Ergobaby

Ergobaby biedt comfortabele, ergonomische en veilige babybenodigdheden. Van de Ergobaby draagzak, tot de Ergobaby Metro+ kinderwagen, en de Ergobaby Evolve 3in1  wipstoeltjes, Ergobaby ondersteunt jou en je baby tijdens het ouderschap. De premium producten van Ergobaby geven je de vrijheid om te genieten van de grote en kleine avonturen van het leven, terwijl je je baby dichtbij houdt.

Filteren op

Merk

Merk

Categorieën

Categorieën

Prijs

Prijs

  • € 29,00 - € 250,00

Kleur

Kleur

Warm weer

Warm weer

Bio katoen

Bio katoen

Kledingmaat kind

Kledingmaat kind

Draagpositie

Draagpositie

Item 1-16 van 49 in totaal item(s)

Actieve filters

Draagzak Baby Ergobaby

De naam zegt het al. Een Ergobaby draagzak is in alle opzichten gericht op ergonomisch dragen. Een Ergobaby draagzak ondersteunt de natuurlijke zithouding van je baby. Dit is erg belangrijk voor je (pasgeboren) baby. Huisartsen bevelen de Ergobaby draagzak baby dan ook aan. De draagzak baby Ergobaby heeft een hoofdkapje dat ondersteuning biedt voor de rug en het nekje van je baby. Ook beschermt dit kapje het hoofdje tegen wind of zon. Een ander voordeel van een Ergobaby draagzak is dat de draagzak heel gemakkelijk is in gebruik. Je trekt deze ergo baby draagzak snel aan en uit.

HOE IS DE ERGONOMISCHE ERGOBABY DRAAGZAK ONTSTAAN?

Het begon met een simpel idee. In 2002 zocht de kersverse moeder Karin Frost, die een achtergrond als designer had, een draagzak waarmee ze haar zoon dicht bij zich kon houden. Maar geen enkele draagzak voldeed aan al haar behoeftes van comfort en ergonomisch dragen. Daarom ontwierp ze zelf een draagzak die zowel comfortabel als makkelijk in gebruik was. Zo werd de eerste Ergobaby Baby Carrier (of de Ergobaby Original) geboren!
Met meer dan 30 soorten draagzakken is Ergobaby ondertussen één van de grootste en beste aanbieders van baby draagzakken. Het hoofdkantoor van Ergobaby is gevestigd in Los Angeles en de Ergobaby draagzakken worden in meer dan 50 landen wereldwijd verkocht.
Alle Ergobaby draagzakken zijn ergonomisch ontworpen zodat actieve ouders hun baby in een natuurlijke houding kunnen dragen. Het gewicht van de baby wordt in de Ergobaby draagzak gelijk over de heupen en schouders van de drager verdeeld. De populairste Ergobaby draagzakken zijn: Ergobaby Adapt, Ergobaby Embrace, Ergobaby Omni en alle zomermodellen van Ergobaby vind je hier: Ergobaby Cool Air Mesh.

Klik hier wanneer je een Ergobaby draagzak aanbieding zoekt!

 

Dit zijn de verschillen tussen de Ergobaby draagzakken

Zoek je een superzachte draagzak van stretchstof voor direct na de geboorte en het eerste jaar van je baby, dan is de Ergobaby Embrace ideaal. Deze ergo baby draagzak combineert het comfort en de geborgenheid van een draagdoek met de gebruiksvriendelijkheid van een daagzak.

Ook de Ergobaby Adapt is geschikt voor vanaf de geboorte en deze draagzak groeit ook nog eens mee tot en met de peuterleeftijd (max 20 kg).

De naam van de Ergobaby Omni draagzak zegt het al: met deze draagzak kun je je kindje in alle vier de draagposities dragen, dus ook met het gezicht naar voren. De Ergobaby Omni heeft een verstelbare zitting waardoor je kindje altijd comfortabel en ergonomisch zit.

De Ergobaby Cool Air Mesh draagzak is een Ergobaby draagzak speciaal voor in de zomer of voor warm weer. De draagzak Ergobaby Cool Air draagzak is gemaakt van luchtdoorlatend Mesh materiaal. Mesh is een stof met kleine gaatjes waardoor een betere ventilatie ontstaat en jij en je kindje ook bij warme temperaturen zo koel mogelijk blijven. Met name de Ergobaby draagzak Omni 360 Cool Air Mesh en erg baby draagzak Omni Breeze zijn heel populair en een echte aanrader voor actieve ouders die hun kindje lange tijd comfortabel bij zich willen dragen.

De draagzak baby Ergobaby Aerloom is ook een fijne luchtige ergo draagzak. De draagzak Ergobaby Aerloom is gemaakt van speciale rekstof gecombineerd met ademend Mesh-materiaal. Dit zorgt voor veel comfort en een goede ventlatie.

 

Ergobaby heeft een mooi assortiment draagzakken. In ons aanbod kun je kiezen uit verschillende modellen. Bijvoorbeeld de zachte Ergobaby Embrace baby draagzak voor direct na de geboorte en het eerste jaar van je kindje. Of de Ergobaby Omni draagzak, of de Ergobaby Adapt draagzak, deze zijn zeer geschikt voor actieve en praktische ouders en gaan zeker de eerste twee jaar van je kindje mee.

Ook is er de Ergobaby draagdoek dit is een rekbare draagdoek die zeer makkelijk in gebruik is.

Wil jij je kindje direct na de geboorte geborgenheid geven? Dat doe je met de Ergobaby Embrace baby draagzak. Deze extra zachte draagzak combineert het comfort van een draagdoek met het gebruiksgemak van een draagzak. De ergobaby Embrace is vooral voor het eerste jaar van je kindje.

Met Ergobaby Adapt heb je een draagzak die met je kindje meegroeit van geboorte tot ca. 2 jaar. Je kan de Ergobaby Adapt draagzak goed aanpassen aan de groei van je kindje. Zowel de zitting als het rugpand van je baby zijn op drie posities aanpasbaar. Hierdoor draag je je kindje altijd in de ergonomische M-houding.

Met de Ergobaby Omni 360 draagzak kun je je kindje op vier manieren dragen: op je buik met gezicht naar jou toe, op je heup, op je rug en op je buik met het gezicht naar voren. Houd er wel rekening mee dat niet alle draagposities direct vanaf de geboorte mogelijk zijn. 

De Ergobaby Omni 360 draagzak heeft een verstelbare en voorgevormde zitting. Zo zit je kindje altijd en in iedere draagpositie comfortabel en ergonomisch. Verder is de Ergobaby Omni 360 voorzien van een verstelbaar rugpand voor extra hoogte en ondersteuning in het nekje.

  • De Ergobaby Aerloom is geschikt vanaf broekmaat 56 – 80 / 86. De stof van de draagzak is getest voor een gewicht van 3,5 - 16 kg.
  • De Ergobaby Omni Dream, de Ergobaby Omni Breeze en de Ergobaby Omni 360 is geschikt vanaf broekmaat 56 – 86/ 92. De stof van de draagzak is getest voor een gewicht van 3,2 - 20 kg.
  • De Ergobaby Adapt is geschikt vanaf broekmaat 56 – 86/ 92. De stof van de draagzak is getest voor een gewicht van 3,2 - 20 kg.
  • De Ergobaby Embrace is geschikt vanaf broekmaat 50 - 68. De stof van de draagzak is getest voor een gewicht van 3,5 - 11 kg.

De Ergobaby Omni 360 en de Ergobaby Adapt zijn ook verkrijgbaar in een zomermodel, de zogenaamde Ergobaby Cool Air Mesh uitvoering. Het ontwerp van de draagzak is hetzelfde, alleen is hij gemaakt van een luchtigere stof: Cool Air Mesh (3D Mesh). 

Dit materiaal bestaat uit kleine gaatjes die letterlijk meer lucht doorlaten en zo voor een betere ventilatie voor jou en je baby zorgen. Met de Ergobaby Omni Cool Air blijven julie ook bij hoge temeperaturen heerlijk cool.  Perfect voor actieve gezinnen en warmere temperaturen! Bekijk onze cool Ergobaby draagzak aanbiedingen: Ergobaby Cool Air Mesh draagzak.

Elke Ergobaby draagzak is ergonomisch. Het merk heeft niet voor niets ERGO-baby (lees hier mee over het ontstaan van het merk Ergobaby). Een ergonomische draagzak betekent dat je kindje goed en in een natuurlijke houding in de draagzak kan zitten: in de M-houding (billetjes lager dan de knietjes). Dit is heel belangrijk voor de ontwikkeling van de heupjes. Bij baby’s moeten de heupen en ruggenwervel nog ontwikkelen en een draagzak waarmee je ergonomisch kunt dragen helpt hierbij. 

Het hoofdkapje van de Ergobaby draagzak biedt extra ondersteuning voor de rug en het nekje van je baby. Dit kapje beschermt het hoofdje ook tegen wind of zon. Een ander voordeel van een Ergobaby draagzak is dat de draagzak heel gemakkelijk is in gebruik. Je trekt deze draagzak snel aan en uit. Ergobaby draagzakken bieden een optimaal comfort in het dragen van kinderen vanaf de geboorte tot in de peuterleeftijd.