Verzending

Verzending bij Draagzak.nl


Voor bestellingen binnen Nederland
Bestellingen voor 16.45u geplaatst, worden dezelfde werkdag nog verzonden (afgezien van weekenden en feestdagen). De bezorging vindt in principe de eerstvolgende werkdag plaats door Fietskoeriers (of DHL in de gebieden waar Fietskoeriers nog niet fietst).

Met UPS Express heb je de bestelling gegarandeerd de volgende dag voor 12u in huis, mits je voor 15u besteld. Je betaalt hiervoor 12,95 euro voor bestellingen tot 50 euro en 8,95 euro voor bestellingen vanaf 50 euro.

Voorbeelden verzending en leveringstijden

 • Dus, bestel je op dinsdagmiddag om 14u en kies je voor levering met UPS Express, dan is je bestelling er op woensdagochtend voor 12u. Kies je voor levering door Fietskoeriers/ DHL dan wordt de bestelling woensdag in de loop van de dag of avond bezorgd.
 • Bestel je op dinsdagmiddag om 16.30 u en kies je voor UPS Express, dan is het pakket er op donderdagochtend voor 12u. Je kan dan beter voor levering met Fietskoeriers/ DHL kiezen, je pakket wordt dan op woensdag in de loop van de dag geleverd.
 • Bestel je op dinsdagavond om 19u en kies je voor UPS Express, dan wordt je bestelling op donderdagochtend voor 12u geleverd. Kies je voor levering met Fietskoeriers/DHL dan wordt je bestelling donderdag in de loop van de dag of avond bezorgd.


Deze verschillen komen doordat UPS de bestellingen elke dag rond 15.30u bij ons ophaalt en Fietskoeriers haalt de bestellingen elke dag rond 17u bij ons op.

Voor bestellingen naar België
Bestellingen voor 16.45u geplaatst, worden dezelfde werkdag nog verzonden (afgezien van weekenden en feestdagen). De bezorging vindt in principe de eerstvolgende werkdag plaats door UPS of DHL.

------------------------

Mogelijke vertragingen

De bezorgdiensten in heel Europa hebben het op dit moment erg druk, hierdoor is er incidenteel vertraging bij de verwerking en bezorging van bestellingen. De vertraging kan 1-3 dagen zijn binnen NL en BE.

------------------------

Vanaf €50 is de verzending gratis in Nederland en België voor de standaard levering. Voor bestellingen onder €50, zijn de verzendkosten €3,95 in Nederland en België. Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.  

Verzendkosten voor de standaard levering per land:

 • Nederland: €3,95 - GRATIS vanaf €50 !
 • België: €3,95 - GRATIS vanaf €50 !
 • Duitsland: €5,95 - GRATIS vanaf €100 euro!
 • Italië, Frankrijk, Oostenrijk, Denemarken, Luxemburg: €8,75 - GRATIS vanaf €100 euro!
 • Spanje, Zweden, Slowakije, Tsjechische Republiek: €12,50 - Vanaf €100 zijn de verzendkosten €8,75.
 • Bulgarije, Estland, Finland, Hongarije, Ierland, Letland, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Litouwen: €18,50. Vanaf €100 zijn de verzendkosten €9,95.
 • Zwitserland: € 21,75. Vanaf €100 zijn de verzendkosten €11,75.
 • Overige landen: €29,75. Vanaf €100 zijn de verzendkosten €15.

Snelle levering binnen Nederland

Bestellingen werkdagen die voor 16.45u geplaatst worden, worden dezelfde dag verzonden (ICT storingen en andere calamiteiten voorbehouden). Yippee! zorgt voor levering via Fietskoeriers.nl, UPS of PostNL

Yippee! kan niet aansprakelijk worden gesteld voor vertragingen bij de bezorgpartijen. In geval van ernstige vertraging (een aantal dagen) of onmiskenbaar uitgebleven leveringen stuurt Yippee! vanzelfsprekend kosteloos een nieuwe levering.

Wereldwijde verzending

Wij verzenden wereldwijd! Vanwege COVID19 omstandigheden kan de verzending langer duren en variëren de verzendkosten. Voor wereldwijde verzending werken we samen met verschillende verzendpartners en zoeken we naar het beste tarief.

Bestellingen die buiten de Europese Unie worden verzonden zijn belastingvrij. Zodra het land voor de afleveradres is gekozen op de checkout-pagina, worden de prijzen zonder BTW weergegeven.  

Yippee! kan niet voorzien welke douanekosten er in rekening gebracht worden (buiten de EU). Yippee! doet zijn best om de extra kosten zo klein mogelijk te houden, maar uiteindelijk is de klant verantwoordelijk voor kosten in rekening gebracht door de douanedienst van zijn/haar land.

Wanneer een product niet op voorraad is, wordt er zo snel mogelijk contact opgenomen met de klant. Het kan af en toe voorkomen en we maken dan samen een afspraak over het vervolg.