Beco

Beco staat voor de ontwikkeling van de ultieme draagzak voor ouder en kind. Een Beco draagzak onderscheidt zich ten aanzien van andere merken door een combinatie van een uniek design, ergonomische vormgeving en ecovriendelijk karakter. De eerste Beco Carrier is in 2005 op de markt gebracht en er zijn vele ouders bij wie de voorkeur uitgaat naar ...

Beco staat voor de ontwikkeling van de ultieme draagzak voor ouder en kind. Een Beco draagzak onderscheidt zich ten aanzien van andere merken door een combinatie van een uniek design, ergonomische vormgeving en ecovriendelijk karakter. De eerste Beco Carrier is in 2005 op de markt gebracht en er zijn vele ouders bij wie de voorkeur uitgaat naar een draagzak van dit merk.

Jij kunt je baby dragen in een Beco draagzak en van alle voordelen en comfort profiteren. Het voordeel spreekt uiteraard voor zich, want als jij je baby draagt in een draagzak heb je de handen vrij. Bovendien vinden baby’s het heerlijk om dicht bij de ouder te zijn en de veiligheid en geborgenheid te ervaren. Het dragen van je baby in een Beco Carrier zorgt ervoor dat de band tussen jou en je kindje alleen maar sterker wordt.

Je pasgeboren baby kan al in een draagzak van Beco gedragen worden, maar dat is ook nog mogelijk als je kindje ouder is. Wij hebben van dit merk verschillende modellen in het aanbod beschikbaar die elk over andere kenmerken beschikken. De eigenschappen staan bij iedere uitvoering vermeld. Zo is het heel eenvoudig om dat model te selecteren dat qua eigenschappen en mogelijkheden het beste bij jouw behoefte en die van je kindje aansluit.

Bij de keuze voor een Beco draagzak heb je de keuze om je baby op verschillende manieren te dragen. De draagmogelijkheden zijn overigens wel afhankelijk van de uitvoering. Zo hebben wij een Beco Gemini Carrier beschikbaar die de gelegenheid biedt om je baby op vier manieren te dragen. Bijvoorbeeld op je buik met het gezichtje naar je toe, op je buik met het gezichtje van je af, op je heup of op de rug.

Overigens is de beste houding voor je baby de zogenoemde M-positie die de ontwikkeling van de heupen ondersteunt. Die positie wordt optimaal bereikt met het gezicht van je baby naar jou gericht. Ontdek op je gemak de verschillende uitvoeringen om de keuze voor de voor jou ideale Beco draagzak te maken. De bestelling wordt snel geleverd met gratis verzending.

Minder
Meer