WhatsApp je vraag!

Ergobaby Embrace

Wil jij je kindje direct na de geboorte geborgenheid geven? Dat doe je met de Ergobaby Embrace baby draagzak. Deze extra zachte draagzak combineert het comfort van een draagdoek met het gebruiksgemak van een draagzak. De Ergobaby Embrace is extra geschikt voor de allerkleinsten. Dankzij het zachte materiaal en de fijne nauwsluitende pasvorm nestelt je baby zich lekker tegen je aan. Het hoofdje wordt goed ondersteund door de gevulde kraag bij de neklijn.

Filteren op

Kleur

Kleur

Kledingmaat kind

Kledingmaat kind

Item 1-5 van 5 in totaal item(s)

Actieve filters

ERGOBABY EMBRACE BABY DRAAGZAK

Je gebruikt de Embrace draagzak direct vanaf de geboorte. Zo draag je je kleintje zacht, comfortabel en ergonomisch bij je. Je kunt je kindje in 2 posities op de buik dragen: met gezichtje naar je toe en met het gezichtje van je af gericht.

De tailleband en schouderbanden van de Ergobaby Embrace klik je eenvoudig vast. Zodra je kindje wat groter wordt, kun je zonder aanpassingen aan de draagzak overstappen van de buik-aan-buik-positie naar de positie waarbij je kindje naar voren kan kijken. De verstelbare zitting past zich aan aan de groei van je baby.

Ook voor jou als drager is dit een comfortabele draagzak. De kruisbanden op de schouders zijn breed en zorgen voor extra ondersteuning. Je kunt de Ergobaby Embrace ook eenvoudig oprollen en meenemen in de luiertas. 


ALGEMENE SPECIFICATIES ERGOBABY EMBRACE

  • 2 ergonomische draagposities
  • Bruikbaar vanaf de geboorte tot een gewicht van 11kg
  • Ideaal compromis tussen een draagdoek en draagzak
  • Ondersteunt je baby in de ergonomische M-positie
  • Zeer comfortabele, super zachte stretchstof


Ergobaby draagzakken

In ons aanbod kun je kiezen uit verschillende modellen Ergobaby. Naast de Ergobaby Embrace, vind je bijvoorbeeld de Ergobaby Omni 360 of de Ergobaby Adapt. Zo kies je altijd een Ergobaby draagzak die bij jouw wensen past.