Tula Lite

De Tula Lite is een perfecte draagzak voor gezinnen die veel onderweg zijn! De Tula Lite is ultracompact en te gebruiken vanaf 5,4 kilogram. Deze drager met draagposities (buik en rug) wordt verpakt in een heuptasje en kan gemakkelijk worden opgeborgen wanneer hij niet wordt gebruikt. De Tula Lite babydraagzak is gemaakt van lichtgewicht nylon ripstop-stof dat sneldrogend en kreukvrij is. Een handige, compacte drager voor families die buiten zijn en van wandelen, wandelen en reizen houden!

Filteren op

Kleur

Kleur

Kledingmaat kind

Kledingmaat kind

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Actieve filters

Neem de Tula Lite baby draagzak overal mee naartoe!

Bij de Tula Lite draait alles om efficiëntie met onmisbare functies die nodig zijn voor een comfortabele, ergonomische draagzak op de momenten dat je die het meest nodig hebt. De draagzak biedt alles wat je nodig hebt voor het dragen van een baby. Gezinnen die op zoek zijn naar een tweede draagzak, of een draagzak die gemakkelijk kan worden meegenomen, worden blij van deze draagzak. De Tula Lite is ook een mooi instapmodel voor het eerste jaar van je baby.

Tula Lite praktische draagzak voor het eerste levensjaar van je baby

De Tula Lite Carrier biedt de mogelijkheid om op je buik te dragen of op de rug, met een aanbevolen gewichtsbereik van 5,4 - 13,6 kg. In deze levensfase van je baby zijn flexibiliteit en gebruiksgemak cruciaal voor jou als ouder. Je kunt je baby door alle buien heen helpen.De Tula Lite is eigenlijk onmisbaar gereedschap voor jonge papa’s en mama’s. 

Algemene eigenschappen Tula Lite draagzak

  • Van 5,4 kg tot 13,6 kg
  • Ultracompact: opgeborgen in geïntegreerd heuptasje
  • 2 ergonomische draagposities: buik en rug
  • Geïntegreerd heuptasje voor opbergen persoonlijke spullen
  • Licht gewatteerde schouderbanden en ondersteuning beentjes
  • Zachte mesh voering aan heupgordel, schouderbanden en beensteun
  • Materiaal: 100% nylon: lichtgewicht, waterafstotend en sneldrogend

Breed scala aan dragers van Tula

In onze webshop kun je meerdere Tula modellen online kopen, zoals de Tula free to grow, Tula Standard Baby Carrier, de Tula ToddlerTula Explore en de Tula Preschool.