BOBA draagzak 4G Dusk

1 Klantenbeoordeling(en) Schrijf uw beoordeling
Boba Baby Carrier

Nieuw

De Boba 4G Carrier is de opvolger van de Boba 3G. Deze draagzak behoudt alle favoriete functies van de Boba 3G maar met verbeteringen voor het dragen van pasgeboren baby's.

Meer details

Op voorraad

125,00 €

De innovatieve Boba Carrier 4G is ontworpen voor baby’s en peuters met een gewicht van 3,5 - 20 kg. De draagzak kan gebruikt worden vanaf de geboorte tot ongeveer 4 jaar. 
 
De 4G draagzak wordt geleverd met een geïntegreerde baby insert of verkleinkussen die de baby hoger in de draagzak laat zitten. Deze nieuwe inzetstuk kan op twee verschillende manieren gebruikt worden: voor pasgeboren baby's in de foetushouding en voor het moeilijke  tussenstadium tot het kind zonder insert kan zitten.
 
Als het verkleinkussen niet meer nodig is, kan het volledig worden verwijderd. De baby zit dan automatisch in de orthopedisch correcte M-positie in de draagzak, die belangrijk is voor een gezonde ontwikkeling van de heupgewrichten. 
 
De Boba 4G is een buik- en rugdrager. De Boba draagzak is gemaakt van katoen en geschikt voor zowel zomer als winter. 
 
Om grotere kinder comfortabel en veilig te dragen, heeft de Boba 4G een hoge rugpand om de kind dicht aan de lichaam van de drager te houden. 
 
Bovendien heeft de Boba Carrier verwijderbare voetsteuntjes voor dreumes of peuters, die aan de heupband bevestigd zijn. Ze laten de voetjes uitrusten en zorgen voor een gezonde (kikkerachtige) zithouding.
 
De Boba 4G ontwerp is gemaakt voor alle ouders van verschillende grootte zonder aanschaf van een verlengstuk.  Alle banden zijn volledig verstelbaar. 
 
Kenmerken van de Boba Carrier 4G: 
 
• Geschikt voor pasgeboren baby’s en peuters (3,5 kg – 20 kg)
• Geïntegreerde verwijderbare verkleinkussen voor pasgeboren baby's 
• Buikdrager en rugdrager in één
• Afneembare slaapkap, die in de lengte kan worden aangepast
• Verwijderbare voetriemen voor extra been- en heupondersteuning
• Praktische ritszakje 
• Lengte van tailleband: 63 cm tot 147 cm 
• Comfortabel voor dragers met een lengte van: 150 cm tot 190 cm
• Schouderriemhouders voor jas en luiertassen
• Extra hoofdsteun aanpassingen voor pasgeboren baby’s
• Veiligheidsgespen
• Gemaakt van 100% katoen

Draagzak typeDraagzak
DraagpositieBuik, rug
Geschikt voorBaby
Beoordeling 
30.04.2016

Geweldig!

We hebben nu een tweede gekocht, omdat er een 2e kindje bij is. Ons eerste kindje heeft er vanaf geboorte ingezeten en gaat er nu (2,5 jaar) nog steeds graag in. Het is zo gemakkelijk, je hebt hem zo aan en zo weer uit. Ook het wisselen van persoon gaat heel gemakkelijk, mijn man is namelijk een stuk groter, 2 koortjes afstellen en dan zit hij als gegoten. Wij wandelen graag en dat is niet altijd even gemakkelijk met een wandelwagen (op bospaden e.d.), maar met deze draagzak gaat dat geweldig. Je kan het kindje zowel op je buik dragen als op de rug, maar altijd met het gezicht naar je toe. De kindjes vinden het heerlijk zo tegen je aan, de kleinste valt vrijwel direct in slaap.

    Schrijf uw beoordeling

    Schrijf uw beoordeling

    BOBA draagzak 4G Dusk

    BOBA draagzak 4G Dusk

    De Boba 4G Carrier is de opvolger van de Boba 3G. Deze draagzak behoudt alle favoriete functies van de Boba 3G maar met verbeteringen voor het dragen van pasgeboren baby's.