Beco Toddler Draagzak Scribble

2 Klantenbeoordeling(en) Schrijf uw beoordeling
Beco Baby Carrier

Nieuw

De Beco Toddler is de grote broer van de Beco Soleil Carrier en is perfect voor het dragen van een peuter of een kleuter.

Meer details

Op voorraad

149,00 €

De Beco Toddler is geschikt voor een kind van rond de 18 maanden oud of met een kledingmaat 86.
 
De zitting van de Beco Toddler Carrier is veel breder en groter dan van een ‘normale’ draagzak, waardoor het dragen comfortabeler wordt voor zowel moeder als kind. De rug en de benen van het kind worden goed ondersteund en laten het weer in de ergonomische M-positie zitten wanneer het uit de Beco Soleil is gegroeid.
 
De Beco Toddler Carrier biedt optimaal comfort. De gevoerde heup- en schouderbanden verdelen het gewicht van het kind over de schouders, de heupen en de rug van de drager. Op deze manier kan het kind worden gedragen zonder hoofd-, nek-, schouder- of rugpijn.
 
Net als alle Beco draagzakken kunnen de schouderbanden van de Beco Toddler bij het dragen op de buik op de rug worden gekruist. Andere draagposities zijn op de rug en op de heup.
 
De Beco Toddler Carrier wordt geleverd met een afneembare capuchon en opbergtas. Daarnaast is er een zakje op de heupband bevestigt voor kleinere benodigdheden.
 
Kenmerken van de Beco Toddler Carrier:
 
• Leeftijd: vanaf 18 maanden, kledingmaat 86
• Draaggewicht: 12-27kg
• Breedte van de draagzak: 45cm
• Lengte van de draagzak: 50cm
• Materiaal: 100% katoen
• Draagposities: op de buik met het gezicht naar je toe, rug en heup
• Gevoerde schouderbanden en bij de knieholte gevoerd voor extra comfort
• Zakje op de heupband, afneembare capuchon en een afneembare tas
Draagzak typeDraagzak
DraagpositieBuik, rug, heup
Geschikt voorToddler
Gewicht baby12 - 27 kg
Beoordeling 
10.07.2016

Fijne draagzak, snelle service

De Beco toddler besteld en volgende dag al binnen, heerlijk! Het is een kwaliteitsdraagzak en we zijn na 3 keer dragen al helemaal fan. De eerste keer moest ik het wel even allemaal uitvinden en dacht ik dat het geen makkelijke draagzak was, maar de tweede keer snapte ik hem en is het eigenlijk een zeer eenvoudige draagzak. Hij is mooi afgewerkt en ziet er ook stylish uit. De kleine vindt het ook een heerlijke draagzak, want hij wilde er gelijk een dutje in doen. Met 82 cm past hij er al goed in. Aanrader!

  Beoordeling 
  30.05.2016

  Mooie draagzak

  Ben heel tevreden over de Beco Toddler.

   Schrijf uw beoordeling

   Schrijf uw beoordeling

   Beco Toddler Draagzak Scribble

   Beco Toddler Draagzak Scribble

   De Beco Toddler is de grote broer van de Beco Soleil Carrier en is perfect voor het dragen van een peuter of een kleuter.