Ergobaby

Ergobaby Metro+ autostoel adapter

Ergobaby Metro+ autostoel adapter

€ 39,90
Op werkdag voor 16.30u besteld, direct verzonden!
Bezorging door Cycloon of POSTNL
Betaling: Ideal | Afterpay | PayPal | Klarna | AMEX
Gratis bezorging vanaf €50

Dit moet je weten over het product

Made in
China

Description

Wil je de kinderwagen omtoveren tot een echte reiswagen? Dankzij de Ergobaby Metro+ autostoel adapter verander je de comfortabele Ergobaby Metro+ kinderwagen supersnel in een compacte reiswagen. Je kunt het autostoeltje makkelijk op de Ergobaby Metro+ kinderwagen klikken met deze adapters, zo hoef je alleen het onderstel en de adapters mee te nemen in de auto. De autostoel adapters passen op de populaire autostoel modellen. Hier vallen de gangbare autostoelen van merken als: Cybex, Nuna, BeSafe en Maxi Cosi onder.

Meer informatie over Ergobaby Metro+ autostoel adapter

Autostoel adapter voor de Ergobaby Metro+: De autostoel adapter is perfect voor ritjes met je kind. Dankzij de autostoel adapter kunnen deze ritjes al vanaf de geboorte gemaakt worden met de Ergobaby Metro+ buggy. Ook zit het kindje met het gezichtje naar de persoon die duwt toe.

Aan te sluiten op vele autostoel modellen: de Ergobaby Metro+ autostoel adapter sluit aan op de populairste autostoel merken zoals die van Cybex, Nuna, BeSafe en Maxi Cosi.

Makkelijk installeerbaar en verwijderbare adapters: de kinderwagen biedt drukknopen en schuifregelaars om de adapters te bevestigen. Dankzij deze slimme voorzieningen is de Ergobaby Metro+ kinderwagen supersnel aan te passen voor de autostoel. Om de autostoel adapter aan de Ergobaby Metro+ buggy te monteren is eenmalig een schroevendraaier nodig. Hierna is het bevestigen en verwijderen verder heel erg simpel.

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.
Offline. Klik voor meer contactinfo.