Draagcover

Een draagcover is een uitkomst als je een draagzak onder allerlei weersomstandigheden gebruikt om je kindje te dragen. Het is natuurlijk geweldig om je baby te dragen en naar buiten te gaan, maar als het regent of als heel koud is in de winter, dan is het aan te raden om voor extra bescherming te kiezen.

Filteren op

Merk

Merk

Categorieën

Categorieën

Prijs

Prijs

  • € 28,00 - € 90,00

Kleur

Kleur

Kledingmaat kind

Kledingmaat kind

Item 1-12 van 12 in totaal item(s)

Actieve filters

DRAAGCOVER VOOR DRAAGZAK

Een draagcover die bescherming biedt tegen de regen is ideaal om bij de hand te hebben als je met je kind in de draagzak erop uit wilt gaan en het buiten regent. Je kunt je kindje dan beschermen tegen de regen door een regencover te gebruiken. Als het winter is en het buiten erg koud is, dan kan de keuze worden gemaakt om je kind extra warm te houden door voor een wintercover te kiezen. Er zijn draagcovers die wat dat betreft zowel voor de regen als voor de winterse kou ineen een oplossing bieden.

Koop je draagcover bij draagzak.nl

Het is bij het maken van een keuze voor het kopen van een regencover of draagcover winter natuurlijk belangrijk om te kijken of de betreffende draagcover ook geschikt is voor het type draagzak die je in het bezit hebt. Als je nog geen draagzak en geen cover hebt, dan is het uiteraard gemakkelijk beide tegelijk te bestellen, zodat de draagcover aansluit op de draagzak.

Wintercover en regencover

Wij hebben voor verschillende merken draagzakken een regencover of draagcover winter beschikbaar, zodat je doorgaans altijd een passende keuze kunt maken. Wij raden in ieder geval aan om een draagcover te bestellen als je ook bij regenachtige weersomstandigheden of in de winter optimaal gebruik wilt maken van de mogelijkheden die een draagzak te bieden heeft. Met een draagcover bescherm jij je kindje op de ideale manier tegen regen en kou.

Zo gebruik je een wintercover of regencover

Door de draagzak onder je jas te dragen, kun je de ritssluiting van je jas niet sluiten. Hierdoor krijgen jij en je baby het koud. Dit kun je oplossen door een draagcover te gebruiken. Draagcover winter of draagcover regen voor draagzakken zijn draagzak accessoires die je in de winter gebruikt als je je baby extra moet beschermen tegen kou en regen. Draagcovers zijn merkspecifiek of universeel, en ze zijn een extra beschermingslaag die je meestal vastmaakt met drukknopen aan of rond je draagzak, zodat je de baby warm kunt houden, zelfs als je je jas er niet omheen kunt ritsen.

Tenzij het buiten bitter koud is, kun je pasgeboren baby's idealiter in 'binnen'-kleding houden, met een warme muts of en slofjes indien nodig, plus een jas, vest of geschikte hoodie voor jullie beiden. Dit vermindert het risico op oververhitting van de baby. (Zorg er altijd voor dat er geen stof is die het gezichtje van uw baby bedekt.)

Sneeuwpakken en dikke, gewatteerde jassen kunnen het beste worden vermeden bij het dragen van een baby. Door het dikke kledingstuk is het moeilijk te zeggen hoe warm je baby is en is de kans groter op oververhitting. Onthoud ook dat het moeilijker is om je draagzak of rekbare draagdoek nauwkeurig, strak en veilig te laten af te stellen rond een baby die een groot dik pak draagt. Dit is vooral van belang bij zeer jonge baby's: als de draagzak niet strak en veilig is, worden de houding en luchtwegen van de baby mogelijk niet voldoende ondersteund en beschermd. Je houdt elkaar warm, denk in laagjes voor jullie allebei.

 

Offline. Klik voor meer contactinfo.