Kokadi Flip Toddler

Kokadi Toddler kleuter draagzak

Je peuter kan steeds beter lopen maar af en toe is het allemaal net even teveel of slaat de vermoeidheid toe. Hoe lekker is het dan om tegen papa of mama aan lekker in de draagzak je weg te kunnen vervolgen! Je kindje kan alles blijven volgen lekker op hoogte in de draagzak of toch stiekem toegeven en even een dutje doen. Of je gaat op vakantie en vindt het fijn om je onderzoekende avonturier op het vliegveld even bij je te houden in de draagzak of in een druk Italiaans stadje waar de stoep net breed genoeg is voor één persoon. De Kokadi Flip Toddler draagzak kun je compact opvouwen en makkelijk meenemen.

Filteren op

Kledingmaat kind

Kledingmaat kind

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

Actieve filters

De Kokadi Toddler is een handige draagzak die geschikt is voor peuters met kledingmaat 74 tot maat 98. De zitting is in breedte verstelbaar zodat de draagzak altijd een goede ondersteuning biedt van knieholte tot knieholte. Je kindje zit in de optimale M-positie waarbij de knieën boven de heupen zitten. Dit is belangrijk voor de ontwikkeling van de heupen van je kindje.

Kokadi Flip Toddler: full-buckle met gespen


De draagzak Kokadi Toddler is een full-buckle draagzak, dit betekent dat je de draagzak volledig om kunt doen met gebruik van gespen, je hoeft niet te knopen. Zo combineer je het gemak van een draagzak met het zachte comfort van draagdoekstof. Bij het model Kokadi Flip wordt zowel de heupband als de schouderband gesloten met gespen. Zowel de heup- als schouderbanden zijn gevoerd en dat maakt het dragen voor jou ergonomisch en comfortabel. Alle banden sluiten met gespen. Zo is de draagzak eenvoudig te verstellen en draag je je peuter altijd veilig bij je met de Kokadi Toddler draagzak.


Het rugpand van de Kokadi Flip is gemaakt van geweven Kokadi draagdoekstof en dat geeft hetzelfde zachte gevoel als in een draagzak. De draagzak heeft een hoofdkapje waarmee je je kindje beschermt tegen wind of zon. Als het kapje opgerold is, biedt dit rolletje extra ondersteuning voor de nek.


De Kokadi Flip Toddler past bij volwassenen van (vrouwen)maat 34 tot 48.


Kenmerken van de Kokadi Flip Toddler

  • Buik- en rugdrager
  • Vanaf kledingmaat 74 tot kledingmaat 98 
  • Gevoerde heup- en schouderbanden met gespen
  • Verstelbaar in de zitbreedte: max. 47 cm
  • Hoogte rugpand: 38 cm
  • Gemaakt van 100% biologisch katoen
  • Opvouwbaar hoofdkapje
  • Kan gewassen worden op 40 graden
  • Uitgebreide handleiding in Duits, Frans en Engels

Koop een Kokadi flip toddler bij Draagzak.nl