Peuterdrager

Ook als je kindje ouder wordt en leert lopen, is het fijn om hem of haar nog regelmatig bij je te dragen in een draagzak peuter. Zo kun je langere afstanden afleggen met een peuter draagzak en bovendien vinden peuters het nog steeds heel fijn om gedragen te worden. Ze kunnen zelfs heerlijk hun middagslaapje doen in de draagzak.

Filteren op

Merk

Merk

Prijs

Prijs

  • € 143,00 - € 189,00

Kleur

Kleur

Warm weer

Warm weer

Bio katoen

Bio katoen

Kledingmaat kind

Kledingmaat kind

Draagpositie

Draagpositie

Item 1-16 van 18 in totaal item(s)

Actieve filters

Isara The One Black-a-porter draagzak - canvas collection

Isara The One...

Normale prijs € 159,00 Prijs € 144,00
  • -€ 15,00

Draagzak peuter

Een peuterdraagzak is een uitkomst op (wandel)vakantie of voor het maken van een stedentrip. Je neemt de draagzak eenvoudig mee en zodra je kindje te moe is om verder te lopen, pak je de draagzak voor peuters erbij. 

Vanaf wanneer is een peuterdraagzak geschikt?

Een peuterdrager is geschikt voor kindjes vanaf ongeveer 18 maanden (kledingmaat 86) en kun je gebruiken tot je kindje 4 of 5 jaar oud is. Je hebt er dus jaren plezier van! 

Vanwege het gewicht van je peuter is het dragen op de rug het meest ideaal. Alle peuter draagzakken zijn van stevig en comfortabel materiaal gemaakt zodat ze optimaal comfort bieden voor jou en je kindje.

Keuze uit allerlei peuterdraagzakken

Wij bieden de keuze uit verschillende peuterdragers. De ene draagzak biedt meer comfort, een ander is weer gebruiksvriendelijker in het omdoen. En we hebben ze in allerlei leuke kleuren en designs. Alle modellen in ons assortiment zijn verstelbaar, zodat je tailleband, schouderband en borstriem helemaal kunt afstemmen op wie het kindje draagt. Van alle peuterdragers die wij aanbieden, staan de eigenschappen vermeld. Je ziet in een oogopslag voor welke leeftijd het model geschikt is en welke afmetingen de peuter draagzak heeft. Zo kun je de voor jou en je peuter ideale draagzak peuter kiezen.