Whatsapp je vraag!

Retourneren en ruilen

U kunt uw bestelling zonder opgaaf van reden retour sturen naar het retouradres van Yippee, binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling.
 
Indien u uw bestelling wilt annuleren, retourneren of ruilen dan kunt u contact opnemen met Babymaxi via het contactformulier of het emailadres info@yippee.nl. Vergeet niet uw ordernummer te vermelden voor een spoedige afhandeling. 
 
Het retouradres is:
 
Yippee B.V.
Darwinstraat 29 D
6718 XR Ede
Graag ontvangen wij bij de retourzending een begeleidend briefje met uw bestelnummer en optioneel de reden van de retour. 
 
De verantwoordelijkheid en de kosten van het retourneren of ruilen komen voor rekening van de klant. Wij raden u aan geregistreerde of aangetekende post te gebruiken als u goederen terugstuurt voor u eigen veiligheid. Voor producten die we niet ontvangen, kunnen we geen verantwoordelijkheid nemen. 
 
Zorg dat het artikel dat u wilt retourneren goed verpakt is. Gebruik altijd een extra doos, zodat de originele productverpakking en/of de artikelen niet beschadigd raken. Stuur uw aankoop NIET retour in alleen de productverpakking, maar zorg voor een extra verpakking of stuur de aankoop terug in de Babymaxi-verzenddoos wanneer deze nog bruikbaar is. Gebruik GEEN plakband om de originele verpakkingsdoos te sluiten! Schrijf NIET op de originele verpakkingsdoos! Er worden € 10,00 in rekening gebracht als de originele verpakking beschadigd of gescheurd is of poststickers direct op de verpakking zijn geplakt. 
 
Bij een retourzending zal Babymaxi de verkoopsprijs terugbetalen (exclusief eventuele verzendkosten). Het door u betaalde bedrag wordt zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen, op uw betaalrekening teruggestort.
 
In het geval van beschadigde of defecte artikelen zal Babymaxi deze goederen vervangen of het gehele bedrag van aankoop inclusief verzendkosten vergoeden.
 
Wanneer u een verkeerde bestelling heeft ontvangen, zal Babymaxi verantwoordelijk zijn voor het versturen van de juiste bestelling.
 
Het artikel kan niet worden teruggestuurd of geruild indien:
 
• Het gebruikt of gewassen is
• De gebruiksinstructies niet gevolgd zijn
• De verpakking (inclusief labels, etiketten en gebruiksaanwijzing) van het artikel beschadigd of kwijt zijn en/of
• Er is geprobeerd het artikel te repareren
 
Als er bovenmatige gebruikssporen zijn terug te vinden op het retour gezonden artikel, dat wil zeggen indien het artikel, meer dan nodig om het artikel uit te proberen, gedurende de retourtermijn is gebruikt, dan mag Babymaxi kosten in rekening brengen. De kosten moeten in verhouding staan met de waardeverlies van het artikel ontstaan door de gebruikssporen.