Black Friday Deals!

Op vrijdag 25 november 2022 is er weer een Black Friday. Wij zullen 10 - 15% korting geven op bijna alle producten van vrijdag 25 november tot en met maandag 28 november. OP=OP.

Item 1-16 van 176 in totaal item(s)

Actieve filters

Black Friday korting op je draagzak

Op vrijdag 25 november 2022 is het Black Friday! Traditioneel de dag dat winkeliers korting geven in de winkel voor de december feestmaand. Later is hier Cyber Monday (de maandag na Black Friday) bijgekomen. Dit is de dag waarop de online shopping wereld korting gaf. Inmiddels is de laatste vrijdag van de maand november, Black Friday, uitgegroeid tot een groots kortingsevenement dat ook langer duurt dan alleen de vrijdag zelf. 

Black Friday bij Draagzak.nl

Black Friday is een begrip en een mooie gelegenheid voor winkels (online of offline) om leuke kortingen aan klanten te geven. Wij doen hier ook aan mee. Wij maken er zelfs een heel weekend van! Houd onze site draagzak.nl in de gaten, onze Black Friday actie start op 25 november 2022 (en misschien iets eerder).

Wij zullen van vrijdag 25 november 2022 tot en met maandag 28 november 2022 een kortingsactie houden. Denk hierbij aan 10 - 15% korting op draagzakken. Een aantal merken, zoals Babydorm en Mamalila, zullen niet meedoen aan de actie. 

Extra drukte bij bezorgdiensten tijdens Black Friday periode

Black Friday en de december maand zorgen voor extra drukte bij de pakketbezorgers. Elk jaar worden in deze periode weer nieuwe records gebroken voor het aantal online bestellingen.
Wij doen er alles aan om je pakket op tijd te verzenden en onze bezorgdiensten hebben ook voorbereidingen getroffen om alle pakketten te kunnen verwerken.
Desalniettemin kan de bezorging van je bestelling in deze periode iets langer duren. Je krijgt van ons een track & trace code waarmee je de voortgang ook zelf kunt volgen.

Mocht je vragen hebben, neem dan contact met ons op.

  

Offline. Klik voor meer contactinfo.