By Bora Babydeken Luiaard

0 Klantenbeoordeling(en) Schrijf uw beoordeling
By Bora

Nieuw

Heerlijk zacht babydeken in zwart wit luiaard print (80 x 100 cm).

Meer details

Op voorraad

€ 79.95

Heerlijk zacht babydeken in zwart wit luiaard print. Het dekentje kan tweezijdig gebruikt worden. Het dekentje is gemaakt van 100% biologisch Merino wol. Wie wil er nou niet slapen onder zo'n heerlijk zachte luiaard! Het dekentje is verpakt in een mooie cadeauverpakking, extra leuk om te krijgen (of te geven).

Wol is een geweldig materiaal voor onze kleintjes. Het reguleert de temperatuur zodat je baby het lekker warm heeft maar niet oververhit kan raken. Wol is hyperallergeen, wol is van nature brandvertragend en makkelijk schoon te maken. Het dekentje is zeer kwalitatief en kan een leven lang mee gaan. Een heerlijk dekentje om mee te slapen, spelen of om mee te hangen op de bank. Bij gebruik wordt dit dekentje nog zachter dan het al is!

Het dekentje is GOTS gecertificeerd. Dit betekent dat het deken volledig gemaakt is van biologisch wol dat van schapen afkomstig is die goed behadeld zijn. Alle middelen die gebruikt zijn voor het schoonmaken van het dekentje zijn niet-schadelijk en de arbeidsomstamdigheden in het hele proces ziijn goed. Het dekentje is dus veilig voor jouw baby en verantwoord geproduceerd.

Het dekentje is iets breder dan de standaard dekens omdat je voor de veiligheid je dekentje tijdens het opmaken minimaal 10 cm onder het matrasje moet stoppen. Zelfs bij de wat dikkere matrasjes is dit dekentje nog breed genoeg.

Merk: By Bora
Afmeting: 80 x 100 cm (bxl)
Materiaal: 100% Merino wol

Schrijf uw beoordeling

By Bora Babydeken Luiaard

By Bora Babydeken Luiaard

Heerlijk zacht babydeken in zwart wit luiaard print (80 x 100 cm).