SALE

Draagzakken in de uitverkoop! Op zoek naar een voordelige, ergonomische draagzak, voor baby, peuter of kleuter? Bekijk hier al onze afgeprijsde draagzakken, draagcovers en accessoires. 

Item 1-16 van 22 in totaal item(s)

Actieve filters

Draagzak baby aanbieding

Bij Draagzak.nl bestaat de collectie draagzakken uit draagzakken voor baby's, peuters of kleuters van de beste ergonomische draagzakken. De uitlopende modellen en printjes van de draagzakken plaatsen wij op deze draagzakken sale pagina. Voor een aantal merken hebben wij ook aparte pagina's met de draagzak aanbiedingen van het betreffende draagzak merk. 

TULA DRAAGZAK AANBIEDING

ERGOBABY DRAAGZAK AANBIEDING 

BOBA DRAAGZAK AANBIEDING

DRAAGZAK COVER AANBIEDING

 

Tula Free to Grow sale 

De Tula free to grow draagzak baby is de meest verkochte draagzak! De Tula free to grow draagzak Is al geschikt vanaf kleding maat 56 en makkelijk in de breedte ne hoogte verstelbaar zodat de baby draagzak meegaat tot maat 86/92. Ook voor de drager heeft deze Tula draagzak allerlei verstelmogelijkheden om het dragen comfortabel te maken. Om draagzak printjes en design exclusief te houden, wisselt Tula regelmatig van printjes. Dit betekent dat andere printjes weer uitlopend zijn en een aantal daarvan kunnen wij in de aanbieding doen. Je kan de Tula free to grow sale op deze pagina vinden door te filteren op het merk Tula in de filteropties. 

Ergobaby draagzak aanbieiding

Op deze pagina vind je ook draagzakken van het merk Ergobaby die in de aanbieding zijn. Je kan deze draagzak aanbiedingen vinden door te filteren op het merk Ergobaby.

Boba draagzak aanbieidng

En samen met Boba kunnen wij de Boba 4G draagzak tegen een hele scherpe prijs aanbieden. De Boba 4G is een hele fijne sterke draagzak te gebruiken vanaf geboorte tot maat 98-104! De Boba Carrier 4G is uniek én duurzaam! Door de infant insert die bestaat uit 2 fasen draag je je baby vanaf maat 56 in de Boba 4G. Wanneer je kindje groter wordt ga je over naar fase 2 van de infant insert en vanaf ongeveer maat 74 draag je je kindje in de Boba zonder insert. Een draagzak die met je kindje mee groeit. Door het hoge rugpand en de bijgeleverde voetensteuntjes kun je tot ongeveer maat 98-104 met deze draagzak dragen. Check deze Boba draagzak baby aanbieding!

 

Offline. Klik voor meer contactinfo.