Manduca

Een Manduca draagzak kun je op diverse manieren dragen

Manduca ontwikkelt al sinds 2002 draagzakken en draagsystemen voor ouders en baby's en is daarmee een gevestigde naam in de draagwereld. De Manduca draagzak is een ergonomische draagzak waarin jij je kindje met plezier draagt. De draagzakken van Manduca zijn al geschikt voor je pasgeboren baby’tje en kun je blijven gebruiken tot je kindje maat 92/98 heeft.

Filteren op

Categorieën

Categorieën

Prijs

Prijs

  • € 39,00 - € 179,00

Kleur

Kleur

Bio katoen

Bio katoen

Kledingmaat kind

Kledingmaat kind

Draagpositie

Draagpositie

Item 1-10 van 10 in totaal item(s)

Actieve filters

Kies jouw ideale Manduca baby carrier

Wij hebben een aantal mooie draagzakken van Manduca voor je geselecteerd, van het type Manduca XT. Ook heeft Manduca een aantaManduca Accessoires zoals de schouderband beschermers (fumbees).


Manduca XT; de nieuwste draagzak van Manduca

De Manduca XT is het nieuwste model carrier van Manduca en een echte alles-in-één draagzak om je kind vanaf de geboorte tot aan de kleutertijd te dragen. Je hebt geen extra accessoires nodig! De draagzak is eenvoudig in de breedte en hoogte aan te passen zodat deze met je meegroeit en als peuter- en kleuterdrager.


Manduca draagzakken zijn duurzaam & verantwoord

Manduca wil ouders inspireren om hun kinderen te gaan dragen met eerlijke en verantwoorde producten. Manduca staat dan ook voor duurzaamheid, biologische materialen en eerlijke productie.

Verschillende manieren van dragen met de Manduca draagzak

In het begin is het voor je baby fijn om op jouw buik te worden dragen met zijn of haar gezicht naar je toe. Je kindje kan jou dan in de Manduca draagzak van heel dichtbij voelen, ruiken, zien en horen. Dat versterkt jullie band en geeft je baby een gevoel van geborgenheid. Ondertussen heb jij je handen vrij om bijvoorbeeld wat boodschappen te doen. Met de draagzakken van Manduca kun je je kindje ook op de heup of rug mee nemen als het iets ouder is.

Manduca carrier: ergonomisch en comfortabel

Alle Manduca draagzakken zijn ergonomisch gevormd. Dat maakt de draagzak zowel voor jou als je kindje heel comfortabel. De schouderbanden knellen niet maar voelen zacht aan en de riemen zijn in de juiste positie te verstellen. Zo wordt het gewicht van je kindje tijdens het dragen perfect verdeeld en krijg jij geen last van je rug of schouders. De riemen zijn bovendien extra lang zodat de Manduca carrier vrijwel iedereen past, of je nu wat smaller of breder bent.