Ergobaby

Ergobaby ontwikkelt draagzakken die het grootste comfort bieden voor jou als ouder en voor je kindje. Elke Ergobaby draagzak is namelijk ergonomisch gevormd. Zo profiteer jij van het draagcomfort en je kindje van het comfortabel gedragen worden. Het handige is bovendien dat je de draagzak op verschillende posities op je lichaam kunt dragen. Bijv...

Ergobaby ontwikkelt draagzakken die het grootste comfort bieden voor jou als ouder en voor je kindje. Elke Ergobaby draagzak is namelijk ergonomisch gevormd. Zo profiteer jij van het draagcomfort en je kindje van het comfortabel gedragen worden. Het handige is bovendien dat je de draagzak op verschillende posities op je lichaam kunt dragen. Bijvoorbeeld met je baby op je buik, heup of op de rug.


Wist je dat Ergobaby draagzakken door professionals, zoals kinderartsen worden aanbevolen? Dat is niet voor niets. Het is bij het dragen van je baby namelijk belangrijk dat er sprake is van een natuurlijke houding voor je kindje., zoals de kikkerhouding.

Het draagcomfort voor jou als ouder is groot. Dat komt doordat de schouder- en heupriemen zacht en dik zijn, zodat het te dragen gewicht over de schouders, rug of heup wordt verdeeld. Bij het dragen van een Ergobaby draagzak krijg je dan ook geen last van hoofpijn, pijnlijke schouders, pijn in de rug of nekpijn.

De Ergobaby Carrier is in meerdere opzichten een fantastische draagzak te noemen. Het kapje biedt ondersteuning voor de rug en het nekje van je baby, maar zorgt er ook voor dat het hoofdje tegen wind of zon wordt beschermd. Het kapje is aan te passen aan de lengte van je kindje door de drukknoopjes te gebruiken. Nog een voordeel van de Ergobaby Carrier is dat de draagzak heel gemakkelijk is aan te doen, waarbij de riemen en sluitingen verstelbaar zijn.

De draagzakken van dit merk zijn geschikt voor pasgeboren baby´s tot kinderen met een gewicht van 20 kilogram. Een pasgeboren baby kan in de draagzak het beste op de buik gedragen worden. Tot een gewicht van ongeveer 5,5 kilogram kan dat met het Ergobaby verkleinkussen Vanaf het moment dat je kindje zelfstandig kan zitten, kun je kiezen welke draagpositie je het meest aangenaam vindt.


In ons aanbod kun je een keuze maken uit verschillende modellen, zodat je altijd de ideale Ergobaby draagzak kunt vinden. Als je onder alle weersomstandigheden gebruik wilt maken van de draagzak, vergeet dan niet de Ergobaby Rain Cover voor je draagzak mee te bestellen.

Minder
Meer