Beco

BECO DRAAGZAK

Bij Beco staan ergonomisch dragen, unieke designs en milieuvriendelijke materialen voorop. Dit merk bestaat al sinds 2005 en was daarmee een van de eerste draagzak aanbieders. Niet voor niets is Beco bij veel ouders een bekend en populair merk.

Filteren op

Categorieën

Categorieën

Kleur

Kleur

Warm weer

Warm weer

Bio katoen

Bio katoen

Kledingmaat kind

Kledingmaat kind

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Actieve filtersDragen in de Beco carrier zorgt voor een sterke band

Met een Beco draagzak zijn jij en je baby van alle gemakken voorzien. Jij hebt je handen vrij en je baby ligt lekker dicht tegen jou aan. Hierdoor voelt je baby zich geborgen en zorg je ervoor dat jullie samen een sterke band opbouwen. Je kunt je kindje blijven dragen met de Beco Toddler tot wel 27 kilo!


Dragen op meerdere manieren met de Beco Carrier

Bij een aantal modellen van Beco is het mogelijk om je baby op verschillende manieren te dragen. De Beco Gemini telt bijvoorbeeld vier mogelijkheden. Op je buik met het gezichtje naar je toe of van je af. Op je rug, en zelfs op je heup. De beste houding voor een baby is in de natuurlijke M-houding, ook kikkerhouding genoemd. Deze houding neemt je baby vanzelf aan als je hem/haar op je buik draagt met het gezichtje naar je toe.


Behoeften van je kindje

Zoek je een draagzak die lang meegaat? Eentje die geschikt is voor je pasgeboren baby, maar ook voor een kleine peuter? Dan is een Beco draagzak zeer geschikt. Beco heeft verschillende modellen, elke uitvoering heeft specifieke eigenschappen. Deze staan per model vermeld. Zo kies je eenvoudig het model dat qua mogelijkheden het beste bij jullie past. De Beco is verkrijgbaar in de varianten Beco Gemini en Beco Toddler.