Tula Toddler

Tula Toddler is een draagsysteem dat speciaal ontworpen is voor baby’s vanaf ongeveer 18 maanden met kledingmaat 80/86 en kan tot de leeftijd van ongeveer 5 jaar worden gebruikt. Tula is een merk dat zich onderscheidt ten aanzien van design, kleur en unieke prints en biedt trendy ouders de gelegenheid om hun kind op een stijlvolle manier te drag...

Tula Toddler is een draagsysteem dat speciaal ontworpen is voor baby’s vanaf ongeveer 18 maanden met kledingmaat 80/86 en kan tot de leeftijd van ongeveer 5 jaar worden gebruikt. Tula is een merk dat zich onderscheidt ten aanzien van design, kleur en unieke prints en biedt trendy ouders de gelegenheid om hun kind op een stijlvolle manier te dragen.

De Tula Toddler Carrier geeft je de gelegenheid om je kind op een ergonomische manier te dragen en heeft als voordeel dat je er jarenlang gebruik van kunt maken. Er is een aparte Tula zitverbreder beschikbaar, waarmee de draagzak met 12 centimeter kan worden verlengd.

Het advies luidt om je kind in de M-positie te dragen. Dat is namelijk de meest natuurlijke zithouding en comfortabel voor je kind. Met behulp van de zitverbreder is het ook mogelijk om je peuter of kleuter nog in de M-positie te dragen.

Je kindje wordt in de loop der tijd natuurlijk zwaarder, maar de Tula Toddler voorkomt dat je hinder ondervindt van het te dragen gewicht. Daar zorgen de gevoerde banden voor schouder en heup wel voor net als dat daardoor het gewicht op een gelijkmatige manier wordt verdeeld.

De Tula Toddler kan in vele situaties worden gebruikt. Bijvoorbeeld als je lange wandelingen gaat maken en je peuter onderweg vermoeid wordt, maar ook in de omgeving van thuis. Of als je op vakantie bent en bezienswaardigheden wilt bezichtigen, waarbij je kindje veilig bij je op de rug zit.

Het draagsysteem voor oudere baby’s en peuters van Tula biedt zowel mogelijkheden om je kindje op de rug als op de buik te dragen. Als je kindje nog licht van gewicht is, kun je de Toddler als buikdrager gebruiken, maar het is aan te raden om bij een wat hoger gewicht de voorkeur te geven de Tula Carrier als rugdrager te gebruiken. Dat geeft je ook wat meer bewegingsvrijheid.

Je vindt in ons aanbod de Tula Toddler in een moderne uitvoering met originele prints in vele kleuren. Bekijk de mogelijkheden op je gemak door de afbeeldingen bij langs te gaan en bestel dan je favoriete Tula Toddler gemakkelijk online. De verzending is gratis.

Minder
Meer

Sort by:

Merk
Draagzak type
Draagpositie
Geschikt voor