Boba draagzak 4G Dusk

1 Klantenbeoordeling(en) Schrijf uw beoordeling
Boba Baby Carrier

Nieuw

De innovatieve Boba draagzak 4G is een buik- en rugdrager. Ontworpen voor baby’s en peuters van 3,5 kg tot 20 kg en te gebruiken vanaf de geboorte tot ongeveer 4 jaar. 

Meer details

Op voorraad

€ 125.00


De Boba 4G is de opvolger van de Boba 3G. Deze draagzak behoudt alle favoriete functies van de Boba 3G, maar dan met meer comfort voor het dragen van pasgeboren baby's.  

Inclusief verkleinkussen
De Boba 4G draagzak wordt geleverd met een baby insert of verkleinkussen. Met dit verkleinkussen past jouw pasgeboren baby beter in de draagzak.

Orthopedische M-houding
Als het verkleinkussen niet meer nodig is maak je het gemakkelijk los. Je baby zit dan automatisch in de orthopedisch correcte M-positie in de draagzak. Deze M-houding is belangrijk voor een gezonde ontwikkeling van de heupgewrichten. 

Buik- en rugdrager
De Boba 4G is een buik- en rugdrager en is comfortabel voor de allerkleinste baby’s, maar ook voor wat grotere kindjes. Deze draagzak heeft namelijk een hoog rugpand. Daarmee houd je je kindje lekker dicht tegen je aan. 

Voetensteuntjes
Bovendien heeft de Boba draagzak verwijderbare voetsteuntjes voor dreumes of peuters. Deze voetensteuntjes laten de voetjes uitrusten en zorgen voor een gezonde zithouding. Je bevestigt de voetensteuntjes aan de heupband van de draagzak.


Kenmerken van de Boba draagzak 4G:

 • Geschikt voor pasgeboren baby’s en peuters (3,5 kg tot 20 kg)
 • Incl. verkleinkussen voor pasgeboren baby's 
 • Buik- en rugdrager
 • Afneembare slaapkap
 • Verwijderbare voetriemen voor extra been- en heupondersteuning
 • Praktische ritszakken 
 • Samen te bestellen met poppendraagzak
 • Lengte van tailleband: 63 cm tot 147 cm
 • Schouderriemhouders voor jas en luiertas 
 • Extra hoofdsteun mogelijkheden voor pasgeboren baby’s
 • Veiligheidsgespen 
 • Gemaakt van 100% katoen
Draagzak typeDraagzak
DraagpositieBuik, rug
Geschikt voorBaby
Gewicht baby3,5 - 20 kg
KleurGrijs
Kledingmaat56 - 98/104
Beoordeling 
30.04.2016

Geweldig!

We hebben nu een tweede gekocht, omdat er een 2e kindje bij is. Ons eerste kindje heeft er vanaf geboorte ingezeten en gaat er nu (2,5 jaar) nog steeds graag in. Het is zo gemakkelijk, je hebt hem zo aan en zo weer uit. Ook het wisselen van persoon gaat heel gemakkelijk, mijn man is namelijk een stuk groter, 2 koortjes afstellen en dan zit hij als gegoten. Wij wandelen graag en dat is niet altijd even gemakkelijk met een wandelwagen (op bospaden e.d.), maar met deze draagzak gaat dat geweldig. Je kan het kindje zowel op je buik dragen als op de rug, maar altijd met het gezicht naar je toe. De kindjes vinden het heerlijk zo tegen je aan, de kleinste valt vrijwel direct in slaap.

  Schrijf uw beoordeling

  Schrijf uw beoordeling

  Boba draagzak 4G Dusk

  Boba draagzak 4G Dusk

  De innovatieve Boba draagzak 4G is een buik- en rugdrager. Ontworpen voor baby’s en peuters van 3,5 kg tot 20 kg en te gebruiken vanaf de geboorte tot ongeveer 4 jaar.