Draagjas

Wanneer je een draagzak of draagdoek gebruikt, wordt een draagjas een van de beste aankopen die je ooit zult doen. Ze maken het dragen bij koud en nat weer zoveel gemakkelijker!  

Filteren op

Merk

Merk

Categorieën

Categorieën

Prijs

Prijs

  • € 129,00 - € 359,00

Kleur

Kleur

Kledingmaat kind

Kledingmaat kind

Item 1-16 van 20 in totaal item(s)

Actieve filters

 

Draagjas winter 

Met een draagjas hoeft kouder of nat weer je niet meer tegen te houden om met je kline naar buiten te gaan in een draagzak. Een draagjas wordt geleverd met verwijderbare draag inserts en zwangerschaps inserts, zodat je de draagjas kunt gebruiken als een alledaagse jas wanneer je niet zwanger bent of draagt, wanneer je zwanger bent en wanneer je je kindje draagt in een draagzak. 


Draagjas voor en achter 

Met een draagjas is kun je je kindje zowel op de buik dragen in de draagzak als op je rug in de draagzak. De losse inserts kun je voor en achter in de draagjas ritsen zodat er ruimte ontstaat voor je kindje in de draagzak. 


Welke kleding bij een draagzak jas 

Het is niet nodig om je baby dikke buitenkleding aan te trekken in de draagjas. Je kindje kan gewoon de binnen kleding aanhouden en trek de draagjas gewoon jullie allebei heen aan. Lekker warm en droog! Dit is veel makkelijker dan een draagzak over je eigen jas heen aan te trekken met je kindje erin. Dit wordt voor jou als drager te warm en het zit ook niet comfortabel. Je kindje in een warm skipak in een draagzak dragen, is ook niet aan te bevelen. Door de lichaamswarmte van jullie allebei riskeer je zelfs oververhitting. 


Waar moet je op letten bij het kopen van een draagjas 

Wanneer je op zoek bent naar een draagjas voor tijdens je zwangerschap of voor bij het dragen van je kindje in een draagzak, kun je op de volgende zaken letten. Ga bij de zoektocht naar een draagjas uit van je eigen maat. De losse inzetstukken bij de draagjas zorgen ervoor dat je in zwangerschapsbuik of je kindje in de draagzak samen met jou in de jas passen. Koop dus geen grotere jas hiervoor. De meeste draagjassen zijn geschikt voor het voor en achter dragen in de draagjas. Let hier wel op wanneer je in beide draagposities de draagjas wilt gebruiken. Kijk vervolgens voor welk seizoen de draagjas geschikt is, Je hebt draagjassen voor de winter en er bestaan draagjassen voor alle seizoenen of vooral voor lente en herfst. 

En als laatste zijn er draagjassen voor mannen en voor vrouwen, ook iets om op te letten. 


Lees ook ons blog over de Mamalila Wollen draagjas

Offline. Klik voor meer contactinfo.