Over draagzak.nl

Het was herfst en ik liep in het bos. Mijn hond rent vooruit, langs mijn zusje die met haar pasgeboren zoontje loopt. Hij zit in de draagdoek dicht tegen haar aan. Zijn hoofdje dicht tegen haar borst. Hij slaapt. Mijn zusje ziet er zo ontspannen en tevreden uit. Wat een prachtig plaatje.

Ik herinner met dit moment als de eerste keer dat ik iemand uit mijn nabije omgeving haar kindje zag dragen. Dat beeld heb ik lang bij me gedragen. Toen ik zelf moeder werd, wilde ik dan ook heel graag mijn dochter gaan dragen.

Onze dochter was net 2 kg toen ze geboren werd en voor dat gewicht zijn er weinig draagzakken op de markt. Ik ging dus voor een draagdoek. De eerste keer stond ik te stoeien met de lange lap stof. Gelukkig kwam een vriendin me helpen om het knopen onder de knie te krijgen.

De eerste wandeling met mijn dochter in de draagdoek samen met de hond was heerlijk. En als ze onrustig was, deden we de draagdoek om en gingen een blokje om. Of we zaten zo met de draagdoek om op de bank. De geborgenheid maakte haar altijd heerlijk rustig.

Mij gaf het dragen ook een heerlijk vrij gevoel. Met mijn dochter in de draagdoek kon ik ook dingen voor mezelf doen. Een kopje koffie drinken met vriendinnen, een lekkere wandeling maken of nuttige dingen als stofzuigen :-).

Toen onze dochter iets groter werd, zijn we overgegaan op draagzakken. Er ging een wereld voor me open. Wat veel soorten en maten zijn er! We hebben inmiddels met verschillende draagzakken ervaring maar het meeste ontdekte ik pas toen we zelf draagzakken gingen verkopen.

Ik was al eigenaar van de webshops De Oude SpeelkamerHet Hippe Schaap en De Ooievaarspost. In 2018 deed zich de kans voor om de shop draagzak.nl over te nemen en toe te voegen aan onze andere webshops. Daar hoefden wij niet lang over na te denken!

Ik ben trots op het aantal merken en type draagsystemen dat wij aan kunnen bieden.
Mocht je er niet uitkomen, geen keuze kunnen maken of door de bomen het bos niet meer zien mag je ons altijd bellen, appen of mailen.
Wij voegen wekelijks nieuwe printjes en modellen toe aan onze shop, volg ons op Facebook of Instagram om op de hoogte te blijven.

Hartelijke groet,

Myrna
draagzak.nl

onderdeel van Yippee!

Over draagzak.nl

Over draagzak.nl
Offline. Klik voor meer contactinfo.