WhatsApp je vraag!

Ergobaby Tweedekansjes & Showmodellen

Showmodellen of retouren; draagzakken waar niks mis mee is, maar de originele verpakkingsdoos ontbreekt of er zit een oneffenheid in de stof. Deze draagzakken komen hier in de aanbieding. 

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Actieve filters

Ergobaby Tweedekans draagzakken of showmodellen, hoe werkt het?

Sommige draagzakken zijn niet meer geschikt om als nieuw te verkopen. Ze zijn bijvoorbeeld gebruikt tijdens een beurs, (lees aan een hangertje gehangen voor de aankleding van de stand), of ze zijn retour gekomen maar bijvoorbeeld niet goed opgevouwen in de doos en dan zijn er een paar vouwen in de stof gekomen. Of de draagzak is retour gekomen zonder originele verpakking of zonder gebruiksaanwijzing, wij voegen dan een geprinte gebruiksaanwijzing toe.

Bij elke draagzakken vermelden wij in de beschrijving waarom deze draagzak in de categorie tweedekansje/ showmodel terecht is gekomen. Indien gewenst kunnen wij een foto appen van de betreffende draagzak, app of mail ons dan.

Showmodellen draagzakken in de aanbieding

Weet je niet zeker of een draagzak iets voor jou is? Dan is een showmodel misschien een goede optie. Showmodellen zijn goedkoper dan draagzakken die nog in de verpakking zitten. Met een showmodel kun je het dragen van je kindje voor een leuke prijs uitproberen. Alle showmodellen zijn schoon en ongedragen. Bekijk hier ons aanbod van Ergobaby showmodellen. Dit zijn dus geen Ergobaby tweedehands draagzakken.