info@yippee.nl

Boba

Boba draagzak


Boba is een exclusief merk dat zich met de ontwikkeling van babyproducten richt op het zo comfortabel mogelijk dragen van je baby. Zo kun je een Boba draagzak aanschaffen als je voor praktisch gemak kiest of de keuze laten vallen op een authentieke draagdoek. 

Filteren op

Merk

Merk

Categorieën

Categorieën

Kleur

Kleur

Bio katoen

Bio katoen

Kledingmaat kind

Kledingmaat kind

Item 1-16 van 21 in totaal item(s)

Actieve filters

Boba 4GS Slate - baby draagzak

Boba 4GS Slate - baby draagzak

Prijs € 90,08
  • Nieuw
Boba X Bohemian Paradise - draagzak baby

Boba X Bohemian Paradise -...

Prijs € 132,23
  • Nieuw
Boba X Call of the Mountains - draagzak baby

Boba X Call of the...

Prijs € 132,23
  • Nieuw
Boba draagzak 4GS Navy

Boba draagzak 4GS Navy

Prijs € 90,08
Boba draagzak 4GS Dusk

Boba draagzak 4GS Dusk

Prijs € 90,08
Boba draagzak 4GS Snooze

Boba draagzak 4GS Snooze

Prijs € 90,08
Draagdoek Boba Wrap Hali

Draagdoek Boba Wrap Hali

Prijs € 48,76
Boba Mini Lila Poppendraagzak

Boba Mini Lila Poppendraagzak

Prijs € 24,75
Boba Mini Bear Club Poppendraagzak

Boba Mini Bear Club...

Prijs € 24,75
Boba Mini Carrier

Boba Mini Mermaid and...

Prijs € 24,75
Boba Mini Carrier

Boba Mini Constellation...

Prijs € 24,75
BOBA X draagzak Black Beauty

Boba X Draagzak Black Beauty

Prijs € 123,97
BOBA X draagzak Atlantic

Boba X Draagzak Atlantic

Prijs € 123,97
BOBA Draagdoek Wrap Plum Ikat

BOBA Draagdoek Wrap Plum Ikat

Prijs € 48,76
Boba Wrap Kahla

Boba Wrap Kahla - rekbare...

Prijs € 53,72
BOBA Wrap Seville Draagdoek

Boba Wrap Seville Draagdoek

Prijs € 48,76

Boba draagzak 4G

Een Boba draagzak 4G is een draagzak die je al direct na de geboorte van je baby kunt gebruiken vanaf een gewicht van 3,5 kilogram tot ongeveer 20 kilogram. Dat betekent dat jij en je kind er meerdere jaren plezier aan kunnen beleven. Een kenmerk van de draagzakken is dat er sprake is van een hoog rugpand en dat maakt het ook voor oudere kindjes comfortabel om bijvoorbeeld op de rug gedragen te worden.

Het ergonomische ontwerp van de Boba 4G zorgt ervoor dat het jou en je baby zo comfortabel mogelijk wordt gemaakt tijdens het dragen op je buik of rug. De schouderbanden zijn breed, zodat er geen sprake is van knellende banden op je schouders. Bovendien wordt het gewicht van je kindje gelijkmatig verdeeld met de Boba draagzak. De babydrager is door het ontwerp niet alleen geschikt om korte afstanden te overbruggen, maar ook om samen met je baby lange afstanden af te leggen.

Boba Draagdoek

De Boba Wrap is speciaal ontworpen voor je baby’s eerste jaar. Door deze manier van dragen is er optimaal huid op huid contact. Deze draagdoek is daardoor ideaal voor baby’s eerste jaar. De Boba draagdoek Wrap is een duurzame elastische draagdoek, gemaakt van 95% katoen en 5% spandex. Dit type draagdoek is makkelijk in gebruik en erg comfortabel voor jou én voor je baby. De zachte rekbare stof van de Boba Wrap valt namelijk soepel om jou en je baby heen. 


Boba Air light draagzak voor op reis


L
euk om te weten is dat het merk Boba is voortgekomen uit het idee van een vader en een moeder die met hun kinderen een wereldreis hebben gemaakt. Tijdens de reis door verschillende landen is het ontwerp van de eerste babydrager gerealiseerd. Dat bleek een groot succes, waarna al snel meerdere modellen ontwikkeld werden. Zo is er de Boba Air voor de reislustige ouder. een lichtgewicht draagzak die makkelijk mee te nemen is op vakantie en geschikt voor gebruik bij warm weer.


Nieuwste model van Boba, de draagzak Boba X


Het nieuwste model van Boba is de Boba X. Met deze draagzak voor baby's kun je vanaf de geboorte je kleintje gaan dragen tot een kledingmaat van circa 92. de Boba X valt op door een trendy design en mooie details. Kijk welke draagzak jou het meeste aanspreekt bij onze Boba X collectie!


Poppendrager Boba Mini

Heb je naast je baby al een groter kindje? Dan is het wellicht een leuk idee om een Boba Mini poppendraagzak mee te bestellen. Zo kun jij je baby in de draagzak dragen en je oudere kindje een babypop dragen in de poppendraagzak.


Ruime keuze Boba draagzakken en draagdoeken


Wij bieden je de mogelijkheid om uit ons aanbod een keuze te maken voor een Boba 4G draagzak, de Boba X draagzak of draagdoek, waarbij je de eigenschappen kunt bekijken en vergelijken. Zo kom je tot de ideale keuze en kun je de Boba draagzak of draagdoek meteen online bestellen.