Draagzak newborn

Met een draagzak baby beleeft een ouder de fijnste momenten met haar newborn baby en heeft ze ook nog haar handen vrij om andere dingen te doen terwijl baby in de draagzk geniet van de warmte en rust die het dragen geeft.

Filteren op

Merk

Merk

Prijs

Prijs

  • € 54,00 - € 250,00

Kleur

Kleur

Warm weer

Warm weer

Bio katoen

Bio katoen

Kledingmaat kind

Kledingmaat kind

Draagpositie

Draagpositie

Item 1-16 van 52 in totaal item(s)

Actieve filters

 

Draagzak newborn

Een baby draagzak is heerlijk om mee te wandelen en in een draagzak kan een baby makkelijk getroost worden. In een draagzak zit een baby dicht tegen de moeder of vader aan en voelt het zich geborgen door haar warmte, geur, hartslag en stem. Net als toen jullie kindje nog in de baarmoeder zat. Bekijk onze collectie draagzakken voor pasgeboren baby’s op deze draagzak newborn pagina.

De beste draagzak newborn

Kom je er niet uit? Wanneer je een draagzak zoekt voor een pasgeboren baby moet je op een aantal zaken letten, zoals maat, gewicht, pasvorm. Lees hier onze tips voor het uitzoeken van de juiste ergonomische draagzak voor je newborn: Hoe kies je de beste ergonomische draagzak?

De beste draagzakken voor je newborn baby zijn de Neko Switch Baby, de Ergobaby Embrace, of de Emeibaby. De Boba draagdoek van rekbare stof is ook ideaal voor het eerste jaar. Het voordeel van een Boba rekbare draagdoek is dat je deze om kan doen en daarna je baby in de draagdoek kunt doen.

Cadeautip: geef een draagzak newborn als kraamcadeau!

Met een draagzak beleeft een ouder de fijnste momenten met haar baby en heeft ze ook nog haar handen vrij om andere dingen te doen. Een draagzak voor een baby is een lief en praktisch cadeau tegelijk dus! Je kunt in bestelproces aangeven dat de draagzak ingepakt moet worden en een persoonlijk tekstje opgeven. Dit zetten wij dan op een leuk kaartje.

Tula Free to Grow draagzak voor newborn

De Tula Free to Grow draagzak is één van de populairste ergonomische draagzakken. De draagzak zit comfortabel voor je kindje vanaf maat 56. De meest pasgeboren baby’s hebben maat 50-56, maar dat is natuurlijk niet van te voren precies te zeggen. Zeker is wel dat baby’s snel groeien en voor je het weet maat 56 hebben bereikt. De Tula Free to Grow is dan een goede investering. De draagzak is makkelijk in de breedte en hoogte verstelbaar waardoor de draagzak baby met je kindje meegroeit tot circa maat 86/92. Dus de draagzak Tula Free to Grow is geen draagzak newborn, maar wel een draagzak waar je jaren plezier van hebt. Vind hier al onze Tula Free to Grow draagzakken.

Draagzak peuter of kleuter

Ook peuters en kleuters vinden het heerlijk om door mama gedragen te worden als de wandeling net te lang is voor ze. En voor mama is het met een draagzak leuker en makkelijker om iets uitdagendere wandelingen te maken zonder steeds die grote kinderwagen erbij te pakken. Een draagzak is verder ideaal op vakantie of tijdens een weekend weg. Het scheelt ruimte in de auto als je geen kinderwagen nodig hebt en je bent flexibeler met wandelroutes op je vakantiebestemming. Hier vind je onze collectie draagzakken peuters en kleuters.

Tip: lees ons blog over wandelen met je baby draagzak of peuter drager: draagzak voor wandelen