleuter nog iets wilt verlengen. Met deze drager kun je je kindje op de buik met het gezicht naar je toe en op de rug dragen.

Alle Tula draagzak modellen kennen uitvoeringen met cool mesh stof, deze worden "coast" genoemd. Hierbij bestaat het rugpaneel van de draagzak uit luchtige ademende stof. De Tula baby carrier Coast draagzak is prettig om te dragen in de zomer bij warmere temperaturen. Jij en je kindje krijgen het minder snel warm door de fijne ademende stof. Ben je benieuwd welke Baby Tula draagzakken met cool mesh uitgevoerd zijn, kijk dan naar de Tula Coast carriers modellen.

Een Tula baby carrier ziet er niet alleen geweldig uit, maar maakt het dragen van je baby of peuter ook aangenaam. Door het ergonomische design van Tula wordt het gewicht van je baby of peuter gelijkmatig verdeeld over je schouders, rug en heupen. Ook is iedere Tula draagzak gemakkelijk in gebruik. Je doet de draagzak makkelijk zelf om. Tula draagzakken zijn gemakkelijk aan te passen aan de lengte van de drager. Welk model je ook kiest, alle Tula draagzakken hebben hetzelfde ergonomische draagsysteem. Ook zijn de heup- en schouderriemen gevoerd voor optimaal comfort. In een Tula draagzak draag je je baby, peuter of kleuter in die natuurlijke M-positie. De draagzakken zijn bovendien voorzien van een slaapkapje dat ondersteuning biedt als je baby in slaap valt.

Na de Tula Free to Grow draagzak kun je overstappen op de kleuter draagzakken van Tula: de Tula Toddler en de Tula Preschool. De belangrijkste verschillen zijn vooral de afmeting en het maximale gewicht.

Draagzak Maat rugpaneel                             Gewicht              Indicatie kledingmaat
Tula Toddler 45 cm hoog and 48 cm breed  11 - 27 kg   86 - 104/110
Tula Preschool         51 cm hoog and 50,4 breed 16 - 32 kg 98 - 110/116