Isara The One draagzak

Isara The One, de naam zegt het al: deze draagzak past iedereen. Hij past zich eenvoudig aan aan jouw postuur. De draagzak is volledig verstelbaar en zit je als gegoten.

Filteren op

Prijs

Prijs

  • € 143,00 - € 189,00

Kleur

Kleur

Warm weer

Warm weer

Kledingmaat kind

Kledingmaat kind

Item 1-8 van 8 in totaal item(s)

Actieve filters

Isara The One Black-a-porter draagzak - canvas collection

Isara The One...

Normale prijs € 159,00 Prijs € 144,00
  • -€ 15,00

Isara The One carrier kopen

Of je nu klein, lang, petite of forser bent, de Isara draagzak laat jou veilig en verantwoord je kindje dragen. Ook handig als je van postuur verschilt met je partner of je kindje ook gedragen wordt door bijvoorbeeld de oppas, opa’s of oma’s. Voor je kindje is de draagzak ook goed verstelbaar, je kunt je kindje vanaf de geboorte tot de kleutertijd in de Isara The One draagzak dragen. De Isara The One is draagzak gemaakt van soepele draagdoekstof en voelt fijn en zacht aan. 

KENMERKEN VAN DE ISARA THE ONE DRAAGZAK

  • Geschikt voor pasgeborenen, beginnend bij 3 kg tot kleuters van 20 kg (kledingmaat 50/56 tot 110)
  • Inclusief Isara The One zitverbreders voor de kleuterleeftijd
  • De ONE is jacquard geweven in 100% organisch katoen, 
  • Gecertificeerde GOTS (The Global Organic Textile Standard) voor organische natuurlijke vezels
  • Kan in de wasmachine. Was wel alleen wanneer dat nodig is. Daarmee verleng je de levensduur van je draagzak. Vlekken kun je vaak reinigen met zeep en warm water waardoor de draagzak niet telkens in de wasmachine hoeft. Let er bij het gebruik van de wasmachine op dat je een mild schoonmaakmiddel en een wasprogramma voor fijne was gebruikt. De draagzak mag niet in de droger. Zorg ervoor dat alle gespen zijn vastgemaakt voor het wassen!

Isara The One baby draagzak in verschillende stoffen

De Isara The One baby draagzak is verkrijgbaar in geweven high end jacquard stof en in canvas stof (de zogenaamde Canvas Collection). Beide stoffen zijn biologisch katoen. De draagzakken gemaakt uit Jacquard stof zijn zacht en doen denken aan draagdoekstof. de canvas draagzakken voelen wat steviger aan en zijn iets lager geprijsd. Beide type draagzakken zijn getest tot een maximum gewicht van 20 kilogram van je kindje.

Isara Full Buckle

Naast de Isara The One draagzak is er ook de Isara Full Buckle draagzak. Dit is een draagzak die super simpel en comfortabel is. Met twee kliks heb je de draagzak juist afgesteld en kun je op pad!

ISARA COVERS

Check ook de handige en stijlvolle Isara wintercovers.