Ergobaby Omni 360

In de Ergobaby Omni 360 draag je je baby op vier manieren. Op je buik met het gezichtje naar je toe of van je af. Op je rug of op je heup. Deze draagzak heeft een diepe voorgevormde zitting. Hierdoor zit je baby ergonomisch correct. Welke draagpositie je ook kiest. Je kunt de draagzak vanaf de geboorte gebruiken, zonder verkleinkussen.

Filteren op

Prijs

Prijs

 • € 164,00 - € 180,00

Kleur

Kleur

Warm weer

Warm weer

Kledingmaat kind

Kledingmaat kind

Item 1-5 van 5 in totaal item(s)

Actieve filters

Ergobaby Omni 360 draagzak baby VERSTELBAAR MET KNOPEN

De Ergobaby Omni 360 baby draagzak is de verbeterde versie van de Ergobaby 360 draagzak. Met de Ergobaby draagzak Omni 360 verstel je de zitting in de breedte met knopen. Zo zit je kindje altijd comfortabel en ergonomisch. In iedere draagpositie, ook als je kindje wat groter is. Verder is de Ergobaby Omni 360 voorzien van een verstelbaar rugpand voor extra hoogte en ondersteuning in het nekje.

Draagposities in de Ergobaby Omni 360 baby draagzak

Met de Ergobaby Omni 360 draagzak kun jeje kindje op vier manier dragen. Je begint met dragen van je kindje op je buik met het gezichtje naar jou toe. Je biedt je kindje dan de heerlijke geborgenheid van tegen jou aan liggen en lekker slapen. Ook kan je kindje dan je hartslag goed horen en dat heeft een rustgevend effect. Vanaf circa 6 maanden kun je de andere draagposities gaan toepassen. Je kan je kindje op de heup in de Ergobaby Omni 360 dragen (heupdrager), je kan je kindje op je rug dragen (rugdrager) en je kunt je kindje op je buik met het gezicht naar voren dragen. Lees de gebruiksaanwijzing goed, zodat je de Ergobaby draagzak goed afstemt op de gewenste draagpositie.

Handig met de Ergobaby Omni 360: gebruiksaanwijzing altijd bij je!

Aan de binnenkant van de Ergobaby Omni 360 draagzak is een korte gebruiksaanwijzing gestikt, zowel in de heupgordel als in het rugpand. In de heupgordel staat bijvoorbeeld nog eens kort uitgelegd op welke breedte je de heupgordel kunt afstellen passend bij de leeftijd van je kindje. In het label dat aan de binnenkant van het rugpaneel vastgemaakt is, lees je hoe je het rugpand van de Ergobaby draagzak kunt verstellen passend bij de juiste zitpositie van je kindje. Zo heb je altijd een geheugensteuntje bij je om je te helpen bij de afstelling van de Ergobaby draagzak.

Ergobaby Omni 360 draagzak met AFNEEMBARE SLAAPKAP VOOR ZONWERING EN PRIVACY

Deze draagzak een opvouwbaar slaapkapje dat ook bescherming biedt tegen de zon. Ook geeft dit mama wat privacy bij het geven van borstvoeding. De gevoerde schouderbanden en brede heupband verdelen het gewicht van je baby gelijkmatig voor optimaal draagcomfort.

Ergobaby Omni 360 ook in Cool Air Mesh

De draagzak Omni 360 van Ergobaby is beschikbaar in een 100% katoenen uitvoering en een uitvoering met Cool Air Mesh. De draagzak is dan gemaakt van goed ventilerende mesh stof. Dit zorgt ervoor dat jij en je baby het niet te warm krijgen. De Ergobaby Omni 360 Cool Air Mesh draagzakken zijn daarmee goed geschikt voor warm weer of een actieve lifestyle zoals bijvoorbeeld een wandelvakantie.

KENMERKEN VAN DE ERGOBABY OMNI 360 DRAAGZAK:

 • Vanaf de geboorte tot 20 kg
 • Ademende 3D Air Mesh voering: lekker luchtig bij warmer weer
 • Geen verkleinkussen nodig
 • Vier draagposities: buik met gezicht naar binnen, naar voren, heup en rug
 • Schouderbanden kruislings dragen mogelijk
 • Verstelbare zitting die meegroeit (50,8 cm, 61 cm en 71 cm)
 • Baby zit altijd in een natuurlijke "M-positie"
 • Gewatteerde schouderbanden en heupband
 • Gestoffeerde en opvouwbare hoofd- en neksteun
 • Afneembare slaapkap voor zonwering en privacy
 • Afneembare tas aan de heupband
 • Borstvoeding in de draagzak mogelijk
 • Machinewasbaar


Benieuwd naar andere modellen draagzakken van Ergobaby?

Bekijk de Ergobaby Omni BreezeErgobaby Adapt draagzak of de Ergobaby Embrace baby draagzak.