Whatsapp je vraag!

Ergonomische draagzak

Een ergonomische draagzak voor baby en ouder


Een ergonomische draagzak is in de eerste plaats bijzonder praktisch in het gebruik, want je kunt je baby op je buik dragen en hebt daarbij je handen vrij. Ergonomische draagzakken kunnen in huis gebruikt worden om bijvoorbeeld even gemakkelijk een huishoudelijk klusje te doen met je baby op je buik,...

Een ergonomische draagzak voor baby en ouder


Een ergonomische draagzak is in de eerste plaats bijzonder praktisch in het gebruik, want je kunt je baby op je buik dragen en hebt daarbij je handen vrij. Ergonomische draagzakken kunnen in huis gebruikt worden om bijvoorbeeld even gemakkelijk een huishoudelijk klusje te doen met je baby op je buik, waarbij je de handen vrij hebt. Het is echter ook ideaal om de draagzak met je baby buiten te dragen, zodat je niet met de wandelwagen op pad hoeft te gaan.


De voordelen van een ergonomische drager

Het praktisch gemak is slechts één aspect, want het is natuurlijk voor jou en voor je baby heerlijk om dicht bij elkaar te zijn. Bij het dragen van je baby op je buik kan je kindje je voelen, zien en ruiken. Dat zorgt ervoor dat er een hechte band ontstaat tussen ouder en kind. Kinderen die dicht bij een ouder zijn, voelen zich geborgen en veilig.


Ergonomische draagzakken voor elke leeftijd

Ergonomische draagzakken zijn er al als babydragers, geschikt voor het dragen van een pasgeboren baby, maar ook als je kindje wat ouder is, kun je veel plezier en gemak ondervinden van peuterdragers en zelfs kleuterdragers.


Ergonomische drager met verschillende draagposities

Zo kun je een ergonomische draagzak kopen die de mogelijkheid biedt je kind op meerdere manieren te dragen. Bijvoorbeeld als buikdrager, heupdrager of als rugdrager. Als je kindje wat zwaarder wordt en je een lange afstand gaat lopen, is het ideaal om je kind op de rug te dragen.

Een ergonomische draagzak voor je baby draag je door de schouderbanden om te doen en de riemen vast te maken die versteld kunnen worden, zodat beide ouders er afwisselend gebruik van kunnen maken als er sprake is van verschil in postuur.

Wij hebben een groot aanbod beschikbaar, waarin de beste kwaliteitsmerken zijn opgenomen en waar je op je gemak een keuze uit kunt maken. Er zijn modellen die gebruikt kunnen worden tot kinderen een gewicht van 27 kilo hebben bereikt. Ieder merk biedt weer andere unieke eigenschappen met betrekking tot de uitvoeringen, zodat je altijd de perfecte ergonomische drager kunt bestellen. Alle draagzakken worden met gratis verzending aangeboden. 

Minder
Meer