Ergobaby 360 Sunrise

Ergobaby 360 Sunrise draagzak

De Ergobaby 360 Sunrise is een ergonomische draagzak waarmee je je kindje in vier posities kunt dragen. Op je buik met het gezichtje naar jou toe of van je af*, op je heup en op je rug. Deze draagzak is ook beschikbaar in een Ergobaby Cool Air-variant met ademende 3D Air Meshvoering, die je kindje het hele jaar door luchtig houdt. Ideaal bij warmer weer of bijvoorbeeld op vakantie. 

Filteren op

Kleur

Kleur

Warm weer

Warm weer

Kledingmaat kind

Kledingmaat kind

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Actieve filters

ERGOBABY 360 Sunrise Triple Triangles

Ergobaby 360 Sunrise Triple...

Prijs € 132,15
ERGOBABY 360 Sunrise Pearl Grey

Ergobaby 360 Sunrise Pearl...

Prijs € 132,15
ERGOBABY 360 Carrier Cool Air Icy MInt

Ergobaby Draagzak 360 Cool...

Prijs € 132,15

HEUPDYSPLASIE OF TENGERE MAMA; de Ergobaby 360 Sunrise ondersteunt!

Het Internationaal Instituut voor Heupdysplasie heeft de Ergobaby 360 Sunrise erkend als veilig voor de heupontwikkeling van je kindje. Ook is de draagzak door het Duits AGR beoordeeld als een draagzak die zorgt dat de drager geen rugklachten krijgt. Dat komt door de verstelbare, opgevulde schouderbanden met de mogelijkheid om deze te kruisen. Dit zorgt voor een nog betere pasvorm voor tengere mama's of kleinere baby's.


De Ergobaby 360 Sunrise carrier heeft een verstelbaar rugpand

De Ergobaby 360 Sunrise draagzak heeft een rugpand dat verstelbaar is en heeft een neksteun voor ondersteuning van je baby. Daarnaast heeft de draagzak een opvouwbaar kapje voor extra steun tijdens het slapen of voor bescherming tegen de zon. Dit kapje biedt ook wat privacy bij het geven van borstvoeding. 

 

De Ergobaby 360 Sunrise heeft een nieuw en verbeterd design heupband

De Ergobaby 360 Sunrise heeft een heupband met velcro verstelsysteem. Deze is gemakkelijk en veilig te sluiten met klittenband. Ook is deze draagzak bijzonder vriendelijk voor je lage rug. De gevoerde schouderbanden helpen het gewicht van je baby gelijkmatig verdelen. Voor een maximaal comfort.

 

Kenmerken van de Ergobaby 360 Sunrise:  

 • 4 ergonomische draagposities
 • Zonder verkleinkussen vanaf 5,5 - 20 kg
 • Vanaf de geboorte met verkleinkussen (3,2 - 5,5 kg)
 • Ergonomische draagpositie met gezichtje naar buiten
 • Diepe zitting die de ergonomische kikkerhouding garandeert
 • Gebogen schouderriemen, perfecte pasvorm ook voor tengere of kleinere ouders
 • Brede heupriem voor extra steun in de rug
 • Heupriem en gevulde schouderriemen zijn aanpasbaar
 • Aanpasbaar kapje (UPF 50+)
 • Gewatteerde en plooibare hoofd- en neksteun
 • Wasbaar in de machine
 • Materiaal: 100% Katoen

Benieuwd naar andere Ergobaby draagzakken? Kijk dan ook eens naar de Ergobaby Omni 360, de Ergobaby Adapt, de Ergobaby Cool Air Mesh of de draagdoek Ergobaby Wrap.

 

* Ergobaby adviseert de draagposities op de heup, rug en buik met gezicht van je af niet te gebruiken voordat je baby het hoofdje en nek zonder steun omhoog kan houden (meestal vanaf 5 of 6 maanden). De positie met het gezicht naar de wereld toe kun je het beste beperken tot 10 - 15 minuten omdat je kindje dat erg veel prikkels op zich af krijgt. Met het gezichtje naar je toe, kan je kindje lekker en comfortabel in slaap vallen.