Kokadi

Kokadi draagzakken

De Kokadi draagzakken zijn gemaakt van zachte draagdoekstof en bieden het gemak van een voorgevormde draagzak. De stof bestaat uit 100% biologisch katoen.

Filteren op

Categorieën

Categorieën

Kleur

Kleur

Bio katoen

Bio katoen

Kledingmaat kind

Kledingmaat kind

Draagpositie

Draagpositie

Item 1-6 van 6 in totaal item(s)

Actieve filters

Een Kokadi draagzak biedt je kindje alle comfort. Doordat je de breedte van de zitting kunt verstellen, kun je je baby altijd op de perfecte manier bij je dragen. Je kindje zit daarbij in de M-positie zodat de knietjes boven de heupen zitten.

Ook voor jou zijn de draagzakken comfortabel. Alle modellen zijn uitgevoerd met gevoerde heup- en schouderbanden. De banden verstel je eenvoudig dankzij de gespsluitingen.

Het mooie van Kokadi draagzakken is dat ze een hoofdkapje hebben dat het hoofd van je baby beschermt tegen de invloeden van het weer zoals zon of harde wind. Als je het kapje niet gebruikt, kun je het oprollen en biedt dit rolletje extra ondersteuning voor de nek.

De Kokadi draagzakken zijn er in verschillende prachtige prints en kleuren en kunnen op 40 graden gewassen worden.

Kokadi Flip of Kokadi TaiTai

In ons aanbod vind je de Kokadi Flip draagzak in Kokadi Flip Baby maat en de Kokadi Flip Toddler maat. De draagzak Kokadi Flip is een full-buckle draagzak, dit betekent dat je draagzak volledig om kan doen met gebruik van gespen, je hoeft niet te knopen. Zo combineer je het gemak van een draagzak met het zachte comfort van draagdoekstof. Bij het model Kokadi Flip wordt zowel de heupband als de schouderband gesloten met gespen. 

Maten Kokadi baby en toddler draagzak

De draagzakken zijn er voor pasgeboren baby’s en voor peuters. Beide Kokadi draagzakken zijn in de zitbreedte verstelbaar, zodat het draagsysteem met je kindje mee kan groeien. De Kokadi Baby maat is geschikt vanaf geboorte tot je kindje ongeveer 1,5 jaar is (kledingmaat 50/56 – 74/80). De Kokadi Toddler maat past vanaf maat 74 tot kinderkledingmaat – 98. Beide modellen draagzakken Kokadi Flip en Kokadi TaiTai zijn geschikt om je kindje eerst op de buik te dragen en als je dat wilt, later op je rug. 

Vergelijk de opties maar eens en bestel de Kokadi draagzak die het beste bij jou past.

Over Kokadi

Kokadi is succesvol in het ontwerpen en ontwikkelen van draagdoeken. "Babywearing goes fashion" - de steeds wisselende collecties, trendy, kleurrijk en stijlvol, zijn het kenmerk van het modebedrijf. Alle producten worden met grote liefde ontworpen in het hoofdkantoor in Duitsland en met de hand genaaid in Europa. Biologisch en trendy, praktisch en veilig, ergonomisch en comfortabel, duurzaam en modern, stedelijk en natuurlijk - Kokadi combineert eerlijk geproduceerde topkwaliteit met actuele trends.

Bij de selectie en productie van stoffen en producten hecht Kokadi veel belang aan biologische landbouw met duurzame productie, milieubewustzijn en zorgvuldig gebruik van hulpbronnen.

Kokadi maakt een weloverwogen selectie van leveranciers en voert daarnaast een uitgebreide kwaliteitscontrole uit. Dit zorgt ervoor dat lokale werknemers onder eerlijke arbeidsomstandigheden werken, in overeenstemming met de Europese normen.