Tula Free to Grow rug

De Tula Free to Grow is een hele populaire draagzak en verkrijgbaar in verschillende kleuren en printjes. Met de Tula Free to Grow kun je zowel buik- als rugdragen. 

Item 1-14 van 14 in totaal item(s)

Actieve filters

TULA FREE TO GROW OP RUG 

De draagzakken van Tula hebben verschillende draagposities. Ook is de Tula Free to Grow op rug en buik te dragen. Met Tula Free to Grow rugdragen is heel praktisch, je hebt je handen vrij en er zit geen kindje ‘in de weg’ op je buik als je bezig bent in huis en tuin.  

TULA FREE TO GROW RUGDRAGEN  

Met de veelzijdige draagzak Tula Free to Grow kun je je kindje zowel op je buik – als op je rug dragen. Als je kindje net geboren is start je met het dragen op je buik, je kindje zit dan met het gezichtje naar jou toe in de draagzak. Als je kindje wat groter is, zijn hoofdje stabiel houdt en zelfstandig kan zitten, kun je de Tula Free to Grow rugpositie gaan gebruiken. De spieren in de nek en romp zijn dan voldoende ontwikkeld om lekker bij jou in de Tula free to grow rug positie in de draagzak op pad te gaan. Het kindje zit bij Tula Free to Grow rugdragen op je rug, met het gezichtje naar je rug toe. 

TOT WANNEER TULA FREE TO GROW RUGDRAGEN 

Als je kindje wat groter wordt, wordt het soms al snel wat zwaar om op je buik te dragen, dan is overstappen op rugdragen vaak een goede keuze. Met de Tula draagzak Free to Grow rug kun je kindje nog voor langere tijd dragen, zeker tot maat 86/92 (max. 20 kg.). Als je daarna ook nog wilt rugdragen, kijk dan eens bij onze Tula Preschool en Tula Kleuter draagzakken

TULA FREE TO GROW RUGDRAGEN HOE 

De Tula Free to Grow draagzak is een verstelbare draagzak, je kunt de afmetingen van het rugpand in breedte en hoogte aanpassen. Draag je een pasgeboren baby, dan heb je een minder groot rugpand nodig dan wanneer je kindje al een heuse dreumes is. Als je kindje