Welke Tula draagzak

Lees over de verschillen tussen de Tula draagzakken

De BabyTula draagzakken zijn misschien wel de meest geziene draagzakken, omdat de draagzakken van Tula veel gekocht worden maar ook doordat Tula draagzakken altijd vrolijke en stijlvolle designs hebben. Wij kunnen ons voorstellen dat je met de verschillende draagzak modellen van Tula even niet meer weet welke Tula draagzak past bij jou. Hier ons advies.

Tula draagzak vanaf welke leeftijd 

Tula heeft draagzakken voor baby's, voor peuters en voor kleuters. De baby draagzakken van Tula zijn al te gebruiken vanaf geboorte (maat 56), de peuter draagzakken vanaf maat 68 en kleuter draagzakken vanaf maat 92. 

Tula draagzak baby 

BabyTula heeft twee modellen draagzakken die echt geschikt zijn vanaf geboorte (minimaal 3,5 kg en circa maat 56). Dit zijn de Tula Free to Grow en de Tula Explore. Zowel de Tula Free to Grow als de Tula Explore groeien met je baby mee omdat je de breedte van het rugpand kunt aanpassen van smal naar breed waardoor je baby altijd in een ergonomische zithouding kan zitten. Ook de lengte van het rugpand van de Tula draagzak is aanpasbaar. Het verschil tussen de Tula Free to Grow en de Tula Explore is dat Tula Explore een andere kraag heeft. De kraag van de Tula Explore is stevig en opklapbaar waardoor het hoofdje van je kindje goed ondersteund kan worden. Met zowel de Tula Free to Grow als de Tula Explore kun je je kindje op je buik met het gezichtje naar je toe dragen als op de rug. Met de Tula Explore draagzak kun je je baby ook op de buik met het gezicht vooruit dragen.Dit kun je doe wanneer je kindje zelfstandig kan zitten en let goed op overprikkeling! 

Tula Free to Grow tot welke leeftijd 

Met de Tula Free to Grow en de Tula Explore baby draagzak kun je je kindje dragen tot een leeftijd van ca. 2-3 jaar. Het hangt vooral af van de groei van je kindje. Wij adviseren de de Tula Free to Grow als de Tula Explore draagzak tot kledingmaat 92 te gebruiken, maar kijk vooral ook hoe je kindje zit in de draagzak. Zolang ze comfortabel zitten en de beentjes niet onprettig gaan hangen, kun je de draagzak gebruiken tot een maximum van 20 kg. Wanneer je kleine niet meer lekker zit in de Tula Free to Grow of de Tula Explore kun je overstappen op een Tula Toddler.
 

Tula draagzak peuter 

De Tula Lite en de Tula Baby Standard draagzakken beschouwen wij als peuter draagzakken. De Tula Baby Standard is het eerst model draagzak van Tula. Bij deze draagzak is het niet mogelijk om de heupband te verstellen en wordt geadviseerd de draagzak vanaf maat 62-68 te gaan gebruiken. Je kan bij de Tula Standard draagzak een aparte Tula baby insert kopen. Met de Tula baby insert verklein je de draagzak en kun je je pasgeboren baby ook in deze draagzak dragen. Inmiddels zijn er nieuwere modellen draagzakken van BabyTula op de markt die gelijk vanaf geboorte te gebruiken zijn: de Tula Free to Grow en de Tula Explore.  De Tula Baby Standard is vaak interessant geprijsd en daarom een fijne draagzak wanneer je gaat dragen wanner je kindje wat ouder is, ca. 1 jaar of je een fijne draagzak zoekt voor de vakantie. 

De Tula Lite draagzak is ook een draagzak die je vanaf maat 62-68 kunt gebruiken. De Tula Lite is een lichtgewicht draagzak, gemaakt van ademende Nylon stof. De Tula Lite komt in een handig heuptasje en is daaom super makkelijk wanner je veel onderweg bent en je vermoeide peuter even wat rust wilt geven in de draagzak. 

Tula Lite

Tula draagzak toddler 

BabyTula heeft twee draagzakken voor kleuters: de Tula Toddler en Tula Preschool. Bij de Tula kleuter draagzakken is het niet mogelijk de breedte van het rugpand te verstellen.  

De Tula Toddler Carrier is voor kinderen van 11 – 27 kg en minimaal 81 cm groot. Voor de meeste kinderen komt dit overeen met een leeftijdsbereik van 2 - 6 jaar. De Toddler Tula is ongeveer 46 cm hoog en 45,5 cm breed aan de basis bij de heupgordel.  

De Tula Preschool Carrier is voor kinderen van 16 - 32 kg en meet ongeveer 51 cm hoog en 50,5 cm breed aan de basis bij de heupgordel. 

Hoe lang mag baby in Tula draagzak 

  • In de Tula Free to Grow draagzak mag baby vanaf maat 56 t/m maat 92 (3,5 – 20 kg). 
  • In de Tula Explore draagzak mag baby vanaf maat 56 t/m maat 92 (3,5 – 20 kg). 
  • In de Tula Baby Standard draagzak mag kindje vanaf maat 68 t/m maat 92 (3,5 – 20 kg), eerder met een baby insert. 
  • In de Tula Lite draagzak mag kindje vanaf maat 62-68 t/m maat 80 (5,4 – 14 kg). 
  • In de Tula Toddler draagzak mag kind vanaf maat 86 t/m maat 104 (11 – 27 kg). 
  • In de Tula Preschool draagzak mag kind vanaf maat 92 t/m maat 110 (16 – 32 kg). 


NB. Leeftijd en maten zijn altijd indicatief. Kijk altijd goed hoe je kindje in de draagzak zit! 

Speciale aanbieding bij Draagzak.nl

Dank je wel voor het lezen van de informatie op deze pagina! Koop nu je draagzak bij Draagzak.nl en ontvang 10% korting met de kortingscode draagzak2023.

 

Welke Tula draagzak
Offline. Klik voor meer contactinfo.