Beco Gemini Carrier Black

2 Klantenbeoordeling(en) Schrijf uw beoordeling
Beco Baby Carrier

Nieuw

De Beco Gemini is een comfortabele en funktionale draagzak die voor pasgeboren en oudere baby's tot 16 kg kan worden gebruikt.

Meer details

Op voorraad

129,00 €

Met de Gemini draagzak kunnen ouders hun baby op vier verschillende manieren dragen: op de buik met het gezicht naar voren en naar de drager gericht, op de heupen en rug.

Bij de Beco Gemini Carrier gaat alles over flexibiliteit en simpelheid. Er zijn geen losse accessoires, alles wat u nodig heeft is in de draagzak geïntegreerd.

Het unieke design van de Beco Gemini maakt het mogelijk om de zit van de draagzak door middel van drukknopen te versmallen zodat het kleinere baby's past. Een baby dat een paar weken oud is kan met zijn benen naar buiten gedragen worden. Wanneer de baby grooit, kan de onderkant weer breed gezet worden. De smalle zit wordt ook gebruikt tijdens het dragen met het gezicht naar voren.*   

De Beco Gemini heeft een stevig gevormde tailleband en gevoerde schouderbanden die recht of gekruist kunnen worden gedragen voor discrete borstvoeding en een betere gewichtsverdeling.

De extra gewatterde hoofdsteun van de Beco Gemini kan omhoog of omlaag gedragen en met drukknopen vastgezet worden. Bij een kleine baby biedt het extra steun voor de hoofd en bij een grotere baby meer steun voor de rug omdat de body van de draagzak verlengt kan worden.

Vergelijk de Beco Gemini met andere Beco Baby Carriers.

*Babymaxi adviseert een baby op de buik met het gezicht naar voren alleen voor een korte tijd te dragen, omdat de ergonomische M-positie voor een gezonde heupontwikkeling  niet wordt ondersteund.

Kenmerken van de Beco Gemini Carrier

 • Vanaf de geboorte (3,5 kg) tot 16 kg
 • Geen extra zitverkleiner (baby infant insert) voor pasgeboren baby nodig
 • Voor het dragen op de buik met het gezicht naar voren en naar de drager gericht, op de heupen en rug
 • Verstelbare zit voor groeiende baby's
 • Verstelbare hoofdsteun voor kleine baby's en extra rug steun voor grote baby's
 • Shell stof: 100% biologisch katoen
 • Vulling: 100% polyurethaan, vulling gordel: 100% polyethyleen
 • Gewicht van de draagzak: 0,680 g
 • Draagzak-body 33 cm breed x 47 cm lang met hoofdsteun omhoog, 35 cm lang met hoofdsteun omlaag
 • Lengte heupgordel: 71 - 144 cm
 • Lengte schouderbanden:  58 - 114 cm
 • Machinewasbaar
Draagzak typeDraagzak
DraagpositieBuik, rug, heup, gezicht naar voren
Geschikt voorBaby
Beoordeling 
20.02.2016

Beco

Snelle levering. Een hele mooie draagzak. Erg stevig en simpel in gebruik. Het grootste voordeel is dat je je kindje echt eenvoudig zelf op de rug kunt dragen. Met de draagdoek, die we ook veel gebruiken, lukt mij dat niet alleen

  Beoordeling 
  20.02.2016

  Draagzak Beco Gemini

  Snel in huis. Had een overboeking gedaan en op zaterdag en dinsdag de draagzak in huis. Er was een probleem met de levering aangezien ze bij post.nl het wel hadden afgeleverd, maar ik nog niets ontvangen had. Ze waren vergeten een briefje door de brievenbus te doen. Contact gehad met babymaxi en ze nam gelijk contact op. Keurige en snelle afhandeling. Top!

   Schrijf uw beoordeling

   Schrijf uw beoordeling

   Beco Gemini Carrier Black

   Beco Gemini Carrier Black

   De Beco Gemini is een comfortabele en funktionale draagzak die voor pasgeboren en oudere baby's tot 16 kg kan worden gebruikt.