Whatsapp je vraag!

Sort by:

Draagzak type
Draagpositie
Geschikt voor
Gewicht baby
Kledingmaat

Storchenwiege Baby Carrier

Storchenwiege Baby Carrier is een ideale keuze als je als ouder je baby en jezelf alle comfort wilt bieden van een draagdoek en het praktisch gemak van een draagzak wilt ervaren. De Storchenwiege BabyCarrier komt daaraan namelijk volledig tegemoet.

Storchenwiege is een merk dat zowel draagzakken als draagdoeken in de vorm van een ringsling ontw...

Storchenwiege Baby Carrier is een ideale keuze als je als ouder je baby en jezelf alle comfort wilt bieden van een draagdoek en het praktisch gemak van een draagzak wilt ervaren. De Storchenwiege BabyCarrier komt daaraan namelijk volledig tegemoet.

Storchenwiege is een merk dat zowel draagzakken als draagdoeken in de vorm van een ringsling ontwikkelt. Voor het ontwikkelen van de Baby Carrier is er dan ook gebruik gemaakt van de originele draagdoekenstof, maar dan wel in combinatie met het praktische gemak van de gespsluitingen van een draagzak. De uitvoering in een ringsling kan gebruikt worden om je baby op de buik, rug of heup te dragen.

De Storchenwiege Baby Carrier kan als draagsysteem nog het beste worden omschreven als een traditionele Mei Tai in een moderne uitvoering. Je kunt deze draagzak al gebruiken voor je pasgeboren baby die er zich heerlijk comfortabel, veilig en geborgen in zal voelen.

Een groot voordeel van de Storchenwiege Baby Carrier is dat er sprake is van geweven draagdoekenstof met diagonale rek, zodat de stof zich op de meest perfecte manier rond het lichaam van je baby vormt.

Het is natuurlijk heerlijk om je baby zo dicht mogelijk bij je te dragen op je buik, waarbij je baby alle comfort ervaart en jij meer bewegingsvrijheid hebt. De Storchenwiege Baby Carrier is zowel in huis te gebruiken als buitenshuis en biedt veel vrijheid en gemak. De draagzak is in het begin als buikdrager te gebruiken en als je baby wat ouder is, dan kun je er een rugdrager van maken.

Wist je dat je baby veel meer beleeft en ervaart bij het gedragen worden in een Storchenwiege Baby Carrier dan in het eigen bedje of liggend in de box en dat je baby er ook heerlijk in kan slapen, zelfs als je actief bent?

De Storchenwiege Baby Carrier biedt nog veel meer voordelen. Het is namelijk ook nog eens een leuke draagzak om te zien. Je kunt bovendien bij ons in het aanbod uit talloze kleuren een keuze maken of voor een originele print met vele kleuren kiezen. Bekijk elke afbeelding in een andere kleur of print maar eens en bestel dan je favoriet bij ons online. De verzending van de Storchenwiege Baby Carrier draagzak is gratis.

Minder
Meer