Ringsling

Ringsling kopen


Een ringsling is een ideale keuze als je geen gedoe wilt met het knopen van een draagdoek en je voorkeur niet uitgaat naar een draagzak, maar toch je baby dicht bij je wilt dragen. Het niet hoeven knopen, maar simpel gebruikmaken van de twee ringen die je over een schouder draagt, is een groot voordeel.

Filteren op

Kledingmaat kind

Kledingmaat kind

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

Actieve filters


Wat is een ringsling draagdoek


De draagdoek bestaat bij een ringsling uit stof in een rechthoekige vorm die aan het uiteinde van twee ringen is voorzien. Het uiteinde van de stof kan door en tussen de ringen worden gehaald. Er ontstaat dan een buideltje, waar je kindje in geplaatst en gedragen kan worden. Het lichaamsgewicht van je kindje speelt een belangrijke rol bij dit type draagzak. Door het gewicht zal de stof zich vastknellen tussen de ringen.

Aangezien het bij een ringsling niet nodig is om knopen te leggen, is deze draagdoek efficiënt in het gebruik. Je kunt de doek namelijk snel omdoen en bovendien kunnen kindjes in verschillende posities worden gedragen. Het is ook handig voor moeders die borstvoeding geven, want de handen blijven vrij tijdens het voeden en je kindje kan gemakkelijk drinken zonder snel afgeleid te worden door prikkels in de omgeving.

Wil je een ringsling kopen? Een ringsling is geschikt om een pasgeboren baby te dragen en je kunt er lange tijd plezier van hebben. Zo is het ook een handige en praktische draagdoek om mee te nemen als je bijvoorbeeld met je peuter gaat wandelen. Als je peuter te moe wordt om zelf te lopen, kun je de ringsling als draagzak voor je peuter gebruiken.


De ringsling draagdoek is multifunctioneel


Een ringsling draagdoek is overigens multifunctioneel te noemen en kan ook voor andere doeleinden gebruikt worden dan alleen voor het dragen van je kindje. Het is bijvoorbeeld heel handig om de doek te gebruiken als er geen kinderstoel voorhanden is. In dat geval kun je de doek om het bovenlichaam van je kind vastmaken die de handen dan vrij heeft, maar niet van de stoel kan afvallen. De ringsling is zelfs als hangmatje voor je baby in de box te gebruiken.

Ontdek meteen welke uitvoeringen wij in het aanbod beschikbaar hebben met keuze uit verschillende merken en kleuren en bestel de ideale ringsling gemakkelijk online.