WhatsApp je vraag!

Black Friday Deals!

Op vrijdag 27 november 2020 is er weer een Black Friday. Wij zullen 15 - 20% korting geven op bijna alle producten van vrijdag 27 november tot en met 30 november. OP=OP. Een aantal merken doen niet mee met de kortingsactie, bij deze merken zullen wij een geweldig cadeau toevoegen, ter waarde van ca. 15% van de aankoopprijs. De korting wordt automatisch berekend in je winkelmandje.

Kun je niet wachten tot die datum, dan kun je nu alvast 10% korting krijgen met kortingscode PREBLACK.

Black Friday korting op je draagzak

Op vrijdag 27 november 2020 is het Black Friday! Traditioneel de dag dat winkeliers korting geven in de winkel voor de december feestmaand. Later is hier Cyber Monday (de maandag na Black Friday) bijgekomen. Dit is de dag waarop de online shopping wereld korting gaf.

Inmiddels is Black Friday een begrip en een mooie gelegenheid voor winkels (online of offline) om leuke kortingen aan klanten te geven. Wij doen hier ook aan mee. Wij maken er zelfs een heel weekend van! Houd onze site draagzak.nl in de gaten, onze Black Friday actie start op 27 november 2020.

Extra drukte bij bezorgdiensten

Black Friday en de december maand zorgen voor extra drukte bij de pakketbezorgers. Elk jaar worden in deze periode weer nieuwe records gebroken voor het aantal online bestellingen.
Wij doen er alles aan om je pakket op tijd te verzenden en onze bezorgdiensten hebben ook voorbereidingen getroffen om alle pakketten te kunnen verwerken.
Desalniettemin kan de bezorging van je bestelling in deze periode iets langer duren. Je krijgt van ons een track & trace code waarmee je de voortgang ook zelf kunt volgen.

Mocht je vragen hebben, neem dan contact met ons op.

  

Item 1-16 van 227 in totaal item(s)

Actieve filters