Retourneren en ruilen

Retourneren en ruilen

Niet tevreden?

Ben je niet tevreden met je bestelling, dan mag je je artikel uiteraard retourneren of omruilen. Hiervoor gelden wel een aantal voorwaarden:

 • Het artikel is niet gebruikt, gewassen en is nog in nieuwstaat.
 • Als het artikel meer is gebruikt dan nodig om het artikel uit te proberen, mag Yippee! kosten in rekening brengen voor de gebruikssporen. Deze kosten worden berekend op basis van het waardeverlies van het artikel.
 • Het artikel wordt teruggestuurd met de originele verpakking.
 • Je retour wordt binnen 14 dagen na ontvangst aangemeld bij Yippee via info@yippee.nl. Vergeet niet je ordernummer te vermelden. 
 • De verantwoordelijkheid en kosten voor het retourneren of omruilen komen voor rekening van de klant. Wij adviseren je om het artikel aangetekend te verzenden.
 • Het artikel dat je wilt terugsturen moet goed verpakt zijn. Gebruik altijd een extra doos om de originele productverpakking zodat deze verpakking of het artikel niet beschadigd raakt. Plak dus geen plakband op de originele verpakking, schrijf hier niet op en plak hier geen poststickers op. Is de originele verpakking beschadigd of gescheurd dan brengen wij €10 in rekening.
 • Voeg bij je artikel een begeleidend briefje met het bestelnummer en bij voorkeur ook de reden van je retourzending.


Retourvoorwaarden Babydorm kussen

Let op, voor het Babydorm kussen geldt de aanvullende retourvoorwaarde dat het plastic beschermlaagje er nog omheen moet zitten wanneer je dit wilt retourneren, dit in verband met de hygiëne.

twee opties om te retouren:
1. Je kunt een retourlabel aanmaken via ons retourportaal. Je betaalt dan €6,95 voor een retour.

2. Je kunt ook zelf een retourlabel regelen, stuur het artikel dan terug naar:


Yippee B.V.
t.a.v. Retouren
Nudepark 168
6702 DX Wageningen

Plak het adreslabel niet rechtstreeks op de verpakking van het artikel. Gebruik de verzenddoos waarin je het pakket hebt ontvangen, of wikkel het in bruin papier of een stevige zak. Wanneer de verpakking beschadigd is, zullen wij hiervoor kosten in rekening brengen.


Bij een retourzending betaalt Yippee! de verkoopprijs terug, inclusief eventuele verzendkosten. Het bedrag wordt zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen, op je betaalrekening teruggestort.


Beschadigd of defect artikel?

Is je artikel beschadigd of defect bij ontvangst, dan sturen we je uiteraard een vervangend artikel of we vergoeden het hele aankoopbedrag inclusief de verzendkosten.


Verkeerde bestelling ontvangen?

Mocht je een verkeerde bestelling hebben ontvangen, dan is Yippee! verantwoordelijk voor het versturen van de juiste bestelling. Neem even contact op via info@yippee.nl.

Retourneren of ruilen is niet mogelijk indien:
 • het artikel gebruikt of gewassen is;
 • de gebruiksinstructies niet gevolgd zijn;
 • de verpakking (inclusief labels, etiketten en gebruiksaanwijzing) van het artikel beschadigd is of ontbreekt;
 • er is geprobeerd het artikel te repareren.