Bondolino

De Bondolino draagzak is ideaal te gebruiken vanaf de geboorte van je baby tot kinderkledingmaat 86. Het maximale gewicht dat de draagdoekstof van de Hoppediz Bondolino Plus draagzak kan dragen is 20 kilogram.

Filteren op

Kledingmaat kind

Kledingmaat kind

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Actieve filters

De Bondolino draagzak is super simpel

Uniek aan de Bondolino draagzak is dat je geen gespen of clips hebt, maar dat je de schouderriemen gewoon vast knoopt en de buikband met stevig klittenband vastmaakt. Het is daarom ook heel eenvoudig om het dragen van je baby af te wisselen tussen jou en je partner. Geen gedoe meer met gespen en het vast maken van riempjes. Je kan de draagzak Bondolino gewoon losmaken en weer vastknopen. De schouderbanden knoop je vast onder de billetjes van je baby. De Bondolino Plus One Size draagzak is gemaakt van 100 % katoen, heerlijk comfortabel dus net als je eigen kleding.

Kenmerken draagzak Bondolino Plus

De Bondolino Plus One Size draagzak beschikt over unieke kenmerken en er wordt optimaal comfort geboden voor ouder en kind.

Een Bondolino babydrager wordt gekenmerkt door de combinatie van het comfort dat een draagdoek biedt en het praktische gemak van een draagzak. Het is dan ook heel gemakkelijk om een Bondolino draagzak om te doen en je baby op je buik of rug te dragen. Alle uitvoeringen zijn voorzien van een slaapkapje en beschikken over brede gewatteerde schouderbanden, zodat het gewicht van je kindje goed verdeeld wordt. Dat is belangrijk, want dat voorkomt rug- en schouderklachten.

Hoppediz Bondolino draagzak

Hoppediz is het merk achter de Bondolino draagzakken en heeft bewust de keuze gemaakt om de babydragers niet van harde sluitingen te voorzien. Het draagcomfort is om die reden dan ook het beste te vergelijken met het dragen van je baby in een draagdoek.

Hoppediz Bondolino Cover

Hoppediz Bondolino heeft ook hele fijne Bondolino covers die jouw en je kindje beschermen tegen natte of koude weersomstandigheden. Zo is er de Hopppediz regenhoes. Een makkelijk te gebruiken regencover die je over de draagzak heen kan doen. Voor de koudere dagen in het jaar is er  de 3in1 fleece cover van Hoppediz Bondolino. Deze kun je als lossen fleece gebruiken voor koud en droog weer, op natte dagen gebruik je de regencover en op natte koude dagen kun je beide gebruiken: 3in1 dus! Zo wordt het drgen van je kindje iets van alle seizoenen.

Heb je een keuze gemaakt? Dan kun je de bestelling plaatsen en zorgen wij voor gratis verzending.