Boba

Boba draagzak


Boba is een exclusief merk dat zich met de ontwikkeling van babyproducten richt op het zo comfortabel mogelijk dragen van je baby. Zo kun je een Boba draagzak aanschaffen als je voor praktisch gemak kiest of de keuze laten vallen op een authentieke draagdoek. 

Filteren op

Merk

Merk

Categorieën

Categorieën

Kleur

Kleur

Warm weer

Warm weer

Bio katoen

Bio katoen

Kledingmaat kind

Kledingmaat kind

Draagpositie

Draagpositie

Item 1-16 van 23 in totaal item(s)

Actieve filters

Boba draagzak 4Gs

Een Boba draagzak 4Gs is een draagzak die je al direct na de geboorte van je baby kunt gebruiken vanaf een gewicht van 3,5 kilogram tot ongeveer 20 kilogram. Dat betekent dat jij en je kind er meerdere jaren plezier aan kunnen beleven. Een kenmerk van de draagzakken is dat er sprake is van een hoog rugpand en dat maakt het ook voor oudere kindjes comfortabel om bijvoorbeeld op de rug gedragen te worden.

Het ergonomische ontwerp van de Boba 4Gs zorgt ervoor dat het jou en je baby zo comfortabel mogelijk wordt gemaakt tijdens het dragen op je buik of rug. De schouderbanden zijn breed, zodat er geen sprake is van knellende banden op je schouders. Bovendien wordt het gewicht van je kindje gelijkmatig verdeeld met de Boba draagzak. De babydrager is door het ontwerp niet alleen geschikt om korte afstanden te overbruggen, maar ook om samen met je baby lange afstanden af te leggen.

Boba draagdoek

De Boba Wrap draagdoek is speciaal ontworpen voor je baby’s eerste jaar. Door deze manier van dragen is er optimaal huid op huid contact. Deze draagdoek is daardoor ideaal voor baby’s eerste jaar. De Boba draagdoek is een duurzame elastische draagdoek, gemaakt van 95% katoen en 5% spandex. Dit type draagdoek is makkelijk in gebruik en erg comfortabel voor jou én voor je baby. De zachte rekbare stof van de Boba Wrap valt namelijk soepel om jou en je baby heen. 

De voordelen van een Boba draagdoek

De Boba draagdoek is er in één maat: 50 centimeter breed en 5 meter lang. De Boba draagdoek is bedoeld voor het dragen van je kindje op je buik. De draagdoek is rekbaar en simpel in gebruik. Je knoopt de draagdoek eerst om je heen en doet daarna je baby in de Boba draagdoek. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer je met de auto weg bent, je kan je kleintje dan makkelijk uit de autostoel lekker in de draagdoek doen die je al omgeknoopt hebt. De Boba draagboek biedt een goede onderstuning voor het hoofdje en nekje van baby zodat je kleintje lekker kan slapen in de draagdoek. Je schuift het hoofdje van je kindje onder de schouderband.

De stof van de Boba draagdoek kan altijd uitgerekt worden naar de knieholtes om de optimale houding te kunnen waarborgen. De draagdoek is in feite helemaal ‘verstelbaar’: de stof vormt zich naar je lichaam en de contouren van je baby.

Bekijk hier alle Boba draagdoeken in onze collectie.

Draagzak Boba X


Het nieuwste model van Boba is de Boba X. Met deze draagzak voor baby's kun je vanaf de geboorte je kleintje gaan dragen tot een kledingmaat van circa 92. de Boba X valt op door een trendy design en mooie details. Kijk welke draagzak jou het meeste aanspreekt bij onze Boba X collectie!


Poppendrager Boba Mini

Heb je naast je baby al een groter kindje? Dan is het wellicht een leuk idee om een Boba Mini poppendraagzak mee te bestellen. Zo kun jij je baby in de draagzak dragen en je oudere kindje een babypop dragen in de poppendraagzak.


Ruime keuze Boba draagzakken en draagdoeken


Wij bieden je de mogelijkheid om uit ons aanbod een keuze te maken voor een Boba 4Gs draagzak, de Boba X draagzak of Boba draagdoek, waarbij je de eigenschappen kunt bekijken en vergelijken. Zo kom je tot de ideale keuze en kun je de Boba draagzak of draagdoek meteen online bestellen.