info@yippee.nl

Ergobaby

De naam zegt het al. Een Ergobaby draagzak is in alle opzichten gericht op ergonomisch dragen. Een Ergobaby draagzak ondersteunt de natuurlijke zithouding van je baby als geen ander. Dit is erg belangrijk voor je (pasgeboren) baby.

Ergobaby wordt aanbevolen door huisartsen. Het hoofdkapje biedt bijvoorbeeld ondersteuning voor de rug en het nekje van je baby. Ook beschermt dit kapje het hoofdje tegen wind of zon. Een ander voordeel van een Ergobaby draagzak is dat de draagzak heel gemakkelijk is in gebruik. Je trekt deze draagzak snel aan en uit.

Filteren op

Categorieën

Categorieën

Kleur

Kleur

Warm weer

Warm weer

Kledingmaat kind

Kledingmaat kind

Item 1-16 van 28 in totaal item(s)

Actieve filters

Met de Ergobaby carrier draag je op vier manieren

Een Ergobaby draagzak is geschikt voor je pasgeboren baby. Je kunt je baby op verschillende manier dragen. Maar als je baby nog zo klein is adviseren we om je kleintje uitsluitend op je buik te dragen. Vanaf het moment dat je kindje zelfstandig kan zitten, kies je zelf welke draagpositie je het prettigst vindt.


In ons aanbod kun je kiezen uit verschillende modellen. Bijvoorbeeld de zachte Ergobaby Embrac baby draagzak voor direct na de geboorte, de complete Ergobaby Omni 360 draagzak, of de Ergobaby Adapt draagzak. Zo kies je altijd een Ergobaby draagzak die bij jouw wensen past. 

De Ergobaby draagzak heeft extra zachte riemen

Ben je op zoek naar het grootst mogelijke comfort voor jou en je baby? Elke Ergobaby draagzak is zeer ergonomisch gevormd. De schouder- en heupriemen zijn extra zacht en gevoerd, zodat het gewicht van je baby nóg beter over jouw lichaam wordt verdeeld. Zo voorkom je nek-, schouder- of rugpijn. Ook is het mogelijk om je baby op verschillende manieren te dragen. Bijvoorbeeld op je buik, heup of op je rug.


Ergobaby Cool Mesh: zomermodellen voor warm weer

De zomermodellen van Ergobaby bestaan volledig uit 3D mesh stof. Hierdoor zijn ze cool en lekker luchtig en blijven jij en je baby lekker koel bij warmere temperaturen. Kijk hier naar alle zomermodellen van Ergobaby: Ergobaby Cool Air draagzak.

Ergobaby Rain Cover voor je draagzak

Wil je onder alle weersomstandigheden gebruik maken van je draagzak? Weer of geen weer? Vergeet dan niet de Ergobaby Rain Cover mee te bestellen. Ben je benieuwd naar de andere Ergobaby Draagzak Accessoires, kijk dan hier.

Rekbare draagdoek van Ergobaby: de Ergobaby Wrap


De Ergobaby Wrap is een fijne en zachte hybride draagdoek: rekbaar én sterk! Je combineert de voordelen van een elastische draagdoek met die van een geweven draagdoek en is te gebruiken vanaf 3 kg. tot 14 kg.