Draagcover

Een draagcover is een uitkomst als je een draagzak onder allerlei weersomstandigheden gebruikt om je kindje te dragen. Het is natuurlijk geweldig om je baby te dragen en naar buiten te gaan, maar als het regent of als heel koud is in de winter, dan is het aan te raden om voor extra bescherming te kiezen.

Filteren op

Merk

Merk

Categorieën

Categorieën

Kleur

Kleur

Kledingmaat kind

Kledingmaat kind

Item 1-16 van 23 in totaal item(s)

Actieve filters

DRAAGCOVER VOOR DRAAGZAK

Een draagcover die bescherming biedt tegen de regen is ideaal om bij de hand te hebben als je met je kind in de draagzak erop uit wilt gaan en het buiten regent. Je kunt je kindje dan beschermen tegen de regen door een regencover te gebruiken. Als het winter is en het buiten erg koud is, dan kan de keuze worden gemaakt om je kind extra warm te houden door voor een wintercover te kiezen. Er zijn draagcovers die wat dat betreft zowel voor de regen als voor de winterse kou ineen een oplossing bieden.

Het is bij het maken van een keuze voor het kopen van een regencover of wintercover natuurlijk belangrijk om te kijken of de betreffende draagcover ook geschikt is voor het type draagzak die je in het bezit hebt. Als je nog geen draagzak en geen cover hebt, dan is het uiteraard gemakkelijk beide tegelijk te bestellen, zodat de draagcover aansluit op de draagzak.

Wij hebben voor verschillende merken draagzaken een regencover of wintercover beschikbaar, zodat je doorgaans altijd een passende keuze kunt maken. Wij raden in ieder geval aan om een draagcover te bestellen als je ook bij regenachtige weersomstandigheden of in de winter optimaal gebruik wilt maken van de mogelijkheden die een draagzak te bieden heeft. Met een draagcover bescherm jij je kindje op de ideale manier tegen regen en kou.