info@yippee.nl

Ergobaby

De naam zegt het al. Een Ergobaby draagzak is in alle opzichten gericht op ergonomisch dragen. Een Ergobaby draagzak ondersteunt de natuurlijke zithouding van je baby als geen ander. Dit is erg belangrijk voor je (pasgeboren) baby.

Ergobaby wordt aanbevolen door huisartsen. Het hoofdkapje biedt bijvoorbeeld ondersteuning voor de rug en het nekje van je baby. Ook beschermt dit kapje het hoofdje tegen wind of zon. Een ander voordeel van een Ergobaby draagzak is dat de draagzak heel gemakkelijk is in gebruik. Je trekt deze draagzak snel aan en uit.

Filteren op

Merk

Merk

Categorieën

Categorieën

Kleur

Kleur

Warm weer

Warm weer

Kledingmaat kind

Kledingmaat kind

Item 1-16 van 35 in totaal item(s)

Actieve filtersErgobaby heeft een mooi assortiment draagzakken. In ons aanbod kun je kiezen uit verschillende modellen. Bijvoorbeeld de zachter Ergobaby Embrace baby draagzak voor direct na de geboorte en het eerste jaar van je kindje. Of de Ergobaby Omni 360 draagzak, of de Ergobaby Adapt draagzak, deze zijn zeer geschikt voor actieve en praktische ouders en gaan zeker de eerste twee jaar van je kindje mee.

Wil jij je kindje direct na de geboorte geborgenheid geven? Dat doe je met de Ergobaby Embrace baby draagzak. Deze extra zachte draagzak combineert het comfort van een draagdoek met het gebruiksgemak van een draagzak. De ergobaby Embrace is vooral voor het eerste jaar van je kindje.

Met Ergobaby Adapt heb je een draagzak die met je kindje meegroeit van geboorte tot ca. 2 jaar. Je kan de Ergobaby Adapt draagzak goed aanpassen aan de groei van je kindje. Zowel de zitting als het rugpand van je baby zijn op drie posities aanpasbaar. Hierdoor draag je je kindje altijd in de ergonomische M-houding.

Met de Ergobaby Omni 360 draagzak draag jeje kindje op 4 manieren: op je buik met gezicht naar jou toe, op je heup, op je rug en op je buik met het gezicht naar voren. NIet alle draagposities zijn direct vanaf geboorte geschikt en kijk ook goed naar wat je kindje leuk vindt. Met knopen verstel je de breedte van de zitting van de Ergobaby Omni 360 draagzak. Zo zit je kindje altijd comfortabel en ergonomisch. In iedere draagpositie, ook als je kindje wat groter is. Verder is de Ergobaby Omni 360 voorzien van een verstelbaar rugpand voor extra hoogte en ondersteuning in het nekje.

De Ergobaby Omni 360 is geschikt vanaf broekmaat 56 – 86/ 92. De stof van de draagzak is getest voor een gewicht van 3,2 - 20 kg.

De Ergobaby Adapt is geschikt vanaf broekmaat 56 – 86/ 92. De stof van de draagzak is getest voor een gewicht van 3,2 - 20 kg.

De Ergobaby Embrace is geschikt vanaf broekmaat 50 - 68. De stof van de draagzak is getest voor een gewicht van 3,5 - 11 kg.

De Ergobaby Omni 360 en de Ergobaby Adapt zijn ook verkrijgbaar in een zomermodel, de zogenaamde Cool Air Mesh uitvoering. De werking van de draagzak is hetzelfde alleen de stof is luchtiger, daarmee perfect voor actieve gezinnen en warmere temperaturen. De zomermodellen van Ergobaby bestaan volledig uit 3D mesh stof. Hierdoor zijn ze cool en lekker luchtig en blijven jij en je baby lekker koel bij warmere temperaturen. Kijk hier naar alle zomermodellen van Ergobaby: Ergobaby Cool Air Mesh draagzak.

De Ergobaby draagzakken zijn ergonomisch. Dit betekent dat je kindje goed in de draagzak kan zitten, in de M-houding (billetjes lager dan de knietjes). Dit is heel belangrijk voor de ontwikkeling van de heupjes. Bij baby’s moeten de heupen en ruggenwervel nog ontwikkelen en een draagzak waarmee je ergonomisch kunt dragen helpt hierbij. Het hoofdkapje van de Ergobaby draagzakken biedt ondersteuning voor de rug en het nekje van je baby. Ook beschermt dit kapje het hoofdje tegen wind of zon. Een ander voordeel van een Ergobaby draagzak is dat de draagzak heel gemakkelijk is in gebruik. Je trekt deze draagzak snel aan en uit.