Tula Free to Grow

De Tula Free to Grow draagzak is één van de populairste baby draagzakken. De Tula Free to Grow newborn heeft drie standen en is te verbreden door de stof uit te spreiden en de drukknoopjes op de juiste breedte weer vast te zetten. Zo heeft je baby, hoe klein of groot hij al is, altijd de de beste ondersteuning. De Free to Grow Tula draagzak groeit met je kindje mee!

Filteren op

Prijs

Prijs

  • € 134,00 - € 150,00

Kleur

Kleur

Warm weer

Warm weer

Kledingmaat kind

Kledingmaat kind

Item 1-16 van 18 in totaal item(s)

Actieve filters

De draagzak Tula Free to Grow baby is te gebruiken vanaf kledingmaat 56 tot en met maat 86/92. Het minimale gewicht van het kindje moet 3,5 kg zijn. De Tula draagzak Free to Grow is dus snel na de geboorte te gebruiken tot een leeftijd van ca. 2,5 jaar, afhankelijk van de groei van je kindje.

De Tula Free to Grow newborn is een verstelbare draagzak, dit betekent dat je de afmetingen van het rugpand in breedte en hoogte kunt verstellen. Wanneer je baby klein is, heb je een minder groot rugpand nodig in de free to grow Tula dan wanneer je kindje dreumes is. 

Wil je je kindje na de geboorte bij je dragen? En dat voor langere tijd blijven doen? Dan is de De Tula draagzak Free to Grow de ideale keuze vanaf maat 56. Deze uitvoering is direct na de geboorte al te gebruiken en is zo ontwikkeld dat je dezelfde draagzak kunt blijven gebruiken tot je kindje ongeveer maat 86/ 92 heeft (max. 20 kg).

De draagzak Tula Free to Grow is een buikdrager en een rugdrager. Met de Tula Free to Grow draagzak kun je zowel op je buik als op je rug dragen. Je begint met dragen op je buik waarbij je kindje met het gezicht naar jou toe zit. Wanneer je kleine zelfstandig kan zitten, kun je de Tula Free to Grow rug positie gaan gebruiken.

Tula Free to Grow newborn is leverbaar in verschillende uitvoeringen qua kleuren en dessins. Zo kun je altijd de stijl kiezen die het beste bij je past. Ook heeft de Free to Grow draagzak van Tula een slaapkapje dat ondersteuning biedt als je kindje in slaap valt.

De Tula Free to Grow draagzak is ergonomisch en heeft comfortabele schouderbanden en heupband. Deze zijn extra breed en gevoerd. Dit zorgt voor een uitstekende gewichtsverdeling. Gaan papa en mama de draagzak allebei gebruiken? Dat kan met de Tula Free to Grow draagzak. De gespen zijn namelijk verstelbaar, zodat je de draaghoogte van de draagzak makkelijk aanpast aan de lengte van de drager.

Het is belangrijk dat je je pasgeboren baby draagt in de natuurlijke M-houding. De Tula Free to Grow draagzak biedt deze positie, waarbij je baby automatisch in de perfecte zithouding komt te zitten. Let op: pasgeborene en baby´s kunnen het beste op de buik gedragen worden. Voor een dreumes kun je de draaghouding veranderen en zo je kindje op je rug dragen.

In onze webshop zijn meerdere modellen Tula online te koop, zoals de Tula free to grow,  Tula Standard Baby Carrierde Tula Toddler & PreschoolTula Explore en Tula Lite. Zoek je een Tula Free to Grow die geschikt is voor warm weer, kijk dan naar de Tula Free to Grow Coast modellen.

Maar wat zijn nou de verschillen tussen deze modellen, wij hebben het voor jou in deze blog op een rijtje gezet: Welke Tula draagzak?

Ja! De Tula free to grow draagzak baby is een draagzak waarmee je kunt buik dragen en rug dragen. Je kunt beginnen met de draagpositie Tula free to grow rug wanneer je kindje het hoofdje zelf omhoog kan houden en zelfstandig kan gaan zitten (en blijft zitten). De spieren in de nek en romp zijn dan voldoende ontwikkeld om lekker bij jou in de Tula free to grow rug positie in de draagzak op pad te gaan.