Isara Stretchy Wrap

Rekbare draagdoeken zijn lange stukken zachte stof die je om jezelf wikkelt en die je vastbindt voordat je je baby er in doet. Ze zijn zeer ondersteunend en geschikt voor het dragen van kleine baby's en zelfs pasgeborenen.

Filteren op

Kledingmaat kind

Kledingmaat kind

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

Actieve filters

Wat zijn de voordelen van een rekbare draagdoek?

Je kunt het voor gebruik vastbinden (dus niet echt in het openbaar inpakken). Het is gemakkelijk te gebruiken en snel onder de knie te krijgen. Voelt net alsof je een extra zacht kledingstuk draagt. Perfect voor pasgeborenen en baby's.

Rekbare draagdoeken bestaan ​​uit een lang stuk stof, vergelijkbaar met t-shirtstof van ongeveer 5 meter lang, dat om je lichaam wordt gewikkeld en je kleintje veilig, knus en dicht bij je houdt.

Rekbare draagdoeken zijn meestal voorgebonden. Met andere woorden, je knoopt de rekbare draagdoek om je heen voordat je de baby erin stopt. Het belangrijkste voordeel hiervan is dat je de rekbare draagdoek bijvoorbeeld 's ochtends kunt omdoen, en als je wilt, de hele dag aanhouden, en je baby indien nodig in en uit de rekbare draagdoek doet. Op deze manier zijn rekbare draagdoeken een ongelooflijk nuttig hulpmiddel in die eerste uitdagende en kostbare weken en maanden met je baby. Er zijn geen gespen, ringen of sluitingen, alleen zachte jerseystof.

Rekbare draagdoeken zijn buikdragers

Over het algemeen worden de meeste rekbare draagdoeken alleen gebruikt om je baby op je buik te dragen, waarbij de baby rechtop, van buik naar buik in de stretchy draagdoek zit. Eén maat past bij de meeste dragers en rekbare draagdoeken kunnen zeer comfortabel en ondersteunend zijn voor zowel de drager als de baby, vooral omdat ze zo zacht zijn. Ze zijn een geweldige draagoptie voor pasgeborenen tot ongeveer 1 jaar.

De Isara rekbare draagdoek

De Isara Stretchy Wrap is gemaakt van bamboe, zachter en koeler dan katoen. De bamboe die wordt gebruikt voor de Isara Stretchy Wrap is tanboocel bamboevezel, een natuurlijke, biologische, ecologische en gezonde keuze.
De Isara Stretchy Wrap heeft UV-bescherming, temperatuurregulerende en bacteriostatische eigenschappen, evenals een compacte vorm en een 4-way stretch, geweldig voor goede ondersteuning en gemakkelijk aan te trekken.

De Isara Stretchy Wrap heeft een grote elasticiteit die een goede pasvorm biedt en terwijl je de baby dichtbij houdt, kun je gemakkelijk inspelen op al zijn behoeften. In de Isara Stretchy Wrap wordt je baby gevoed en beschermd, in het zachtste nestje, pal naast je hart.

Isara Stretchy Wrap gemaakt van tanboocel bamboe

Jij en je baby verdienen deze stof. Zachter en koeler dan katoen, de Isara Stretchy Wraps zijn gemaakt van een zeer speciale en unieke boterachtige zachte vezel, tanboocel bamboe genaamd.

 

Online ma-vr 10-17u