Verzending

VERZENDING bij Draagzak.nl


Bestellingen voor 17u besteld worden dezelfde werkdag nog verzonden (afgezien van weekenden en feestdagen). De bezorging vindt in principe de eerstvolgende werkdag plaats (binnen Nederland en naar België). 

------------------------

ACTUEEL: Vertraging bij verwerking en verzending

De bezorgdiensten in heel Europa hebben het op dit moment erg druk, hierdoor is er vertraging bij de verwerking en verzending van bestellingen. De vertraging betreft binnen NL en BE 1-2 dagen.

------------------------

Vanaf €50 is de verzending gratis in Nederland en België. Voor bestellingen onder €50, zijn de verzendkosten €3,95 in Nederland en België. Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.  

Verzendkosten overige landen:

  • Nederland & België: €3,95 - GRATIS vanaf €50 !
  • Duitsland: €5,95 - GRATIS vanaf €100 euro!
  • Italië, Frankrijk, Oostenrijk, Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Luxemburg: €8,75 - GRATIS vanaf €100 euro!
  • Spanje, Zweden, Slowakije, Tsjechische Republiek: €12,50 - Vanaf €100 zijn de verzendkosten €8,75.
  • Bulgarije, Estland, Finland, Hongarije, Ierland, Letland, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Litouwen: €18,50. Vanaf €100 zijn de verzendkosten €9,95.
  • Zwitserland: € 21,75. Vanaf €100 zijn de verzendkosten €11,75.
  • Overige landen: €29,75. Vanaf €100 zijn de verzendkosten €15.

Snelle levering binnen Nederland

Bestellingen werkdagen die voor 17u geplaatst worden, worden dezelfde dag verzonden (ICT storingen en andere calamiteiten voorbehouden). Yippee! zorgt voor levering via Fietskoeriers.nl of PostNL

Yippee! kan niet aansprakelijk worden gesteld voor vertragingen bij de bezorgpartijen. In geval van ernstige vertraging (een aantal dagen) of onmiskenbaar uitgebleven leveringen stuurt Yippee! vanzelfsprekend kosteloos een nieuwe levering.


Buiten de Europese Unie

Bestellingen die buiten de Europese Unie worden verzonden zijn belastingvrij. Zodra het land voor de afleveradres is gekozen op de checkout-pagina, worden de prijzen zonder BTW weergegeven.  

Yippee! kan niet voorzien welke douanekosten er in rekening gebracht worden (buiten de EU). Yippee! doet zijn best om de extra kosten zo klein mogelijk te houden, maar uiteindelijk is de klant verantwoordelijk voor kosten in rekening gebracht door de douanedienst van zijn/haar land.

Wanneer een product niet op voorraad is, wordt er zo snel mogelijk contact opgenomen met de klant. Het kan af en toe voorkomen en we maken dan samen een afspraak over het vervolg.