Tula Kleuter

De Tula Toddler is speciaal voor jou als je je kindje nog wat langer wilt dragen. Hier heb je echt jarenlang plezier van. En ook nog eens verkrijgbaar in heel veel leuke kleuren en prints.

Filteren op

Kleur

Kleur

Warm weer

Warm weer

Kledingmaat kind

Kledingmaat kind

Item 1-16 van 16 in totaal item(s)

Actieve filters

Tula Toddler draagzak

Van de Tula Toddler heb je jarenlang plezier! Deze draagzak is speciaal ontworpen om je kind ook als peuter en kleuter te dragen. Je draagt je kind comfortabel en ergonomisch. Ideaal voor op vakantie, bijvoorbeeld tijdens langere wandelingen of als je kind graag dichtbij je wil zijn. De peuter draagzak van Tula is verkrijgbaar in gewone katoen stof of met een ventilerende stof, de zogenaamde Tula Toddler Coast.


Tula Toddler tot ongeveer 5 jaar (maat 104/110)

De Tula Toddler is ontworpen voor kindjes vanaf ongeveer 18 maanden (kledingmaat 80/86) tot een leeftijd van ongeveer 5 jaar.

Met de Tula Toddler draagzak draag je zowel op je rug als op je buik

Met de Tula Toddler kun je je kind zowel op je rug als op je buik dragen. Als je kindje nog wat licht van gewicht is, kun je de Toddler buikdrager gebruiken, maar bij een hoger gewicht raden we aan de Tula Toddler als rugdrager te gebruiken. Dat geeft jou meer bewegingsvrijheid.

De Tula Toddler is comfortabel

Je kind wordt natuurlijk zwaarder, maar de Tula Toddler voorkomt dat je daar last van krijgt tijdens het dragen. De gevoerde banden voor schouder en heup, verdelen het gewicht van je kind op een gelijkmatige manier. De Tula Carrier kun je gemakkelijk om doen zonder hulp van iemand anders. Alle riemen en sluitingen zijn verstelbaar, zodat de draagzak iedereen comfortabel past.

De Tula Toddler Coast is het zomermodel

De Tula Toddler peuter draagzak is ook verkrijgbaar in Coast model. De Tula Toddler Coast is gemaakt van ventilerende stof op het rugpaneel van de draagzak, dit zorgt ervoor dat de stof meer ademt. De Tula Toddler Coast is daarmee zeer goed geschikt voor warme temperaturen of ouders met een actieve lifestyle.

Langer ergonomisch dankzij de Tula zitverbreder voor de Tula Toddler draagzak

Met de apart verkrijgbare Tula zitverbreder kun je de draagzak met 12 cm verlengen. Hierdoor is het mogelijk om ook je peuter of kleuter in de comfortabele en ergonomische M-positie te dragen. Deze positie is de meest natuurlijke zitverhouding en daardoor erg prettig voor je kind.

De Tula kleuter draagzak is verkrijgbaar in mooie prints

Tula staat bekend om de mooie prints en kleuren. Daar word je vrolijk van! Bekijk de collectie en kies de print die bij jou past.

Kenmerken van de Tula Toddler Carrier

  • Voor kinderen vanaf ongeveer 18 maanden (kledingmaat 80/86, 11kg) tot 4/5 jaar (kledingmaat 104/110 27 kg)
  • Buik- en rugdrager 
  • Materiaal: 100% ökotex-100 gecertificeerd katoen
  • Gevoerde schouderbanden en bij de knieholtes gevoerd voor extra draagcomfort
  • Zakje op de heupband
  • Afneembare slaapkap 
  • "Free to Grow" zitverbreder (apart te koop) om het zitgedeelte 12 cm te verbreden
  • Afmeting rugpand: 45 cm hoog en 48 cm breed
  • Lengte heupband: 77 cm tot 150 cm
  • Lengte schouderbanden: 47 cm tot 124 cm