Welke maat Tula draagzak past bij mij?

TULA DRAAGZAK BABY

Tula is een bekend merk op het gebied van babydragers. Je herkent de producten van Tula aan de leuke en originele designs en het hippe en stijlvolle karakter. Tula heeft draagzakken voor zowel baby’s als peuters en kleuters. 


WELKE TULA DRAAGZAK PAST BIJ JOU?

In onze webshop zijn meerdere modellen Tula online te koop, zoals de Tula free to grow,  Tula Standard Baby Carrier, de Tula Toddler, Tula Explore en Tula Half Buckle. Maar wat zijn nou de verschillen tussen deze modellen, wij hebben het voor jou op een rijtje gezet.


1. TULA STANDARD BABY DRAAGZAK (PRIJS €109,90)

De Tula Standard Baby Carrier is het allereerste model van Tula. De Tula Standard baby draagzak is standaard geschikt vanaf kledingmaat 68/74 (circa 7 kg) tot kledingmaat 86/92. Je kunt je kindje op de buik met het gezicht naar je toe en op de rug dragen. Hiermee is deze draagzak ideaal wanneer je bijvoorbeeld begonnen bent met dragen in een draagdoek en nu je kleintje iets ouder is, wilt overstappen op een draagzak. Of je gaat een eerste langere vakantie maken en wilt een handige draagzak meenemen, dan is de Tula Standard ook zeer geschikt. Wil je de Tula Baby Standard vanaf geboorte gebruiken, dan kun je een apart Tula insert kopen, of naar één van de andere draagzakken van Tula kijken.


2. TULA FREE TO GROW DRAAGZAK (PRIJS €139,90)

De Tula free to grow carrier carrier is een draagzak voor baby's gelijk geschikt vanaf geboorte, maat 50 (3,5 kg) tot maat 86/92 (20 kg). De baby draagzak is verstelbaar is hoogte en breedte en groeit zo met je baby mee. Hiermee is deze Tula draagzak ook gelijk het populairste model en in zeer veel verschillende hippe printjes verkrijgbaar. Je kunt je kindje op de buik met het gezicht naar je toe en op de rug dragen.


3. TULA EXPLORE DRAAGZAK (PRIJS €179,90)

De Tula Explore carrier heeft deze naam gekregen omdat je kindje ook op je buik met het gezicht naar voren gedragen kan worden, naast op de rug en op je buik met het gezicht naar je toe. Door je kindje met het gezicht naar buiten te dragen in de Tula baby draagzak, kunnen jullie samen de wereld ontdekken. Deze draagpositie kan pas vanaf het moment dat je baby zelfstandig het hoofd recht kan houden en sommige kindjes vinden het veel lekkerder om met het gezicht naar voren lekker tegen papa of mama aan te liggen. Kijk goed wat jouw baby het fijnst vindt in de draagzak. De Tula Explore baby draagzak heeft ook een opklapbaar kraagje waarmee je het hoofdje van je baby goed kunt ondersteunen. Ook deze draagzak is gelijk geschikt vanaf geboorte, maat 50 (3,5 kg) tot maat 86/92 (20 kg).


4. TULA HALF-BUCKLE DRAAGZAK (PRIJS €149,90)

De Tula Half Buckle is een baby draagzak waarbij je de schouderbanden voorlangs kruist en knoopt. De schouderbanden hebben dus geen gespen sluiting. Dit geeft je een zachter en knusse gevoel bij het dragen en sommige mama's en papa's vinden het makkelijker om dit type draagzak te gebruiken wanneer ze alleen zijn en er even geen hulp is bij het aantrekken. De Half-Buckle is gelijk geschikt vanaf geboorte, maat 50 (3,5 kg) tot maat 86/92 (20 kg) en is de enige draagzak van Tula waarmee je ook op de heup kunt dragen.


5. TULA TODDLER DRAAGZAK (PRIJS €149,90)

De Tula Toddler carrier is de draagzak voor iets oudere kindjes, vanaf kinderkleding maat 86/92 tot maat 104/110 (tot 27 kg). Deze draagzak is een mooie oplossing wanneer jij het dragen van je peuter of kleuter nog iets wilt verlengen. Met deze drager kun je je kindje op de buik met het gezicht naar je toe en op de rug dragen.

NATUURLIJKE M-POSITIE MET ALLE TULA DRAAGZAKKEN

Het is belangrijk om je pasgeboren baby te dragen in de natuurlijke M-houding, ofwel kikkerhouding. In een Tula draagzak draag je je baby, peuter of kleuter in die natuurlijke M-positie. De draagzakken zijn bovendien voorzien van een slaapkapje dat ondersteuning biedt als je baby in slaap valt.

TULA COAST DRAAGZAK BABY: ZOMERMODELLEN VOOR WARM WEER!

Alle Tula draagzakken kennen uitvoeringen met cool mesh stof. Hierbij bestaat het rugpaneel van de draagzak uit luchtige ademende stof. De draagzakken zijn prettig om te dragen in de zomer bij warmere temperaturen. Jij en je kindje krijgen het minder snel warm door de fijne ademende stof. Ben je benieuwd welke Tula draagzakken met cool mesh uitgevoerd zijn, kijk dan naar de Tula Coast carriers modellen. 

KIES ZELF DE PRINT VOOR JE TULA CARRIER

Ieder model draagzak van Tula is verkrijgbaar in veel verschillende dessins en kleuren. Er zijn veel verschillende uitvoeringen in uiteenlopende kleuren beschikbaar. Grote kans dat de draagzak naar jouw smaak ertussen zit! Je kiest een model, je kiest een print en je krijgt een draagzak die helemaal aansluit bij jouw voorkeuren!

OPTIMAAL COMFORT MET TULA CARRIERS

Een Tula draagzak ziet er niet alleen geweldig uit, maar maakt het dragen van je baby of peuter ook aangenaam. Door het ergonomische design van Tula wordt het gewicht van je baby, peuter of kleuter gelijkmatig verdeeld over je schouders, rug en heupen. Ook is iedere Tula draagzak gemakkelijk in gebruik. Je doet de draagzak makkelijk zelf om. Willen papa en mama allebei de draagzak gebruiken? Dat kan. Tula draagzakken zijn gemakkelijk aan te passen aan de lengte van de drager. Welk model je ook kiest, alle Tula draagzakken hebben hetzelfde ergonomisch draagsysteem. Ook zijn de heup- en schouderriemen gevoerd. Zo kies je altijd voor optimaal comfort.

TULA INSERT (VERKLEINKUSSEN) OF TULA SEAT EXTENDER (VERBREDER)

De ergonomische draagzak van Tula groeit altijd met je kindje mee. Afhankelijk van het model dat je gaat gebruiken, kun je een Tula Insert of Tula Seat Extender bestellen.
Daarnaast heeft Tula ook een lendenondersteuner. De Tula Lumbar Support geeft extra stevigheid in de onderrug. 

Welke maat Tula draagzak past bij mij?