Bondolino

Bondolino is een draagzak voor het dragen van je baby die in verschillende uitvoeringen beschikbaar is en voortkomt uit een serie van Hoppediz. Een Bondolino draagzak is voorgevormd en ideaal om je pasgeboren baby op de buik te dragen. Als je kindje wat ouder is, kun je er ook voor kiezen om je kindje op de heup of op de rug te dragen tot ongeve...

Bondolino is een draagzak voor het dragen van je baby die in verschillende uitvoeringen beschikbaar is en voortkomt uit een serie van Hoppediz. Een Bondolino draagzak is voorgevormd en ideaal om je pasgeboren baby op de buik te dragen. Als je kindje wat ouder is, kun je er ook voor kiezen om je kindje op de heup of op de rug te dragen tot ongeveer een gewicht van vijftien kilo.

De Bondolino draagzak beschikt over unieke kenmerken en voor elk model geldt dat er weer andere specifieke eigenschappen op van toepassing zijn. Zo heeft de Bondolino Poplin weer andere kenmerken dan de Classic en Light uitvoering. Er wordt vanuit de basis bij elk model optimaal comfort geboden voor ouder en kind.

De Bondolino Classic draagzak is bijvoorbeeld gemaakt van geweven materiaal, zoals van een geweven draagdoek. De Poplin draagzak met een modern design is van poplin stof gemaakt en geeft de babydrager een zijdeachtige uitstraling. De Light uitvoering van Bondolino is een lichte versie van het Classic model. Zo is er voor iedere ouder een perfecte keuze te maken, waarbij de eigenschappen op de persoonlijke behoefte is afgestemd.

Een Bondolino babydrager wordt gekenmerkt door de combinatie van het comfort dat een draagdoek biedt en het praktische gemak van een draagzak. Het is dan ook heel gemakkelijk om een Bondolino draagzak om te doen en je baby op je buik of rug te dragen. Alle uitvoeringen zijn voorzien van een slaapkapje en beschikken over brede gewatteerde schouderbanden, zodat het gewicht van je kindje goed verdeeld wordt. Dat is belangrijk, want dat voorkomt rug- en schouderklachten.

Hoppediz is het merk achter de Bondolino draagzakken en heeft bewust de keuze gemaakt om de babydragers niet van harde sluitingen te voorzien. Het draagcomfort is om die reden dan ook het beste te vergelijken met het dragen van je baby in een draagdoek.

Je hebt alle gelegenheid om de verschillen te ontdekken tussen de modellen die wij aanbieden, waarbij je de uitgebreide beschrijving kunt doornemen en op de specifieke eigenschappen kunt letten. Heb je een keuze gemaakt? Dan kun je de bestelling plaatsen en zorgen wij voor gratis verzending.

Minder
Meer

Sort by: